Boşadığım Adam ve Hala Sinir Dolu Oluşum............

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Kızlar konumu hatırlayanlar bilir...Hepiniz destekçim olmuştunuz çok tşk ederim tekrar...1 ylı geçti eski eşimle ayrılığımız fakat boşanalı daha 1,5 ay bile olmadı.Bu 1 yıllık süre zarfında hiç görüşmedik davayı açtım kabul etti ve boşandık.20.000 tazminata hükmedildi.Evlendikten sonra eşimin yaşadığı şehire gittim orda çok sıkılıyordum eşime taşınalım burası küçük yer bende iş bulabileceğim bir yere gidelim dedim.Yaşadığım yer küçük ve iş bulmak açısından zor bir yerdi.Çevremde oturup konuşacağım bir arkadaşım dahi yoktu.Herkes bağı bahçesiyle uğraşıyordu.Zamanında ona yalvarıyordum taşınalım diye bahaneler üretip ileride belki diyordu.Sonrada ben alıştım oraya uzatmadım konuyu.Bu arada ben ailemle yaşadığım şehire taşınalım diyordum ama şu var kızlar aileme yakın kesinlikle olmak istemiyordum.Çünkü aileler evliliğe müdahale de bulunsunlar istemiyordum.Eşimde ailemin yaşadığı şehiri seviyordu zaten eşimin yaşadığı yerle ailemin yaşadığı şehir arası mesafe 2 saat kadar.

Gelelim konuya kızlar davada son celsede eşimin avukatı işten çıkartıldığını söylemişti bende inanmamıştım nafaka ve tazminat vermemek için oyun diye düşünmüştüm.fakat 2 gün önce bişey öğrendim ki eski eşim benim ailemin yaşadığı şehirden iş ayarlamış ve yine yönetici konumunda ve buraya yerleşiyormuş.Başta inanmadım ama eski eşimin akrabaları bize yakın onlarda orda burda konuşmuşlar.Eski eşimin face sine bakmıyorum bayadır ama olayı duyunca baktım gerçekten iş bilgileri öyle buraya yerleşmiş falan...Ben zamanında okadar gidelim dediğimde bakul etmeyen hep ilerde diyen adam şimdi çok yakınıma gelmiş :( Sesini duymadan görmeden herşey çok iyiydi ama şimdi yakınıma gelmesi sinirimi bozdu :47: Face dede arkadaş listesini açmış fotolar koymuş boy boy nispet yapar gibi...İnanın çok grginim kızlar çokkk :(

merhaba canım nasılsın yeni konunu gördüm slm vereyim dedim boşanmışsın üzüldüm doğrusu zorlu bir hayat bekliyor seni umarım yolun açık olur

merhaba canım nasılsın yeni konunu gördüm slm vereyim dedim boşanmışsın üzüldüm doğrusu zorlu bir hayat bekliyor seni umarım yolun açık olur

Evet tatlım boşandım...Üzüldümmü evet ama yapacak bişeyde yok...Olmuyordu yapamıyorduk.Zaten adam dünden meraklıydı boşanmaya.Hemen kabul etti.Sen nasılsın? Senin hayatın nasıl gidiyor?

Evet tatlım boşandım...Üzüldümmü evet ama yapacak bişeyde yok...Olmuyordu yapamıyorduk.Zaten adam dünden meraklıydı boşanmaya.Hemen kabul etti.Sen nasılsın? Senin hayatın nasıl gidiyor?

teşekkür ederim iyiyim çok şükür ne yapalı üzülsekte giden gidiyor biten bitiyor bak bana bir yoldu ama hala izlerini taşıyorum sadece şunu söyleyeyim iyiki çocuğun yok ve bundan sonra dış etkenlere ne olursa olsun kulağın kapalı olsun

