Bosa gidilen yol

aquarius24

Dilhûn
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
2.192
2.984
Bu sabah esim evde vakit gecircegimize abinlerle bulusalimmi bi sor vakitleri varmi dedi. Tabi böyle teklifin ondan gelmesine sevindim genelde ben isteyince keh küm eder öyle kabul eder. Abimler bu arada kaynanasigildelerdi oturdugumuz sehire 130km mesafede. Bende abime degilde esine yazdim, annengilin ordamisiniz bi planiniz varmi bugün diye. Abime yazsaydim saten esimle konusun ayarlayin dicekti, o yüzden bastan ona yazdim. Oda bi planimiz yok, carsilari dolasiriz büyük ihtimal, gelin sizde beraber dolasiriz ozaman dedi. Saat ayarladik ve biz yola ciktik. Vardigimizda msj attim biz geldik diye, geri cvp gelmedi. Abimi aradim napiyonuz nerdesiniz diye, hic evde oturuyoz bilmiyorum bugün disari cikarmiyiz falan filan dedi, sasirdim tabi, esimde yanimda diye bozuntuya vermedim. Peki biz dolasiyoz buralari haber verirsiniz ozaman gelicek olursaniz dedim kapattim teli. Baya zaman gecti aradan abim aradi bu sefer biz carsiya geldik siz nerdesiniz diye, magaza ismi verdim ordayiz diye, iyi belki karsilariz dedi kapatti. Esim noldu buluscazmi bulusmucazmi dedi, mahcup oldum resmen, yeni gelmisler baldizlari varmis yaninda dolasiyolarmis, olmassa ayri takiliriz yemege giderken haberlesiriz tekrar dedim esime, o sirada msj attim abime yemek yedinizmi yiyelimmi beraber diye, siz yiyin biz gec yedik dedi. Esimde gel ozaman yemegimizi yiyip geri dönelim dedi. Öylede yaptik. Abim ne aradi ne sordu naptiniz hala burdamisiniz evinize döndünüzmü diye. Acikcasi kirildim alindim. Bir yandan kendimi esime karsi mahcup hissettim, onca yolu bosa git gel yaptigimiz icin. Hadi deselerdi bizim planlarimiz var hic gitmezdik ozaman, yanlisda anliycak bisey yok onda. Resmen ayni yerleri ayri ayri gezmis olduk ve bosuna o yolu gidip geldik. Hala daha gercek gibi gelmiyor, hamileliktenmidir nedir baya icime oturdu, düsünsenize bir plan yapiyorsunuz, kalkip 130km yol gidiyorsunuz, bekliyorsunuz gelicekler diye oyalaniyorsunuz ama ne gelen var ne giden, nede arayip soran..

keşke abinize yengemle böyle böyle konuştuk o yüzden geldik haberin yok mu deseydiniz,adamın haberi yok belliki

Abinizle iletisiniz oek iyi degil sanirimyoksa carsi yerine direk onlara gitmeniz daha iyi olurdu.ya da telefonda biz burdayiz dedigunde,gelip sizi alayim demek yerine evdeyiz cikmayacagiz gibi vb olan tavri bana garip geldi kusura bakmayin

Açık açık söyleseydiniz derdinizi keşke.
Herkes birbirinden habersiz anlaşılan. Abinizin belki haberi bile yoktu. Siz de söylememişsiniz. Açık olmak iyidir. "Biz sizin için geldik, hani buluşacaktık" filan diyebilirdiniz. Abiniz "belki karşılaşırız" dediğinde söyleyebilirdiniz mesela. Abiniz ciddiye bile almamış ki, belki karşılaşırız diye kestirip atıyor. Onlar sanırım sizin tesadüfen orada olduğunuzu düşündüler, onlara gittiğinizden ziyade.

Belki de yengeniz önce ailesine uğramanızı bayramlarını kutlamanızı beklemiş olabilir( mi )..Yenge bişeye alınmış belli ki...

aralaında iletişim olmasa bile abinle yengenin oraya gelince aramışsın abini kesinlikle görüşmeliydiniz..hadi yengeni bi kenara atıyorum abin nasıl seni görmek istemez..çok ayıp etmişler..

