- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi Ekimyagmur
daha fazla sorumluluk alacaksınız demekZaten hizliyim inanın..yavaş olsam açık yureklilikle söylerim.
Sakin sessiz olduğum için girişken oupta napacam acaba bilemedimki![]()
ben mesela ilk işe girdim 1 yıl boyunca aşırı bocaladım müdürüm böyle iş hallettiremezsin biri hayır dedi mi başka kime yaptırabilirim diye çözüm ara tek bir kişi de odaklanma bana buna sor dediler diye düşünme herkese kibar ol ama soracağın kişi yoksa" yoktu sizi rahatsiz ettim", "meşguldu sizi rahatsız ettim" de başla sor sorunu ama çözüm bulmaya çalış diye birkaç kez söyledi ben hala pasif
sonra biranda açıldım :) tabi bunda insanların karakterlerini bilen şefim payı büyük
he şimdi çok pasifmiyim hayır ama çözüm arıyor muyum evet bu yönden takdir eder...
ben de mesela en başta çok yavaşım diye hızlanmaya çalıştım hızlandım birçok şeyi de hallediyor gibiydim yani yetiştiriyordum ama hep yanlışım çıkıyordu... onun yerine yavaş olup temkinli gitmeye çalıştım işe başladıktan 1 sene sonra bana kim yardım edebilir sorularını kafam da çözmeye çalıştım.... ama işçi bakmaya başlamışlardı (4 yıl bitmek üzere)
heg benim yaptığım iş zor ve hızlı olması gereken bir iş yapıyor muyum düşe kalka gidiyorum