Kızlar konumu hatırlayanlar bilir...Hepiniz destekçim olmuştunuz çok tşk ederim tekrar...1 ylı geçti eski eşimle ayrılığımız fakat boşanalı daha 1,5 ay bile olmadı.Bu 1 yıllık süre zarfında hiç görüşmedik davayı açtım kabul etti ve boşandık.20.000 tazminata hükmedildi.Evlendikten sonra eşimin yaşadığı şehire gittim orda çok sıkılıyordum eşime taşınalım burası küçük yer bende iş bulabileceğim bir yere gidelim dedim.Yaşadığım yer küçük ve iş bulmak açısından zor bir yerdi.Çevremde oturup konuşacağım bir arkadaşım dahi yoktu.Herkes bağı bahçesiyle uğraşıyordu.Zamanında ona yalvarıyordum taşınalım diye bahaneler üretip ileride belki diyordu.Sonrada ben alıştım oraya uzatmadım konuyu.Bu arada ben ailemle yaşadığım şehire taşınalım diyordum ama şu var kızlar aileme yakın kesinlikle olmak istemiyordum.Çünkü aileler evliliğe müdahale de bulunsunlar istemiyordum.Eşimde ailemin yaşadığı şehiri seviyordu zaten eşimin yaşadığı yerle ailemin yaşadığı şehir arası mesafe 2 saat kadar.

Gelelim konuya kızlar davada son celsede eşimin avukatı işten çıkartıldığını söylemişti bende inanmamıştım nafaka ve tazminat vermemek için oyun diye düşünmüştüm.fakat 2 gün önce bişey öğrendim ki eski eşim benim ailemin yaşadığı şehirden iş ayarlamış ve yine yönetici konumunda ve buraya yerleşiyormuş.Başta inanmadım ama eski eşimin akrabaları bize yakın onlarda orda burda konuşmuşlar.Eski eşimin face sine bakmıyorum bayadır ama olayı duyunca baktım gerçekten iş bilgileri öyle buraya yerleşmiş falan...Ben zamanında okadar gidelim dediğimde bakul etmeyen hep ilerde diyen adam şimdi çok yakınıma gelmiş :( Sesini duymadan görmeden herşey çok iyiydi ama şimdi yakınıma gelmesi sinirimi bozdu :47: Face dede arkadaş listesini açmış fotolar koymuş boy boy nispet yapar gibi...İnanın çok grginim kızlar çokkk :(

Dünya küçük be canım.
Bunu hiç aklından çıkarma.
Ben bir yerde çalışmayı çok istiyordum ama görsen deliler gibi isterdim,evliyken araya birilerini koyduk,torpil aradık,kendim defalarca kapılarına gittim. Olmadı olmadı gitti.
Boşandıktan 1,5 sene aynı işim bir anda oluverdi.
Çok çok sevindim.
Bir anda merkeze aldılar,işte o zaman çok düşündüm.
Benim de eski kocamla işyerimiz yakın,ben baştan çok çekindim çok kastım. Ama öyle korktuğum gibi olmadı. Çok rahat davranıcam dedim. Rahat olucam ki onlara bu kozu vermiycem.
Kocamla hiç karşılaşmadık ama arada kayınvalidemi bile gördüm. Hiç umursamadım.
Sen de umursama,dik dur. Dik dur ki ezemesinler!

Dünya küçük be canım.
Bunu hiç aklından çıkarma.
Ben bir yerde çalışmayı çok istiyordum ama görsen deliler gibi isterdim,evliyken araya birilerini koyduk,torpil aradık,kendim defalarca kapılarına gittim. Olmadı olmadı gitti.
Boşandıktan 1,5 sene aynı işim bir anda oluverdi.
Çok çok sevindim.
Bir anda merkeze aldılar,işte o zaman çok düşündüm.
Benim de eski kocamla işyerimiz yakın,ben baştan çok çekindim çok kastım. Ama öyle korktuğum gibi olmadı. Çok rahat davranıcam dedim. Rahat olucam ki onlara bu kozu vermiycem.
Kocamla hiç karşılaşmadık ama arada kayınvalidemi bile gördüm. Hiç umursamadım.
Sen de umursama,dik dur. Dik dur ki ezemesinler!

