Boş yere mi ağrı çekiyorum.

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
Bat günü dündü... Dün adet sancıma ilaveten, kasıklarımdan bacaklarıma yayılan bi agrı vardı. Ara ara da sırtım agrıyodu... Bugün karın agrım geçti sadece kasıklarım agrıyo. Bi yanım umutlan diyo bi yanım boşver salla diyo. Bu şekilde agrıları olup da sonrasında adet olan var mı?

Buarada adetim düzenlidir. Dün olmam gerekiyodu. En kötü bugün olmam lazım.

İlk kez böyle bişey oluyor.

Benimde geçti 1 gün. çok düzenlidir oysa. Göğüs ağrıları çekiyorum ve hayatımda ilk defa. bir de kasık ağrısı ama sökülme hissi vermiyor ha mide bulantısı da var ama kusturacak kadar değil. akıntı da mevcut. benden böyle durumlar.

Hemen hemen aynı durumlarımız. Nzaman test yapcaksın ?

Ben suanda test alamayacagım yerdeyim. Yarında eczaneler kapalı. Pzrts adet olmassam alırım inş. Tek cizgi görmektense beklemek daha iyi.
Artık Tek cizgiyi görmek istemiyorum cünkü

Bende pazartesi alcam olmazsam bakalım. ama hayırlısı neyse o olsun diyorum artık ya zorlamiyorum

Bat günüme on gün falan kala çok yoğun göğüs ağrılarım vardı. Halbuki hiç o kadar erken başlamamıştı o ağrılar. Bir de akıntım vardı benim yoğun şekilde. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…