boşa gecen zaman

korecan1919

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
273
84
13
29
yaşım 19 şuana kadar gecen zamanın boşa gectıgıne inaniyorum.
kendımı geliştirmek istiyorum ( ehliyet ve dil kursuna gitmek istiyorum )
isteklerimi karşılamam için iş bulmam gerek acaba ne gibi yerlere basvurabilirim ??
Bana öneride bulunurmusunuz ??
Egitim durumum lise acıkdan okuyorum son 3 kredim kalmıştı dün sınava girdim mezun olmuşumdur inşallah .
Ayrıca universite sınavınada girdim hesaplarıma görede kazanmıs olmam gerek .
özetle benı eylul ayına kadar götürcek bi iş arıyorum nerelere basvurmayalıyım

markette reyonculukk

Sekreterlik gibi bir şey olabilir. Firmalara başvur. Hem oturduğun yerden dil derslerine çalışma inkanın da olur. Mağazalar çok yorucu olur. Bütün gün ayakta canın çıkar.

Bilincli ve akillisin belli senin sirtin yere gelmez konu sahibi aferin ablan olarak kutluyorum seni

Ben üniversiteye başladığımda 19 yaşındaydım ve kısmen senin gibiydim. Sadece biraz dil konusunda kendime katkı yapmıştım, o kadar. Ehliyetim halen yok, onu artık bu yaz halledeceğim. Bu arada Haziran'da okul bitiyor. Dili geliştirdim elbette. Benim öncelikle sahip olmak istediğim 3 şey vardı, İngilizce, üniversite ve ehliyet. İngilizce'yi bitirmek gibi bişey söz konusu olamaz çünkü insan her yeni gün birşeyler öğreniyor, ona geliştirmek diyebilirim. Üniversite tamam, bi tek ehliyet kaldı. :) Bakalım o nasıl bir macera. Bu üç şeye sahip olayım, gerisi zaten iş hayatı falan derken başka başka amaçlar belirlerim kendime. Boşa geçti diye düşünme yani, daha çok gençsin. 24 yaşından sonra dil öğrenmeye başlayanlar falan var. İngilizce için internette yığınla öğretici video var, eğer hiç temelin yoksa bir kursa kaydolup A1-A2 al. B1-B2'yi kendin bile halledersin zor değil. Sana tavsiyem, listening'i geliştir ve Youtube'daki yabancı hocalardan öğrenmeye çalış İngilizce'yi. Onlar doğal olarak İngilizce anlatıyorlar ve bu şekilde öğrenmek sana çok daha fazla katkı sağlar diye düşünüyorum.

İş konusuna gelince, tavsiyeler verilmiş zaten. Dille alakalı daha fazla tavsiye istersen bana özel mesaj atabilirsin, yardımcı olurum yani.

Ehliyet almaya calisoyorum eskisi gibi degil zorladikca zorluyorlar simdi bence bostaysan be karsilayacak maddi gucun varsa ehliyete ugras simdi
Calisirken cok zor
Sadece kendini ehliyet isine verip alirsan rahatlarsin cok zorluyorlar eskiso gibi degil yani
Bu arada halk egitimlerde ingilizce kurslari veriyorlar eger hic temelim yok diyorsan oradan basla

pöffbende zamanınmın boşa geçtiğini düşünüyorum işin kötüsü artık geç kaldığımı düşünüyorum

tşk ederim .
ehliyet her sene zorlaşıyo zaten

pöffbende zamanınmın boşa geçtiğini düşünüyorum işin kötüsü artık geç kaldığımı düşünüyorum

aaa bunu ben yazcaktım ama ya
artık geç kaldım ve bundan sonrada bişey yapmasamda olur diyip devam ediyorum.
işin kötüsü bugünlerimi böyle geçirdiğim için pişman olucağıma adım gibide eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…