Canım ya hakikaten dünya çok küçük olmaz dediklerin oluyor işte...Sen naslsın şimdi? Evlilik yokmu tekrar yada hayatında biri? Bende müthiş bir güven eksikliği oluştu.Ve kendime olan özgüvenimi aldı götrdü benden bu evlilik..Umarım bizde çok mutlu oluruz ne diyim ki...

ark.ım kendine acı vermek hoşuna mı gidiyor... gace inden silsene adamı :20: kendine zarar kendine :34:
hala ümitleniyorsun resmen ve neredeyse bir keşke dememişin yani :19: yazık ediyorsun kendine ondan haber alacağın net kaynaklarını kes

zaten adamın vermek ıstedıgı mesaj gıttın kaybettın demek sende buna kanıp pısmanlıkmı duyuyorsun sakın ola verdıgın karardan vazgecme küçülme

Evliyken annesinin dizinin dibinden ayrılmayan , tüm tatillerimizde bizi ailesine hizmet çi olarak peşkeş çeken, burdan asla taşınmam, bunu asla yapmam diyen adam boşanınca
ailesinin yanına çok nadir uğrar oda işi olunca taşımam etmem gitmem dediği yerede koşa koşa gider.... nedenini bilmiyorum ama resmen kaide

bizimde öyleydi bekar geçirdiği 3 senede ailesinin yanına iki kere gitti oda 40 dk mesafeden
ama evliyken diperinden çıkmadık başka hiçbiyere asla gitmedik (evde yatacak yer bile yoktu tek kişilik yatakta yatıyorduk )
ayrıldık eşyalarını koymaya bi kere uğramış
ve şuan asla okadar kalabalıkta yaşayamam aileme dediği yerde yaşıyo o kadarda kendimi yırtmıştım

Son düzenleme:
Canım ya hakikaten dünya çok küçük olmaz dediklerin oluyor işte...Sen naslsın şimdi? Evlilik yokmu tekrar yada hayatında biri? Bende müthiş bir güven eksikliği oluştu.Ve kendime olan özgüvenimi aldı götrdü benden bu evlilik..Umarım bizde çok mutlu oluruz ne diyim ki...

İyiyim Rabbime şükürler olsun!!!
Evlilik düşünmüyorum be canım. İyiyim şu anda böyle ben.
Özgüvenini sen de kazanacaksın. Hele ki çalışmaya başla,sosyal çevren olsun bak gör ne kadar çok değişecek hayatın.
Allahım herkese,hepimize yardım etsin inşallah!

umursama boşver canım eski kocan nerde yaşıyor ne yapıyor kiminle düşünme bile.aynı şehirde yaşıyor olabilirsin ama senin için o bir yabancı artık herhangi birinden farkı yok
güçlü ol hiç takma kafana mutlu olmaya çalış:31:

İnsan gıcık oluyordur eminim ama artık herkes kendi hayatını yaşayack bunu unutma. O senin kalbinden çıktı bir kere aynı şehirde hatta yan odada olsa ne olur olmasa ne olur

bacım ne oldu peki o tazminat olayı?parayı alabildin mi?ne tepki vermişler davayı kaybedince?

Son düzenleme:
yoluna bak artık ne cehenneme gidiyosa gitsin yarın bigün evlenecek çocukları olacak belkiş o kadındanda boşanacak vs hayat bu herşey bizler için, bu durumların her biri için konumu açacaksın, kuaföre git saçını boyat kestir bu konularda bizden fikir iste, bu adam artık mazi olsun

yoluna bak artık ne cehenneme gidiyosa gitsin yarın bigün evlenecek çocukları olacak belkiş o kadındanda boşanacak vs hayat bu herşey bizler için, bu durumların her biri için konumu açacaksın, kuaföre git saçını boyat kestir bu konularda bizden fikir iste, bu adam artık mazi olsun

bulamadım askısı hemen o adı herıfı facenden sılıyorsun:20:yarın oburgun bırbaskasıyla boy boy sarmas dolmas resım koyarsa sen kımbılır nekadar uzuleceksın:50:sıl onu sıl facenden yenı bır ılıskısı oldugunda kabullenecekmısın?aklıma bıseyler glıyor eskı esınle alakalı,acaba senın yasadıgın sehıre gelmesı tesadufmu:44:yoksa ........?

mrb cnm nasılsın .bence hiç takma sana nispet yapmak seni rahatsız etmek ola bilir amacı sende buna hiç bakma kaileye bile alma bırak ne yaprsa yapsın.

Back
X