• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşa beni ...yoksa ben seni boşarim!

boyle adamlar ıcın cabaya gerek olmadıgını dusunuyrum hem suclu hem guclu zhem faydası yok barı zararıda olmasın

ne kadar zamandır çalışmıyor eşiniz ?
eğer yıllardır çalışmıyorsa yazdıklarınız hafif bile kalmış bence.
ne olursa olsun bir evin reisi erkektir deniliyorsa bu ülkede, o zaman bunun için en azından çabalaması gerekiyor.

işi yok tamam.

ama evde size yardım ediyor mu, en azından evdeyim bi yemek bişeyler yapayım, bi çamaşır yıkatıvereyim, şurayı süpürüvereyim diyor mu?

iş arıyor mu?

bunlar önemli.

hiçbirini yapmıyorsa... anne çocuk gibi olmuşsunuz demektir ki bu evlilikleri bitirir.

Ya bırak allasen güzel kardeşim.Daha geçen gün okudum hiçbir sebep olmaksızın bir erkeğin çalışmaması kesinlikle boşanma nedeni ve ilk celsede bitiyor iş genelde.
Bu nasıl adam bıraksın depresyonu şunu bunu ben aylardır öyle bi ruh halindeydim ki açıp nasıl sakat kalmadan intihar ederim gibi şeyler okuyorum hayatımda ilk kez dipteyim bu kadar.
Ama yine de her gün saat 6.45de kalkıp işime gidiyor ve hakkıyla işimi yapmaya çalışıyorum.
Hiç kendini acındırmasın gitsin az ötede girsin depresyona faydasız ziyankar.
Hiiiç kendini suçlama az bile yazmışsın çok daha fazlasını hak etmiş.

Pis kokısmus çoraplarını kirli sepetine atmaktan aciz adamların karılarını hangi cesaretle bosamakla tehdit ettiklerini anlayamam dogrusu... Bosasında kendi b.... Oynasın evde....
msj ters olmuş,ben eşim kirli demedim hatta bendende düzenli ve temiz.
çorap falan ortaya atmaz!!!

Çalış ve çocuklarınla kocana bak bence. Zaten yapacagin şey de bu. Sizin evliliğiniz de böyle gider.

işi yok tamam.

ama evde size yardım ediyor mu, en azından evdeyim bi yemek bişeyler yapayım, bi çamaşır yıkatıvereyim, şurayı süpürüvereyim diyor mu?

iş arıyor mu?

bunlar önemli.

hiçbirini yapmıyorsa... anne çocuk gibi olmuşsunuz demektir ki bu evlilikleri bitirir.
Ev işlerini yapar,süpürür,çamaşir atar,yemek pişirir,hergün deyil ama yapar.
eşim için çocuklarin yemeği önlerinde oldumu yeterli ama insan sadece karni doymayla hayata doymuyor.

msj ters olmuş,ben eşim kirli demedim hatta bendende düzenli ve temiz.
çorap falan ortaya atmaz!!!
Ben burdaki kastım kendi işlerini bile göremeyen erkeklerin sacma sapan boşanma tehditlerini hangi cesaretle agızlarına almalarıydı öyle birsey okumadım zaten... Ama fikrimi soracak olursan kocan o erkeklerden daha kötü bır eş çocuklarını, esını dusunmuyorsa eger çoraplarını kirli sepetine de atsa peki birsey ifade etmez, sende kocanın temizliğinden bu kadar memnunsan bırak evinde temizliğini yapsın daha ne istiyorsun

msj iniz gayet normal ...hatta msj yerine direk gözünün içine baka baka soyleyebilirdin..doğrular bunlar sonuçta...ne oldu işine gelmemismi dogrularla yüzleşmek...ayrica siz biseylerin düzelmesi için çaba göstermesini istiyorsunuz oda dahada nasıl batiririm bu evliliği derdinde..Pasif...korkak...tembel bir eş işte..artık karar size kalmış...boşanmak kolay ama bosanmalimi biraz daha şans verilmelimi artık size kalmış...Allah sabır versin..

iyi akşamlar,
gecen bir konu açtim ,eşim işsiz 7/24 evde diye.
Bu sene için eşim bana vaat ettmişdi , çalişirim ve evide yaparim diye , fakat koca sene hiç birsey olmadi.
Bende ona gerce duygularimi msj attim,tamamen kopyaliyorum:

