• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşa beni ...yoksa ben seni boşarim!

Agir felan olmamis.
"Bosa beni" cumlesini ben ilk kez bi erkegin agzindan duydum. Nedense kadin sozudur o laf bana gore. Bu bile ne kdr pasif bi insan oldugunu belli ediyor.
Dilekce vermeye bile useniyor.
Bak sana desemki bu yazisinin uzerine " sen beni bosa lan" desen. Aylar gecer yine orya gidip dilekceyi doldurmaz. Cunku usenir.
Ayrica bu adam evde oturp oturup napiyor? Ben isteyken nerelere gidiyor? ben boyle bi adamin gunun nasil doldurdugundan supe ederim ve belkide gunun gecirmek icin baska kadinlara meyillendigini( dogru kelimemi bu bilemedim) bile dusunurum.
Bosa bu pasif kocayi gitsin.
Kac yavrun var? yaslari kac? uzuldum onlara ya.

Ben de anlamadim konu oraya nasil geldi.
Konu sahibi suclu galiba , kocasindan ozur dilesin calimadigi icin.
Adam magdur ilan edilecek birazdan.
Bence tek başina calişip didinen konu sahibi, maalesef kocasini mağdur etmiştir. kendini affettirmek icin her gun eve ciceklerle gitsin, mucevher falan hediye alsin. Ayrica aynaya bakip her gun yarim saat kendinden utansin, kocami nasi bu kadar mağdur ettim diye. Utanmiyo bi de gelmiş konu acmis. Kalan saatim varsa dur kocamin ayagini yikiim diyecegine gelmis konusuyo burda.

Bence tek başina calişip didinen konu sahibi, maalesef kocasini mağdur etmiştir. kendini affettirmek icin her gun eve ciceklerle gitsin, mucevher falan hediye alsin. Ayrica aynaya bakip her gun yarim saat kendinden utansin, kocami nasi bu kadar mağdur ettim diye. Utanmiyo bi de gelmiş konu acmis. Kalan saatim varsa dur kocamin ayagini yikiim diyecegine gelmis konusuyo burda.
En Büyük TÜRKİYE:KK70::KK70::confused:

Gülünecek bir konu değil biliyorum ama yorumu görünce tutamadım kendimi:)herşeyden üşenen bir erkek kocalık vazifesini yerine getiriyormu bari :anneadayı:
ben evde tüm gün koşturmaktan çocuklara bakmaktan gece kafayı yatağa nasıl koyduğumu hatırlamıyorum birde eve gelince tüm gün naptın sıkılmadın mı diye bir soruyla karşılaşıyorum :mad:
Acaba bu evde oturan erkekler napıyor bende bunu merak ettim şimdio_O
Aynısı valla "sıkılmadın mı" bazen en ufak bişeyi görüp "bütün gün ne yaptın ki" sorusu...yani bunların bi ortası yok.
Ama çalışmayan erkek ne yapar ki. Neladar sinir bozucu hüç mi gurur yapmaz!?

iyi akşamlar,
gecen bir konu açtim ,eşim işsiz 7/24 evde diye.
Bu sene için eşim bana vaat ettmişdi , çalişirim ve evide yaparim diye , fakat koca sene hiç birsey olmadi.
Bende ona gerce duygularimi msj attim,tamamen kopyaliyorum:

"Ben artik sana hiç güvenmiyorum!!!
Beni yalniz birakiyorsun ve biraktin.
Güven=illaki aldatma veya yalan değil.
Güven =yardimlaşmaktir,paylaşmaktir,
korumaktir,huzur vermektir,yari yolda birakmamaktir.
Çalişmak sadece para değil , benim gözüm parada olsaydi seninle çoktan ayrilmiştik.Gurur duymak istiyorum sana karşi,benim kocam taşı sıkar suyunu cikarir demek istiyorum.
Ben kendimi böyle çok ezik ve yoksul hisediyorum,üzülüyorum.Çocuk yaşindakiler bile işe giderken imriyorum.
Arzulamiyorum seni , cazibesi yok,
bir erkek dediğin adam işe gider .
Artik ev kadinlari bile çalişiyorlar,hiç iş bilmiyorsa temizliğe gidiyorlar.
Demekki biz senin için bir önem taşimiyoruz
biz sana yeterlice değerli değiliz.
Sen çocuklarin hemde benim geleçeğimle oynuyorsun."

cevab eşimde:"BOŞA BENI ...YOKSA BEN SENI BOŞARIM."

