- 20 Mart 2016
- 273
- 84
- 13
- 29
- Konu Sahibi korecan1919
-
magaza ismi yazmak yasak mı bilmiyorum ama lc wakiki gibi magazalardamı yanisatış danışmanlığı geldi direk aklıma.
markette reyonculukkyaşım 19 şuana kadar gecen zamanın boşa gectıgıne inaniyorum.
kendımı geliştirmek istiyorum ( ehliyet ve dil kursuna gitmek istiyorum )
isteklerimi karşılamam için iş bulmam gerek acaba ne gibi yerlere basvurabilirim ??
Bana öneride bulunurmusunuz ??
Egitim durumum lise acıkdan okuyorum son 3 kredim kalmıştı dün sınava girdim mezun olmuşumdur inşallah .
Ayrıca universite sınavınada girdim hesaplarıma görede kazanmıs olmam gerek .
özetle benı eylul ayına kadar götürcek bi iş arıyorum nerelere basvurmayalıyım
tskler :)Lcw , defacto gibi yerlerde satış danışmanlığı olabilir
Sekreterlik gibi bir şey olabilir. Firmalara başvur. Hem oturduğun yerden dil derslerine çalışma inkanın da olur. Mağazalar çok yorucu olur. Bütün gün ayakta canın çıkar.
neden ki aslında hiçbişey için gec degildir yasınız kaçpöffbende zamanınmın boşa geçtiğini düşünüyorum işin kötüsü artık geç kaldığımı düşünüyorum
25neden ki aslında hiçbişey için gec degildir yasınız kaç
Ehliyet almaya calisoyorum eskisi gibi degil zorladikca zorluyorlar simdi bence bostaysan be karsilayacak maddi gucun varsa ehliyete ugras simdi
Calisirken cok zor
Sadece kendini ehliyet isine verip alirsan rahatlarsin cok zorluyorlar eskiso gibi degil yani
Bu arada halk egitimlerde ingilizce kurslari veriyorlar eger hic temelim yok diyorsan oradan basla
hiç gec degil bence daha cok gencsiniz
ah ah 33 yaşın daki görümcem aöf okuyor ondaki enerji bende yokhiç gec degil bence daha cok gencsiniz
sizde okuyabılırsınız .ah ah 33 yaşın daki görümcem aöf okuyor ondaki enerji bende yok
pöffbende zamanınmın boşa geçtiğini düşünüyorum işin kötüsü artık geç kaldığımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?