Bos yer bırakmak..

Heryer bos degil,mesela benim sag tarafimda 2 sandalye bos onun yani dolu.ve bana yakin oturmuyor da digerine yakin oturuyor.arada bos yer birakiyor.sonra da sol tarafim bos kaliyor.ben kaliyorum orada öylece.sinir oluyorum bazen.dedim acaba boyle mi oluyor heryerde,dogrusu oncelikle kotu dusunmek istemedigim icin,acaba dedim anlasmali mi yapiyorlar,demekki ben yasiyorum bunu..
Sizin yanına oturmuyorsa oturmak istemiyordur,neden sinir oluyorsunuz ki.gayet doğal bir şey.siz neden yanınıza oturmasını istiyorsunuz?hoşlandığınız biri mi?

Sana ilgi gösteriyormuş havası vermemek için boşluk bırakmıştır. Bir nevi çekinmiştir yani.

Sizin yanına oturmuyorsa oturmak istemiyordur,neden sinir oluyorsunuz ki.gayet doğal bir şey.siz neden yanınıza oturmasını istiyorsunuz?hoşlandığınız biri mi?

Belli bi kisiden bahsetmiyorum ki.erkek degil.bayan is arkadaslarim.yanima oturmasini istemiyorum.neden oturulmuyor bunu sorguluyorum..belkide is yerinde eskiden gelen bi alıskanlik bu.nasil bi tavir almaliyim onu çözemedim.

"Sosyal mesafe alanı" denilen bir kavram var.
Bi okuyun derim, sorunuzun cevabı muhtemelen o. :)

Bence konu anlasilmadi bayan arkadaslari hic bir zaman yanina oturmuyorlar biraz dislaniyor gibisin bende dikkat aderimboyle seylere yani seninle cok yakin oturmak istemiyorlarmi acaba takma bence yeniysen samimi bir arkadas edinene kadar bekle

Bence konu anlasilmadi bayan arkadaslari hic bir zaman yanina oturmuyorlar biraz dislaniyor gibisin bende dikkat aderimboyle seylere yani seninle cok yakin oturmak istemiyorlarmi acaba takma bence yeniysen samimi bir arkadas edinene kadar bekle

Evt cnm malesef durum böyle :( bir sene oldu cok da yeni sayilmam,benden sonra gelen bikac kisi ayni seyleri yasamiyor.gittigim zamanlardan beri var buna benzer durumlar simdi de iyice abartı biliyorum farkli bi yere otursam orasi bos kalacak sanirim agiz birligi gibi bisey oldu konusuldum belki boyle bahsedince basit bisey gibi duruyor ama inanin hic oyle degil oturmasinlar problem degil ama goze hic hos gorunmüyor bunu da akli basinda olan her insan disardan az çok gozlemler :(

Can sikici bazi yerlerde baskin arkadas guruplarin hakimiyeti oluyo onlar yonlendiriyo iliskileri biraz nasip kismet is ortamini degistime sansin yoksada kendin gibi ol dik dur herseyin hayirlisi olmuyosada nasip Allaha havale et bende yeni tayin oldugum yerde 3 bayan daha samimiydi acik olmasada ben hissediyodum ozellikle bitanesi baya belli ediyodu sonra o ikisi gitti benim kafama uygun iki arkadas geldi hemde cok siki kanka oldu o ozellikle beni dislayan bir sure sonra adeta bunalima girdi ama ben ona ayrimcilik yapmadim yani sorun senden degil cevrendeki insanlar bence samimi olunmasa bile insan nezakeketen bukadar goze sokarak ayrimcilik yapilmaz

Can sikici bazi yerlerde baskin arkadas guruplarin hakimiyeti oluyo onlar yonlendiriyo iliskileri biraz nasip kismet is ortamini degistime sansin yoksada kendin gibi ol dik dur herseyin hayirlisi olmuyosada nasip Allaha havale et bende yeni tayin oldugum yerde 3 bayan daha samimiydi acik olmasada ben hissediyodum ozellikle bitanesi baya belli ediyodu sonra o ikisi gitti benim kafama uygun iki arkadas geldi hemde cok siki kanka oldu o ozellikle beni dislayan bir sure sonra adeta bunalima girdi ama ben ona ayrimcilik yapmadim yani sorun senden degil cevrendeki insanlar bence samimi olunmasa bile insan nezakeketen bukadar goze sokarak ayrimcilik yapilmaz

Evt cnm özellikle can sıkmak icin yapiliyor gibi.artik daha ii anliyorum.bisey getirir yerler ikram etmezler falan cember olustururlar.ama 1 paket biskuviyi herkese uzatirlar.ne ayip biliyolar ne hatir.en fazla ne yapmis olabilirim ki.beni anladigin icin tsk ederim rahatladim biraz inan paylaşinca.insallah dedigin gibi artk burda bana bisey cikmaz gibi umidimi kestim de yeni bir yere gidersem degisir insallah

Ben dikkat ederim otobüste vapurda seminerlerde falan. Başka boş yerler varsa kimsenin yanına oturmam yanıma oturulmasından da hoşlanmam.

Back
X