Boş yaşıyorum

Girişimlerim oldu ama devamını getiremedim sosyal fobi olduğundan dolayı üç yıldır da ağır depresyonla mücadele ediyorum depresyon sebebi ile bir şey yapmak gelmiyo içimden
Anlıyorum, ancak tedavi alıyor musunuz? Cünkü sosyal fobi çok kolay çözülebilen bir rahatsızlık, ağır depresyonun da malum tedavisi var. Siz ilaç aliyor olmalısınız ama terapi görmüyor musunuz? Yani bu halde ömür boyu yasamak zorunda değilsiniz, depresyon ciddi ama kesin tedavi edilebilir bir rahatsızlık.

Offf zor bi durum bazen bende o hale geliyrm. Hemen toparlanmaya calisiyorm.
Psikiyatriye psikologa gittim pek ise yaramadi bende
Kafada bitiyo hersey bence
Cok kalp kirikligi yasadim. Hep cabalayip oldugum yerde saydigim icin boyle oluyrm ara ara .
Seninkindeki sebeb ne?
Sebebi çocukluktan beri gelen ileri derece sosyal fobi ve son üç yıldır savaştıgm ağır depresyon

Ayaga kalkın ce hareket edın.Hiç bir sey yapamıosanuz yürüyüş yapın

30 yasindasin daha 30 !
Ayni yastayiz 1 oglum var 4 yasinda calismak zorundayim ve sadece haftasonlari gorebiliyorum onu baska ilcede calistigim icin esim issiz is bulamiyor birsuru borc..
Ben depresyona girmiyorum giremiyorum vaktim yok. Ise gir calis kafani oyala buyuk bir derdin mi var bisimi yasadin anan baban mi oldu de 30 yasinda depresyona girion arkadas. Bazi insanlari gercekten anlamiyorum. Basina bi olay gelir amenna da hicbisey yokken ortada nasi depresyona girionuz. Allahim sifa versin ne diyim

30 yasindasin daha 30 !
Ayni yastayiz 1 oglum var 4 yasinda calismak zorundayim ve sadece haftasonlari gorebiliyorum onu baska ilcede calistigim icin esim issiz is bulamiyor birsuru borc..
Ben depresyona girmiyorum giremiyorum vaktim yok. Ise gir calis kafani oyala buyuk bir derdin mi var bisimi yasadin anan baban mi oldu de 30 yasinda depresyona girion arkadas. Bazi insanlari gercekten anlamiyorum. Basina bi olay gelir amenna da hicbisey yokken ortada nasi depresyona girionuz. Allahim sifa versin ne diyim
Kendim isteyerek girmedim ki depresyona zaten insanlar depresyonu can sıkıntısı ya da şımarıklık sanıyorlar bilseler ne kadar zor ve tedavi edilmediğinde insann kendine zarar vermek isteye ek kadar tehlikeli bir hastalık olduğunu.. ayrıca hiç bir şey yokken de girmedim ki üç yıldır ağır depresyon tedavisi goruyorm ben

Kendim isteyerek girmedim ki depresyona zaten insanlar depresyonu can sıkıntısı ya da şımarıklık sanıyorlar bilseler ne kadar zor ve tedavi edilmediğinde insann kendine zarar vermek isteye ek kadar tehlikeli bir hastalık olduğunu.. ayrıca hiç bir şey yokken de girmedim ki üç yıldır ağır depresyon tedavisi goruyorm ben
Depresyona girmek icin illa buyuk olaylar yasamaya gerek yok. Gercekten depresyon ise zaten ruhsal bir rahatsızlık var demektir. Dediginiz gibi simarikli veya can sıkıntısından farkli bir durum.
Bu soruyu sordugunuza goresiz de rahatsizsiniz halinizden sanki. Bu iyi bir sey bence. Belki sadece caniniz istemese de surunseniz de sizi kazimak zorunda kalsalar da oldugunuz yerde sadece kalkip yapmaniz gerekiyordur. Sadece dusunmeden o anda robot gibi yapmak. Sonra belk8 her sey dgeisir kucuk kucuk adimlarla

