- Emoji Skoru
- 10.629
- Puanlar
- 198
Biliyorum yakinimdan bosanmadan sonra tamamen en ust seviyeye cikti hastaneye falan yatti durumu cok vahimdi. Cok sinsi bi hastalik ne zaman nerde vuracagi belli olmuyor. Hastaligi bildigim icin zaten dedim önceden ilac olsun psikolojik olarak hazir olun cunku bu hastaligin kademe arttikca geri dönüşü olmuyor..Hiç bir fikrim yok bipolar öyle bir şey ki, ortada sorun yokken depresyona sokar sizi, sebepsiz acı çektirir. Ortada bir sorun olduğunda ise etkisi fırtına gibi de olabilir. Doktoruma danışacağım zaten kesinlikle. Zaten masrafları tek başıma karşılayabilir miyim diye bir adım atamıyorum.
Suan babasini rol model aliyor cocuk ama bosandiktan sonra siz baba evine dönünce orda kavga varmis cok olumsuz etkilecek ustune cocuk ordan oraya savrulacak bu adami cocuk yine her turlu gorevek vakit gecirecek bence siz evde olduğunuz zamanlarda cocugunuzla istediginiz davranislari beraber vakit gecirerek degerlendirebilirsiniz.. bir de eve cift maas giriyo pandemi doneminde açıkçası simdiki zamana gore dis yaptirmak pahali degildi simdiye biterdi yani ekside olmaniz coktan kapanirdi + ya coktan gecerdiniz.. eşinizin hesaplarina da bakmissiniz nakit cektigi nereye harcadigi bellidir yani niye toparlanma olmuyor??
Bu bipolarda birde asiri harcama olayi var o evreye gecerseniz tamamen iflas bayragini cekersiniz lutfen her seyi olcup tartin