• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boş senet

asknefret2424

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
108
110
103
34
mrb hanımlar size bi konuda danışacağım bu konularda pek bilgim yok... acil cvplarınızı bekliyorum

9 aydır özel bi şirkette calışıyorum. genel müdürümüz bugün gelip sgk ile ilgili olan bi durumdan dolayı sigorta çıkışımız yapılmış ve tekrardan giriş yapmışlar özlük dosyaları yeniden düzenlenecek dendi ve ben özlük dosyasına baktım içinde boş senet vardı. seneti muhasebeciye sordum bu senet neden tüm personelin dosyasında var imzalanacak dedi ama senet boş ilk işe başladığımdada denmişti senet imzalanacak ozaman da bizim çalıştığımız birim için boş senete ihtiyaç yok dedi genel müdür arada kaynadı. bu boş senet durumu yine karşımıza çıktı. özlük dosyasında zaten birsürü bizim aleyhimize olacak birçok belge imzalattılar boş işten çıkma dilekçesi tazminat hakkından vazgeçtiğim falan filan bu tarz şeyler vardı ama bu boş senet olayı çok fazla bu seneti imzalamak istemiyorum bunun için ne yapabilirim yasal bi geçerliliği varmı o senetin ve imzalattıkları diğer aleyhimize olan belgelerin. ayrıca işten çıkma gibi bi lüksüm yok şuanda ne yapmalıyım sizce :(

sakın imzalama,

sen işten kendi isteğinle çıkma onlar çıkartırsa da imzalamadığın için tazminat versinler.

Bence varsa bir avukat onunla konuşun hepsinin fotoğrafını tek tek çekin fotokopileri de elinizde olsun...
Parasını pulunu yerler işçinin hakkını gasp ederler sonra zengin olup Sefa sürerler utanmadan birde yardım falan yaparlar iyilik meleği gibi...
Başlarına felaket gelince de hemen mazlum ayakları beter olsunlar

İmzalama canım sakın. Bi avukata yada baska bir muhasebeciye sor Bi.bos senete öyle mebla yazarlarkı omur boyu odeyemessin.

Aybaşında bu şirkete bide para veriyo musun?
Bu nasıl biyer böyle.
Imzalama hiçbişeyi başka bi iş bul kaç ordan.
Hoş kokular almadım.

imzalamak istemiyorum zaten benimle çalışan diğer bayanda istemiyor ve ikimizinde işe ihtiyacı var ve benim yasal hakkım varmı bize boş senet imzalatılmak istendiğini sgk bildirsem ihbar gibi ooof ne bileyim aklım çok karışık bu durum hiç iyi olmadı bu senet işini atlatmam lazım

Bence varsa bir avukat onunla konuşun hepsinin fotoğrafını tek tek çekin fotokopileri de elinizde olsun...
Parasını pulunu yerler işçinin hakkını gasp ederler sonra zengin olup Sefa sürerler utanmadan birde yardım falan yaparlar iyilik meleği gibi...
Başlarına felaket gelince de hemen mazlum ayakları beter olsunlar
aynen öyle
birileri de patrona ne hediye alsak diye düşünüyor .

Aybaşında bu şirkete bide para veriyo musun?
Bu nasıl biyer böyle.
Imzalama hiçbişeyi başka bi iş bul kaç ordan.
Hoş kokular almadım.
canım zaten asgari ücretle çalışıyoruz aldığımız üç kuruş para zaten tek tatil günümüz var ve ayda 2 3 defa mesai yapıyorıuz mesai ücretide almıyoruz öyle bi şirket

mrb hanımlar size bi konuda danışacağım bu konularda pek bilgim yok... acil cvplarınızı bekliyorum

9 aydır özel bi şirkette calışıyorum. genel müdürümüz bugün gelip sgk ile ilgili olan bi durumdan dolayı sigorta çıkışımız yapılmış ve tekrardan giriş yapmışlar özlük dosyaları yeniden düzenlenecek dendi ve ben özlük dosyasına baktım içinde boş senet vardı. seneti muhasebeciye sordum bu senet neden tüm personelin dosyasında var imzalanacak dedi ama senet boş ilk işe başladığımdada denmişti senet imzalanacak ozaman da bizim çalıştığımız birim için boş senete ihtiyaç yok dedi genel müdür arada kaynadı. bu boş senet durumu yine karşımıza çıktı. özlük dosyasında zaten birsürü bizim aleyhimize olacak birçok belge imzalattılar boş işten çıkma dilekçesi tazminat hakkından vazgeçtiğim falan filan bu tarz şeyler vardı ama bu boş senet olayı çok fazla bu seneti imzalamak istemiyorum bunun için ne yapabilirim yasal bi geçerliliği varmı o senetin ve imzalattıkları diğer aleyhimize olan belgelerin. ayrıca işten çıkma gibi bi lüksüm yok şuanda ne yapmalıyım sizce :KK43:
hepsini resimleyin ve sgk müfettişlerine ihbarda bulunun .Ansızın gelip dosyaları incelesinler

adam sizi istediği zaman çıkarabilecek ve size beş kuruş vermediği gibi sizden de alabilecek.
bunun tek açıklaması bu.

işe ihtiyacın var anlıyorum da bunu imzalarsan ömür boyu kaldıramayacağın

bir borcun altına girme ihtimalin büyük,

inan işinden olman daha iyi bu durumda.

Değil boş senet, boş bir kağıdı bile imzalamamak gerek. Çok anlamsız zaten, neye istinaden isterlerki böyle bir şeyi bu isvereneler anlayamıyorum, zaten herşey senin lehine.

resimleme şansım yok iş yerimiz kameralı her odasında iki kamera var 2 defadır müfettişler geliyor buraya zaten incelemeye o senetleri biz imzaladıktan sonra zaten dosyada tutmazlar. ihbarda bulunsak arkadaşımla bizim olduğumuz ortaya çıkarmı bi şekilde

tazminatsız işten çıkarma kağıtlarını neden imzalıyorsunuz yapmayın..patron sizden fakir mi sanki ne demek ynai...saçmalık..
senetlere de asla imza atmayın,adam iflas etse,borçulalara sizin sentleri verse ne olacak? tbu tarz kağıtları imazalatan partrondan herşey beklenir..

zaten bir çok evrak imzalamışşsınız tek boş senetemı takıldınız. işten ayrıldığımda tazminat hak etmıyoruma neden takılmadınız?

Back
X