Şimdi yine ben çokmu ağir konuşdum,
yine içim huzursuz.
Niye beni anlamiyorum?
eşinin baska sorunumu var hastalıgımı senden gizledigi,bu bovermıslıgın bır adı kesınlıkle var.cok üstüne gitme fayda yok.ihanet olsa calısıyorum dıye cıkar falan oda yok,eşin miskın ve sanırım sana güvenmıs güvendırmıssın.güclü kadınsın asıl sen tası sıksan suyunu cıkarırsın bence.olmuyorsa zaten ayaklarının üzerinde duruyorsan bosa bakalım nolacak

Eğer ev işlerini yapıyorsa,yardımcı oluyorsa bence çalışmaması sıkıntı değil.
Ama onu da sizden bekliyorsa çocuktan farkı yok demektir,gerek yok evli kalmanıza.

bizde bayılmıyoruz çalışmaya .
milletin ağzının kokusunu çekmeye yani ..
hak ettiğimden çok daha az paraya çalışıyorum . sevmediğim bir işim var motivasyonum sıfır .. ama mecburum yani başımın çaresine bakmaya .. çalışmak zorunda herkes .. bu ne demek yani .. adam evde otursun kadın çalışsın o
Valla bu sevgi denen illet hastalık gibi bir şey herhalde...
kimseye boşan veya idare et diyemem ama erkek erkekliğini bilecek.
Benim hep düşündüğüm şey bu erkeklerin böyle olmasında ki sebep yine bir kadın değil mi? Oğlum sen yorulma oğlum acıktın mı oğlum susadın mı diye suyunu bile ayağına getiren anneler oldukça erkeklerin böyle olması normal.
2 yaşında ki oğlumla dışarıda gezerken kadınların büyük bir kısmı oğluma karışıyor, benden biraz uzaklaşınca biri yanına yaklaşıyor annenin yanına diye beni gösteriyor, önüne bakmadan koşunca yine bir kadın yaklaşıyor çocuğu durdurup aman düşersin... bırakın artık çocuk çocukluğunu bilemiyor ki koşacak düşecek dizi kanıyacak ve sebep- sonuç ilişkisini öğrenecek daha küçücükken başlıyor baskılar engeller büyüyünce böyle insanların yetiştirdiği çocuklardan ne bekliyorsunuz ki... tembel erkek modelleri git gide çoğalacak biz çocuklarımıza sorumluluklarını öğretmedikçe
eskiden kadınlar çalışmıyordu artık daha çok kadın çalışıyor erkekler buna güveniyor . çok yanlış bireysel olmak gerek biraz ...

Çok yerinde bir mesaj olmuş. Sizi gayet iyi anladığı için boşanmak istemiş.Asıl soru siz böyle bir cevap bekliyor muydunuz?

Mesajınız az bile olmuş

Eşiniz basbayağı rahatlığa alışmış nasıl olsa siz çalışıyorsunuz hiç tahammülüm yok böyle erkeklere böyle kadınlara da çık işten otur bak bakim kıçını devirip yan gelip yatabiliyormu eşiniz çok rahat hiç kusura bakmayın benim eşimd eişsiz kaldı bir dönem sabah benimle çıktı evden iş aramak için 1 ay daha bulamasaydı kafayı yiyecekti adam sizinki maşallah evde gayette rahat adam 4 senedir çalışmıyormuş pess

iyi akşamlar,
gecen bir konu açtim ,eşim işsiz 7/24 evde diye.
Bu sene için eşim bana vaat ettmişdi , çalişirim ve evide yaparim diye , fakat koca sene hiç birsey olmadi.
Bende ona gerce duygularimi msj attim,tamamen kopyaliyorum:

"Ben artik sana hiç güvenmiyorum!!!
Beni yalniz birakiyorsun ve biraktin.
Güven=illaki aldatma veya yalan değil.
Güven =yardimlaşmaktir,paylaşmaktir,
korumaktir,huzur vermektir,yari yolda birakmamaktir.
Çalişmak sadece para değil , benim gözüm parada olsaydi seninle çoktan ayrilmiştik.Gurur duymak istiyorum sana karşi,benim kocam taşı sıkar suyunu cikarir demek istiyorum.
Ben kendimi böyle çok ezik ve yoksul hisediyorum,üzülüyorum.Çocuk yaşindakiler bile işe giderken imriyorum.
Arzulamiyorum seni , cazibesi yok,
bir erkek dediğin adam işe gider .
Artik ev kadinlari bile çalişiyorlar,hiç iş bilmiyorsa temizliğe gidiyorlar.
Demekki biz senin için bir önem taşimiyoruz
biz sana yeterlice değerli değiliz.
Sen çocuklarin hemde benim geleçeğimle oynuyorsun."

cevab eşimde:"BOŞA BENI ...YOKSA BEN SENI BOŞARIM."