Basina kotu bir olay geldiyse amenna ama o kadar kotu durumda olan basina cok fena seyler gelen insanlar varki arkadasim ortada hicbirsey yokken vay efendim mutsuzum vay efendim depresyondayim diyende cok bu devirde. Insan beyni ne dersen onu uygular.buzhane kapisi ustune kapanip dolap calismadigi halde donarak olen insani duymussundur. Surekli ben depresyondayim yok sosyal fobim var dersen nasil iyilesiceksin.cabalaman lazim istemen lazim iyilesmek istiyormusun sen o zaman cabala.kendini birakma. Herkes cok zor seyler yasiyor. Bir sekilde devam ediyoruz cok gencsin yapabilirsin ilaclarini kullan tedavini ihmal etme ama pes etme arkadasim. Allah sana bu cani vermis eziyet etme bilmiyorum inancin varmida. Olmasa da kendine eziyet etme hepimiz su dunyada sayili gunlerimiz. Keyfini cikar gez dolas ise gir yeni kisilerle tanis. Nerde yasiyorsun ben seninle arkadas olurum yardimci olurum sana 😊

Basina kotu bir olay geldiyse amenna ama o kadar kotu durumda olan basina cok fena seyler gelen insanlar varki arkadasim ortada hicbirsey yokken vay efendim mutsuzum vay efendim depresyondayim diyende cok bu devirde. Insan beyni ne dersen onu uygular.buzhane kapisi ustune kapanip dolap calismadigi halde donarak olen insani duymussundur. Surekli ben depresyondayim yok sosyal fobim var dersen nasil iyilesiceksin.cabalaman lazim istemen lazim iyilesmek istiyormusun sen o zaman cabala.kendini birakma. Herkes cok zor seyler yasiyor. Bir sekilde devam ediyoruz cok gencsin yapabilirsin ilaclarini kullan tedavini ihmal etme ama pes etme arkadasim. Allah sana bu cani vermis eziyet etme bilmiyorum inancin varmida. Olmasa da kendine eziyet etme hepimiz su dunyada sayili gunlerimiz. Keyfini cikar gez dolas ise gir yeni kisilerle tanis. Nerde yasiyorsun ben seninle arkadas olurum yardimci olurum sana 😊
Çok teşekkür ederim Istanbul da yaşıyorum

Aralıklarla depresyon geçirmiş/geçiren biri olarak, içinde bulunduğunuz durumu az çok tahmin ediyorum. Dişlerini fırçalamanın bile çok zor bir iş haline geldiği ruh haline dayanmak çok zor. İlaç kullanıyor musunuz?

Ben spor ve sanatla uğraşarak ruh halimi dengede tutmaya çalışıyorum. Tam zamanlı olmasa da bir işe girmeniz çok iyi gelecek. O yataktan ve evden zorla da olsa çıkmaya çalışın. Bu söylediklerim anlamsız gelebilir fakat bana iyi gelen şeyler. Umarım yakın zamanda daha iyi hissedersiniz.
Inşallah çok sağolun

Öncelikle geçmiş olsun.
Ben de geçmişte geçirmiştim 2 defa, ama maks 6 ay içinde tedavi olmuştum, geçmişti yani.
Nüksetme ihtmali var ama elimden geldiğince tedbirli davranıyorum
Acaba sizin neden yıllar sürdü? İlaç mı yetersiz, telkin ve terapi mi?
Doktorunuz ne diyor sordunuz mu?

Öncelikle geçmiş olsun.
Ben de geçmişte geçirmiştim 2 defa, ama maks 6 ay içinde tedavi olmuştum, geçmişti yani.
Nüksetme ihtmali var ama elimden geldiğince tedbirli davranıyorum
Acaba sizin neden yıllar sürdü? İlaç mı yetersiz, telkin ve terapi mi?
Doktorunuz ne diyor sordunuz mu?
Ilaci bırakabildiniz mi peki... benim ilaç kullanırken tekrarladı depresyon

Kaygı vs bir sürü konularda meditasyon videoları var. Yapacağımız şey videoyu açıp yatağınıza uzanıp dinlemek. Beyine telkin yöntemi. Ben uykusuzluğum için denedim çok işime yaradı. Sonra diğer konularda da çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
Deniycam bende sagolun

Back
X