Kızlar konumu hatırlayanlar bilir...Hepiniz destekçim olmuştunuz çok tşk ederim tekrar...1 ylı geçti eski eşimle ayrılığımız fakat boşanalı daha 1,5 ay bile olmadı.Bu 1 yıllık süre zarfında hiç görüşmedik davayı açtım kabul etti ve boşandık.20.000 tazminata hükmedildi.Evlendikten sonra eşimin yaşadığı şehire gittim orda çok sıkılıyordum eşime taşınalım burası küçük yer bende iş bulabileceğim bir yere gidelim dedim.Yaşadığım yer küçük ve iş bulmak açısından zor bir yerdi.Çevremde oturup konuşacağım bir arkadaşım dahi yoktu.Herkes bağı bahçesiyle uğraşıyordu.Zamanında ona yalvarıyordum taşınalım diye bahaneler üretip ileride belki diyordu.Sonrada ben alıştım oraya uzatmadım konuyu.Bu arada ben ailemle yaşadığım şehire taşınalım diyordum ama şu var kızlar aileme yakın kesinlikle olmak istemiyordum.Çünkü aileler evliliğe müdahale de bulunsunlar istemiyordum.Eşimde ailemin yaşadığı şehiri seviyordu zaten eşimin yaşadığı yerle ailemin yaşadığı şehir arası mesafe 2 saat kadar.
Gelelim konuya kızlar davada son celsede eşimin avukatı işten çıkartıldığını söylemişti bende inanmamıştım nafaka ve tazminat vermemek için oyun diye düşünmüştüm.fakat 2 gün önce bişey öğrendim ki eski eşim benim ailemin yaşadığı şehirden iş ayarlamış ve yine yönetici konumunda ve buraya yerleşiyormuş.Başta inanmadım ama eski eşimin akrabaları bize yakın onlarda orda burda konuşmuşlar.Eski eşimin face sine bakmıyorum bayadır ama olayı duyunca baktım gerçekten iş bilgileri öyle buraya yerleşmiş falan...Ben zamanında okadar gidelim dediğimde bakul etmeyen hep ilerde diyen adam şimdi çok yakınıma gelmiş
Sesini duymadan görmeden herşey çok iyiydi ama şimdi yakınıma gelmesi sinirimi bozdu
Face dede arkadaş listesini açmış fotolar koymuş boy boy nispet yapar gibi...İnanın çok grginim kızlar çokkk 
Gelelim konuya kızlar davada son celsede eşimin avukatı işten çıkartıldığını söylemişti bende inanmamıştım nafaka ve tazminat vermemek için oyun diye düşünmüştüm.fakat 2 gün önce bişey öğrendim ki eski eşim benim ailemin yaşadığı şehirden iş ayarlamış ve yine yönetici konumunda ve buraya yerleşiyormuş.Başta inanmadım ama eski eşimin akrabaları bize yakın onlarda orda burda konuşmuşlar.Eski eşimin face sine bakmıyorum bayadır ama olayı duyunca baktım gerçekten iş bilgileri öyle buraya yerleşmiş falan...Ben zamanında okadar gidelim dediğimde bakul etmeyen hep ilerde diyen adam şimdi çok yakınıma gelmiş