Şimdi yine ben çokmu ağir konuşdum,
yine içim huzursuz.
Niye beni anlamiyorum?
Ha boşanmayı bile size yıkıyor onu da siz yapın! Azcık insanda hırs olur gurur olur ya en azından çocuklar için.Hatırlıyorum sizi ,eve akşam geldiğimde sabah bıraktığım gibi buluyorum yazmıştınız.Eşinizde pek düzelecek bir taraf gözükmüyor yani şu msja bile böyle bir cevap pes gerçekten.

bizde bayılmıyoruz çalışmaya .
milletin ağzının kokusunu çekmeye yani ..
hak ettiğimden çok daha az paraya çalışıyorum . sevmediğim bir işim var motivasyonum sıfır .. ama mecburum yani başımın çaresine bakmaya .. çalışmak zorunda herkes .. bu ne demek yani .. adam evde otursun kadın çalışsın o

eskiden kadınlar çalışmıyordu artık daha çok kadın çalışıyor erkekler buna güveniyor . çok yanlış bireysel olmak gerek biraz ...
Çoğu kadınlar erkeklere güvenmediği için çalışmak istiyor. Yoksa hangi kadın istemez ferah içinde erkeğe güvenip rahat rahat gezip tozmayı... benimde eşim bana bir kaç kez git istemiyorum seni dedi her seferinde pişman oldu ama o güven duygusunu yıktı bi kere bebeklerim biraz büyüsün çalışmayı düşünüyorum...

Çoğu kadınlar erkeklere güvenmediği için çalışmak istiyor. Yoksa hangi kadın istemez ferah içinde erkeğe güvenip rahat rahat gezip tozmayı... benimde eşim bana bir kaç kez git istemiyorum seni dedi her seferinde pişman oldu ama o güven duygusunu yıktı bi kere bebeklerim biraz büyüsün çalışmayı düşünüyorum...

Ben istemem, kendime güvenmek varken neden başka bir insana güveneyim ki,hem çalışmak ruh sağlığı için de gerekli, bunu bir panik atak hastası olarak söylüyorum

Ben kadının da erkeğin de kesinlikle çalışması taraftarıyım. Öyle ya da böyle bir nedenden bir sene boyunca çalışmasam, eşim bunu yazsa açıkçası kırılırdım. Ama bir kadına bunlar yazılsaydı da burada herkes, 'Seni alırken aklı nerdeydi, köpek gibi çalışacak tabii sana bakacak!' türü yorumlar yapardı. O yüzden bu kadınlık, erkeklik iki yüzlülüğüne karşıyım..

Ama söylemeden edemeyeceğim, adam o kadar tembel ki boşamayı bile senden beklemiş

Ben istemem, kendime güvenmek varken neden başka bir insana güveneyim ki,hem çalışmak ruh sağlığı için de gerekli, bunu bir panik atak hastası olarak söylüyorum
Ben feraha gezmeye seyahat etmeye kafama göre çıkıp istediğimi alıp yapmaya alışmışım bana çok sıkıcı ve yorucu gelmişti çalışma hayatı beni hem bedenen hem psikolojik açıdan çok yıpranmıştım... bu tarz konularda herkesin düşümcesi farklı benim eşimde panik atak hastası onada çalışmak ve sürekli kafasını işle meşgul etmek iyi geliyor...

nicin ağir buldun?
Eşim 4yildir çalişmiyor ve çalişmak içinde caba göstertmiyor.Tmm ev işlerinide yapar fakat bana yetmiyor artik,birde maaşim tam yetmediği halde bana destek olmamasi daha ağir bence
Farkindaysan agir bulan bir ben degilim. Kocan da cok agir bulmus ki seni bosamak istiyor. Calismamasini kaldiramamani elestirmedim, hayat senin hayatin secim senin. Bu mektubu bosayacagi adama yazar bi insan, adam bosanmak isteyince niye sasirdin onu anlamadim

Back
X