mrb hanımlar size bi konuda danışacağım bu konularda pek bilgim yok... acil cvplarınızı bekliyorum
9 aydır özel bi şirkette calışıyorum. genel müdürümüz bugün gelip sgk ile ilgili olan bi durumdan dolayı sigorta çıkışımız yapılmış ve tekrardan giriş yapmışlar özlük dosyaları yeniden düzenlenecek dendi ve ben özlük dosyasına baktım içinde boş senet vardı. seneti muhasebeciye sordum bu senet neden tüm personelin dosyasında var imzalanacak dedi ama senet boş ilk işe başladığımdada denmişti senet imzalanacak ozaman da bizim çalıştığımız birim için boş senete ihtiyaç yok dedi genel müdür arada kaynadı. bu boş senet durumu yine karşımıza çıktı. özlük dosyasında zaten birsürü bizim aleyhimize olacak birçok belge imzalattılar boş işten çıkma dilekçesi tazminat hakkından vazgeçtiğim falan filan bu tarz şeyler vardı ama bu boş senet olayı çok fazla bu seneti imzalamak istemiyorum bunun için ne yapabilirim yasal bi geçerliliği varmı o senetin ve imzalattıkları diğer aleyhimize olan belgelerin. ayrıca işten çıkma gibi bi lüksüm yok şuanda ne yapmalıyım sizce