Saç Uzatma Yöntemleri Boşa zaman ve para kaybıymış.

kirmiziojelikiz11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
8
2
1
30
Burda konu başlangıçı yapıp sonuç yazmayanları görünce ben yazmak istedim. 1.5 yıldır sürekli olarak aktarlardan çıkmayıp saç uzatmaya çalışıyordum. Bazen burda da konular açtım (şu an erişimim yok hesaplara konuyu da bulamadım) bazen kendi kendime denedim sinemaki, lavanta, vitaminler, argan yağları, yılan yağı, özel şampuanlar hepsini ayrı ayrı denedim. Sinemaki 6 ay denedim uzama hızında bir şey değişmedi lavanta 2-3 ay denedim o da sadece saç çıkardı bol bol başka bir şeye yaramadı. Vitaminleri çeşitli yağlarla karıştırıp sürdüm 8 kür tamamladım düzenli olarak o fa bir şey yapmadı uzun süre yılan yağı denedim ardından o da işe yaramayınca argan. Aralarında saçımı da dinlendirdim dinlendiğini hissettikten sonra devam ettim yani her şeyi olması gerektiği gibi yaptım bütün malzemelerin gerçeğini aldım bol bol araştırma yaptım ama nafile... Fazlasıyla para ve zaman kaybettim ama bunların öncesinde de 2 cm uzuyordu ayda bunları yaparken de bunları bıraktıktan sonra da. Son çare kaynak yaptırdım ve o da mahvetti saçlarımın uçlarını bi 5 cm daha gitti. Saçıma dışardan uygulanan hiçbir şey işe yaramadı. Sonucu paylaşmak istedim size tavsiyem işe yaramıyorsa çok uğraşıp saçınızı yormayın. Fotoğraf, ayna her zaman gerçeği göstermiyor mezurayla ölçüp öyle bakmanızda yarar var.

Back