Nişanlım hasta olduğum halde eve bırakmadı

2 3 kez mesaj attı ben cevap vermeyince aradı nasılsın bir şey oldu vs sandım dedi. Geleyim hastaneye gidelim mi diye sordu. Sen ne yaptın diye sordum ona ben de eve anca girdim 5 dk vardı akşam ezanının geçmesine anca yetiştim dedi. Öyle deyince Ben de o yüzden mi beni eve bırakmadın dedim evet bıraksaydım namaza yetişemezdim hem pek iyi değildin motorda sarsılmanı istemedim, başın vs dönüyordu otobüste otururak daha iyi gidersin diye düşündüm dedi. Ben de namaza yetişmek içinse başka neden öyle söylemedin dedim bildiğini düşündüm dedi . Yemek ve hastaneyi de kabul etmedin madem iyi değildin ve eve bırakmamı istiyordun neden bana beni eve bırakır mısın demedin dedi. Üstüne de sen nişanlım olarak benden bir şey bile isteyemiyorsun ikimiz de farklı düşünüyoruz aynı şeyi düşünemeyiz ben senin için böylesini iyi olduğunu düşünmüştüm keşke söyleseydin dedi :(
Uzun zamandır gördüğüm en haklı erko

Evet ben de seni bıraksaydım vakit kaçacaktı o yüzden acele ettim dedi. Ben de böyle söyleseydin hiç üzülmezdim dedim. Ben namaz kılmıyorum ama namaz için acele etmesi hoşuma gitti Art niyetinden değil Allah korkusundan beni bile bırakıp gitmesi hoşuma gitti o yüzden konuyu kapattım
Namazın kazası var aslında

Nişanlım 12 gün önce ufak bir estetik ameliyat oldu bu yüzden uzun zamandır dışarı çıkamıyorduk. Doktor araç kullanmasına yeni izin verdi ama kendi motoru vs yolda sarsıyor ve canı acıyor diye kendi motorunu henüz hiç kullanmadı. Plan yapmıştık kahvaltıya gidelim diye gideceğimiz yer 1 saat uzaklıkta sarsmadan gidebilelim diye arkdaşının motorunu ödünç aldı ve ameliyattan sonra ilk kez böyle uzun yolculuk yapacaktık. Epey de tedirgindik aslında gitmeden önce 4 5 kez daha sonra gidebileceğimizi yolda da kötü olursa geri dönebileceğimizi söyledim ama plan yapmıştık uzun zamandır istiyorum diye gidelim dedi. Sabah biraz grip gibiydim ilaç vs içmeye başladım. Sabah kahvaltıya gittik akşam kafede otururken baya bir halsizlik çöktü ve kendimi iyi hissetmedim saat de geç olunca evlere dönelim dedik.kafeden kalkarken başım döndü sendeledim onun evinde bir ilaç vardu benim eve uğrayayım sana vereyim dedi. İstemedim. Ne olacak 2 dk eve uğrar veririm sonra durağa bırakırım seni dedi. Neyse biz onun evinin oraya gittik ben aşağıda bekleyeceğim o da çıkıp aşağı inecek. Motordan inerken baya kötü oldum 3 4 kez hastaneye gitmeyi teklif etti reddettim. Oturdum kaldırımda onun gelmesini bekledim gelince tekrar ilgilendi yemek yiyelim belki kan şekerin düşmüştür iyi gözükmüyorsum seni daha önce hiç böyle görmedim dedi ama yemek de istemedim acile gitmek de sadece eve gitmek istediğimi söyledim. Benim evime gidn yol çok iyi değil ve kasisli muhtemelen ameliyat yerleri acıyacak diye eve bırakmayı düşünmedi ama bana herhangi bir açıklama da yapmadı. Sonrasında beni evinden motorla evime giden otobüs durağının oraya götürdü tabi inanılmaz bozuldum yine yemek yiyelim, şuradan sana su vs alayım dedi markete girdi bir şey istemedim zorladı sinirlerim de bozuk zaten en son istmiyorum sadece su al dedim. Koluma girdi Beni otobüse götürdü bindirdi, oturmamı bekledi falan sonra döndü.
Otobüs durağı kapımın önünde ve yol 7 dk kadar sürüyor fakat bozulmakta haksız mıyım? Bir yandan ameliyatlı da olsa zaten git gel 2 saat yol gitmiştik 10 dk beni eve bırakmak mı zor geldi. Bu arada aşırı derecede kötü değilim ama ne bileyim gerçekten çok kötü de olabilirdim ben mi abartıyorum. Şımarıkça davranmak istemiyorum ama yaptığı saygısızlık değil mi
Nişanlin ameliyatlı ,ağri ve kötüleşmesi olabileçeği halde sen istiyorsun diye gezmeye götürmüş.
Keşke oda küsseydi .
Sen niye onu düşünerek ertelemedin ,iki hafta sonra yapsaydiniz kahvalti.
Ayrica çokta üstüne düşmüş

Back
X