"Ben artik sana hiç güvenmiyorum!!!
Beni yalniz birakiyorsun ve biraktin.
Güven=illaki aldatma veya yalan değil.
Güven =yardimlaşmaktir,paylaşmaktir,
korumaktir,huzur vermektir,yari yolda birakmamaktir.
Çalişmak sadece para değil , benim gözüm parada olsaydi seninle çoktan ayrilmiştik.Gurur duymak istiyorum sana karşi,benim kocam taşı sıkar suyunu cikarir demek istiyorum.
Ben kendimi böyle çok ezik ve yoksul hisediyorum,üzülüyorum.Çocuk yaşindakiler bile işe giderken imriyorum.
Arzulamiyorum seni , cazibesi yok,
bir erkek dediğin adam işe gider .
Artik ev kadinlari bile çalişiyorlar,hiç iş bilmiyorsa temizliğe gidiyorlar.
Demekki biz senin için bir önem taşimiyoruz
biz sana yeterlice değerli değiliz.
Sen çocuklarin hemde benim geleçeğimle oynuyorsun."

cevab eşimde:"BOŞA BENI ...YOKSA BEN SENI BOŞARIM."

Şimdi yine ben çokmu ağir konuşdum,
yine içim huzursuz.
Niye beni anlamiyorum?
Evinin rızkini saglamak zorunda olan ama bu konuda hicbir caba sarf etmeyen bi adama karsi yazdiklariniz hic agir olmamis bence. siz sadece beklentilerinizi yazmissiniz. bu mesaj uzerine onun mahcup olup dusunmesi gerekirdi kirilsa bile (kirilacak bi durum yok bence) bu sekilde karsilik vermesi cok daha agir. ayrica esiniz bosanmaz sadece is konusinda onu zorlamamaniz icin resmen gözdagi vermis. Boşanamaz da.. bosanirsa kim bakar ki ona. hic tepki vermeyin, konusmayin da bir süre bakalim ne yapacak.

Niye msjla kendinizi ifade etme gereği duydunuz... msjınız gerçekten çok ağır olmuş... birde malesef benimde çevremde böyle erkekler çok fazla. Sizin ki nasıl ne durumda bilmiyorum ama benim şahit olduğum evliliklerde kadın iyi maaş getiriyor ve erkekte iyi bir maaşlı iş bulamadıysa çalışmamayı tercih ediyor. Madem eşiniz evde bari ev işlerini yapıyor mu

İş bulamadığı için mi çalışmıyor ,iş arıyor mu yoksa sadece öyle evde oturup sizin kazancınızla mı geçiniyor ? Eğer ikinciyse az bile demişsiniz .

peki sen çalışıyor musun ?
herkes hayatını kazanmak zorunda .. adam bayağı bi rahat yani ... ağır olsa bile gerçekler bunlar .. madem bir aileye bakmak istemiyor neden evlenip insanların hayatını karartıyor .. sen haklısın ...

Niye msjla kendinizi ifade etme gereği duydunuz... msjınız gerçekten çok ağır olmuş... birde malesef benimde çevremde böyle erkekler çok fazla. Sizin ki nasıl ne durumda bilmiyorum ama benim şahit olduğum evliliklerde kadın iyi maaş getiriyor ve erkekte iyi bir maaşlı iş bulamadıysa çalışmamayı tercih ediyor. Madem eşiniz evde bari ev işlerini yapıyor mu
iyide o kadınlar niye bu adamları çekiyor ?
herkes hayatını kazanmak zorunda .. kadın çalışırken erkeğin evde oturması doğru mu ?bende medeni biriyimdir modern düşünürüm de erkeklerde yani artık abarttı .

bizde bayılmıyoruz çalışmaya .
milletin ağzının kokusunu çekmeye yani ..
hak ettiğimden çok daha az paraya çalışıyorum . sevmediğim bir işim var motivasyonum sıfır .. ama mecburum yani başımın çaresine bakmaya .. çalışmak zorunda herkes .. bu ne demek yani .. adam evde otursun kadın çalışsın olucak iş değil ..

Back
X