Boşa tedavi olmuşum

Hormon ilacı ve iğnesi ile tedavi görüyorum ve doktorun söylediği günlerde ilişki takvimini eşim o akşam uykusu gelmiş uyumak istiyormus..
Ignenin etkisi var saatler cok önemli diyorum sabah ilişki istiyor..
Ben boşa almışım o hormonları vucuduma demekki yazık bana! Nasıl uzgünüm ve kırgın.. anlatamam
Bu ne bencillik. Çok üzgünüm adınıza. Sizi bu kadar önmsemeyen bir eşten belki de çocuk sahibi olmamalısınız. Lütfen bunu göz ardı etmeyin, karakteri hakkında çok net bir ipucu. Basit bir şey değil ki bu, hormon almışsınız her şey saatli yani..

anneniz sizinle aynı evde
ilişkiye giriceğinizi biliyo
eşiniz utanmış zaten
ve görev gibi diye kendiniz de söylemişssiniz
isteksiz olmak için bir çok sebep mevcut
ki eşiniz sizin kadar çocuk istemiyor belli
ne zaman evlendiniz ya da kac yıldır evlisiniz
9 aylık evliyiz

Ayni sey basima geldi. Tedavi oldigim surede esim benden uzaklasti. Mecburiyet gibi. En son ay hepsi bosa gitti yine kavga etmistik. Bende tedaviyi braktim. Biraz kendime gelmek istedim l. Doktor kistin var demisti. Agustos ayinda onun icin sogan kuru kullanmaya basladim. Esimle aramda duzeldi. Aklimda o oy ne cocuk istegi tamamen gitmisti o kadar rahattim ki. Oy ay hamile kalmisim. Simdi 29 haftalik olduk. Bir oglum var 5 yadinda ondada kafama takmadigin ay kendiligimden hamile kalmistim. Erkekler bu konu zaruriyete binince ferile biliyorlar. Benim esim isyan etmisti. Ama cik zorladim be de biliyorum bunalmisti artik. Biraz zamana vrak rahatlamaya calis esinle rahat rahat konus. Fevri hareket etme. Gununu hic bilmesin takiyorda buna istediginiz icin olsun biseyler. Ozaman sende gerilmesin olacakmi olmiycakmi diye kasildikca olmiyo malesef.
COk haklisin canım..zorladikca bazi seyler geri kaçıyor..bende düşünmüyorum tedavi falan bunaldım açıkçası kendimi yorgun hissediyorum..biraz dinlenmeye çekileceği yeter

Ben hiç yazmadım ama cevap vermek istedim esiniz sabah sperm kalitesinin daha sağlıklı olacağını falan okumussa kendince uygulamak istemiş olabilir erkek aklı çok kit bu konularda
Aa evet onu söyledi durdu birde bende kızdım sen doktordan daha mı iyi bileceksin sabah olsaydı sabah yapın derdi dedim hatta

Eşinizin bir hatası yok. Görev gibi sevişmek gerçekten çok kötü. Önce siz zevk için yapın zevk almaya çalışın adam da sizin isteğinizle şehvetle yaklaşsın. Bebek için yapılan seksler hadi zevk vermiyor da bebek de vermiyor benim gördüğüm.

Olabilir insanlık hali.morali bozulmuş da olabilir.yargilamis herkes yine de ne olduğunu bile bilmiyoruz.konu sahibi de bilmeyebilirler.simdi yine çıkacak eşinden neyini saklayacak diyenler.insanlık hali yeri gelir soyleyemeyiz uzuntumuzu.hemen eşini nefretle karşılama ama üzgün olduğunu şöyle ve geç.
Söyledim bugün de belli ettim zaten..ama bir daha bu konuyu acmayı düşünmüyorum

bence hemen gaza gelip tedaviyi falan kesme, eşin sana karşı,emeklerine karşı terbiyesizlik yapmış ama emin ol o da kolay bir durumda olmayabiliyor.Çocuğu istemediğinden değil, bu süreçten yorulduğundandır belki.
İkimizde yorulduk zaten.. yeter olmuyor işte 7 ay doğal 2 ayda tedavi yok olmuyor bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok..Kader diyip geçmek lazim

Eşinizin bir hatası yok. Görev gibi sevişmek gerçekten çok kötü. Önce siz zevk için yapın zevk almaya çalışın adam da sizin isteğinizle şehvetle yaklaşsın. Bebek için yapılan seksler hadi zevk vermiyor da bebek de vermiyor benim gördüğüm.
Tespit şahane! Çok doğru valla..kimseden duymadım gün hesaplayarak çocuk sahibi olan

İkimizde yorulduk zaten.. yeter olmuyor işte 7 ay doğal 2 ayda tedavi yok olmuyor bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok..Kader diyip geçmek lazim
daha 9 aylik evlisiniz. olur eminim cocugunuz tedaviyle er yada gec oluyor ben olmayan duymadim acikcasi. hic moralinizi bozmayin emin olun olucak :)

O tedavi surecinde sen ne kadar yiprandin hic gormedi mi? Nasil uykusu geliyor hayret... cok isteseydi tamda bugun uykusu kacardi... cok cok önemli oldugunu bilirdi. Cocuk isteyen biri kendini damizlik gibi gormeyi de uykuyu da hepsini bi kenara atardi. Bu adama cocuk mocuk yapilmaz ama belliki sen anne olabilmeyi herseyden cok istiyorsun. Yani evlat anneye cok yakisiyor... bilemedim... kocan cocugu haketmiyor ama sen cocuksuzlugu haketmiyorsun:işsiz:

O tedavi surecinde sen ne kadar yiprandin hic gormedi mi? Nasil uykusu geliyor hayret... cok isteseydi tamda bugun uykusu kacardi... cok cok önemli oldugunu bilirdi. Cocuk isteyen biri kendini damizlik gibi gormeyi de uykuyu da hepsini bi kenara atardi. Bu adama cocuk mocuk yapilmaz ama belliki sen anne olabilmeyi herseyden cok istiyorsun. Yani evlat anneye cok yakisiyor... bilemedim... kocan cocugu haketmiyor ama sen cocuksuzlugu haketmiyorsun:işsiz:
Yanlış gaz veriyorsunuz. Tek bir olaya göre kocasının çocuk haketmediğini nerden çıkardınız? Hadi saati şu şimdi yapmamız lazım deyip sevişmek çok mekanik geldi ve adam kendini hazır hissetmedi demek ki.

esiniz erkenmi kalkiyo belkide o yuzden gercekten uykusu vardir ama ne olursa olsun bu istisnane bi durum uykusuda olsa fedakarlik edip yapmasi gerekirdi

Cok yoruldum zaten artık istemiyorum bir süre hiç birsey

Stresi birakin kafaniz rahat olsun rabbim size de nasip edecektir.. Allah yardimciniz olsun dualarim sizinle

Back
X