Abinizle iletisiniz oek iyi degil sanirimyoksa carsi yerine direk onlara gitmeniz daha iyi olurdu.ya da telefonda biz burdayiz dedigunde,gelip sizi alayim demek yerine evdeyiz cikmayacagiz gibi vb olan tavri bana garip geldi kusura bakmayin
Aslinda iyidir, ama amac disarida birseyler yapmakti sehri gezmeye gittik biz, yani eve cagirsalardi saten gitmezdik. Yola cikmadan carsida bulusuruz diye anlastik.

Belki yengenizin planı vardı ve siz arayıp kendinizi oraya davet ettirmiş gibi oldunuz onun gözünde. Onlar arayıp buraya gelin dolaşalım dememişler , siz aramışsınız, belki buna bozulup abinize söylenemiş bile olabilir mi acaba ?
Hoş abiniz sizle konuşup orda olduğunuzu bildiği halde umursamamış gene.
Bence bir daha görüşmek için davet bekleyin, belli ki bu görüşme emrivaki gibi gelmiş onlara ve istememişler her ne kadar tavırları kırıcı olsa da.

Bence benim fikrim abiniz size direk hayir diyememis yengenizde unutmustur kardesi gelince onu kiramamis.Yoksa hamilesiniz ve o kadar yol gidilmis neden carsida bulusuyorsunuz onu anlamadim :/ Yani evlerine falanda gidebilirmissiniz.Ama keske telefonla arasaydiniz direk abinizi o da esini verirdi 130 km yol icin mesaj riskli olmus ama olsun esinizle gezmissiniz degisiklik olmus :))) Iyi yandan bakmak lazim hayata :))

Belki yengenizin planı vardı ve siz arayıp kendinizi oraya davet ettirmiş gibi oldunuz onun gözünde. Onlar arayıp buraya gelin dolaşalım dememişler , siz aramışsınız, belki buna bozulup abinize söylenemiş bile olabilir mi acaba ?
Hoş abiniz sizle konuşup orda olduğunuzu bildiği halde umursamamış gene.
Bence bir daha görüşmek için davet bekleyin, belli ki bu görüşme emrivaki gibi gelmiş onlara ve istememişler her ne kadar tavırları kırıcı olsa da.
Yengem acik sözlü bi insan plani olsa direkt derdi ama bi planimiz yok en fazla carsilari gezecektik siz gelin ozaman beraber gezelim dedi, yani o basta biz carsilari gezicez demis olsa ve ben üstüne ha iyi bizde carsi gezicektik demis olsam gercekten kendimi davet ettirmis gibi olurdum.

Yorum yaptim yaptim sildim... Hamileymissiniz uzulmeyin lutfen ama siz gorumcesiniz bunu unutmayin :KK66: hem burada hemde gercek hayatta kusurlu, kabahatli hep siz olacaksiniz. Tipki benim gorumceligim ve nicelerinin gorumceligi gibi. Takmayin yorumlari gelmeye baslamis bile. Siz yenge olsaydiniz ve gorumceniz boyle bir ayip yapmis olsaydi yorumlari gorurduk. Bundan sonra ona gore davranirsiniz. Rabbim hayirli dogumlar, hayirli evlat nasip etsin insallah...

Yorum yaptim yaptim sildim... Hamileymissiniz uzulmeyin lutfen ama siz gorumcesiniz bunu unutmayin :KK66: hem burada hemde gercek hayatta kusurlu, kabahatli hep siz olacaksiniz. Tipki benim gorumceligim ve nicelerinin gorumceligi gibi. Takmayin yorumlari gelmeye baslamis bile. Siz yenge olsaydiniz ve gorumceniz boyle bir ayip yapmis olsaydi yorumlari gorurduk. Bundan sonra ona gore davranirsiniz. Rabbim hayirli dogumlar, hayirli evlat nasip etsin insallah...
Cok haklisiniz..amin tsk ederim

iki tarafın da pek suçlu yok gibi gözüküyor.iletişimsizlikten böyle olmuş gibi geldi bana.önce yengenizle konuşmuşsunuz keşke gidince de abinize yengemle konuştum aradım açmadı seni aradım diye açıkca deseydiniz durumu.abiniz tesadüfen oraya gittiğinizi düşünmüş gibi.yengeniz de belki de abinizi aradığınızda başka bir odada falandı yada tam duymadı konuşulanları.yoksa müdahale ederdi.abiniz ona çarşıda işleri varmış dediyse yengeniz de siz gitmediniz diye bozuldu belkide:) kısacası açıkca konuşulmadıkça nereye çekilirse oraya gider bu konu :)

X