Boşadığım Adam ve Hala Sinir Dolu Oluşum............

ark.ım kendine acı vermek hoşuna mı gidiyor... gace inden silsene adamı :20: kendine zarar kendine :34:
hala ümitleniyorsun resmen ve neredeyse bir keşke dememişin yani :19: yazık ediyorsun kendine ondan haber alacağın net kaynaklarını kes

Canımcığım adam benim facemde yokki zaten.Sildim engelledim taa eski zamanlarda...Haber kaynaklarını kesemem bir şekilde kuulağıma geliyor çünkü ortak komşular var yakınımızda..Ve onun akrabalarının birkaçı bana yakın oturuyor.Asla ümitlenmiyorum çünkü hayatıma girmek isteyen ve benimde olumlu baktığım biri var.Desteğin için tşk..

zaten adamın vermek ıstedıgı mesaj gıttın kaybettın demek sende buna kanıp pısmanlıkmı duyuyorsun sakın ola verdıgın karardan vazgecme küçülme

Canım pişmanlık duymuyorum inan.Sadece zamanında okadar dedim gidelim orya yerleşelim diye kabul etmedi sanki boşanmayı beklemiş..Beni üzen bu oldu inan..

bulamadım askısı hemen o adı herıfı facenden sılıyorsun:20:yarın oburgun bırbaskasıyla boy boy sarmas dolmas resım koyarsa sen kımbılır nekadar uzuleceksın:50:sıl onu sıl facenden yenı bır ılıskısı oldugunda kabullenecekmısın?aklıma bıseyler glıyor eskı esınle alakalı,acaba senın yasadıgın sehıre gelmesı tesadufmu:44:yoksa ........?

Benim facem de kayıtlı değil tatlım.Başka adresten baktım yalan yok.Onun eski sevgiliside bana yakın oturuyordu belkide onun için buraya yerleşti bilemiyorum...Yani aklına gelen olabilir canım.Sanırım sende bunu demek istedin...

anladım canım,hayatına yenı bırısı gırmek uzereymıs,cok sevındım haketmeyen bırısının ardından aglamadıgın ıcın umarım cok mutlu olursun

canım merhabalar.

Yakın zamanlarda boşandık ve senin konunu az çok biliyorum.Sana takip etme diycem ama aynı şeyi bende yapıyorum ve neler neler görüyorum.Ama artık söz verdim kendime bakmıycam face ine falan.
Sevgilisini suada ya götürmüş benim eski kocam olacak adam 16 temmuzda evlilik yıldönümümüzde hemde ve kızın doğum günüymüş ogün..! Kızın resmini paylaşmış altına da Güzelliğim..Birlikte nice mutlu yıllara yazmış..!! Ne evliliğimiz boyunca nede sevgililik süremizde benim doğum günüm için kılını bile kıpırdatmamış adam bu..!! Bende delirdim kendimi yedim ağladım..Sonra durdum düşündüm kimin için..!! onun çok umrunda sanki..Adam hayatını yaşıyo.Kızı yalılara otellere iftara götürüyo..!!Evliyken ertesi gün nerden para bulucaz,işe nasıl gidicez diye düşünürdük..!!Bunları görünce insan hazmedemiyo ama artık yeter dedim ve asla bakmıycam bir daha ne hali varsa görsün pislik yeterki benim ahım yerde kalmasın diyorum..!!

canım merhabalar.

Yakın zamanlarda boşandık ve senin konunu az çok biliyorum.Sana takip etme diycem ama aynı şeyi bende yapıyorum ve neler neler görüyorum.Ama artık söz verdim kendime bakmıycam face ine falan.
Sevgilisini suada ya götürmüş benim eski kocam olacak adam 16 temmuzda evlilik yıldönümümüzde hemde ve kızın doğum günüymüş ogün..! Kızın resmini paylaşmış altına da Güzelliğim..Birlikte nice mutlu yıllara yazmış..!! Ne evliliğimiz boyunca nede sevgililik süremizde benim doğum günüm için kılını bile kıpırdatmamış adam bu..!! Bende delirdim kendimi yedim ağladım..Sonra durdum düşündüm kimin için..!! onun çok umrunda sanki..Adam hayatını yaşıyo.Kızı yalılara otellere iftara götürüyo..!!Evliyken ertesi gün nerden para bulucaz,işe nasıl gidicez diye düşünürdük..!!Bunları görünce insan hazmedemiyo ama artık yeter dedim ve asla bakmıycam bir daha ne hali varsa görsün pislik yeterki benim ahım yerde kalmasın diyorum..!!

merhabalar arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum bende eşimle boşanmak üzereyim kararımı verdim aslında ama sizin bahsettiğiniz bu durumların üstesinden gelip gelemiyeceğim tek korkum :(( Yoksa kararımdan eminim umarım başaçıkabilirim

canım merhabalar.

Aynen tatlım bizim için kılını bile kıpırdatmayan adamlar sevgililerine hediye üzerine hediye alıyorlar.Benimkide kıza hediyeler falan almıştı geçmiş zamanda...Aman ne hali varsa görsün artık...Benden uzak cehenneme direk olsun ne diyim :) Artık güler oldum herşeye..Çünkü okadar çirkinleşti ki..Artık önümüze bakıcaz onlar bizi haketmedi.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

hayat canım nerden nereye gelecegimiz neler yasayacagımız hiç belli degil allah yolunuacık etsin bundan sonraki hayatında mutlu ol yeter

merhabalar arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum bende eşimle boşanmak üzereyim kararımı verdim aslında ama sizin bahsettiğiniz bu durumların üstesinden gelip gelemiyeceğim tek korkum :(( Yoksa kararımdan eminim umarım başaçıkabilirim

Canım hakkında hayırlısı olsun.Umarım herşey gönlünce olur.Aşamayacağın problemlerse ve doğru bir karar diyorsan uygula tatlım.Ama boşanmak gerçekten zor.Herkes kaldıramıyor.Gerçi ben eşim olmadan nefes alamam diyordum ama inan 1 yılı geçti bir kere hırsıma öfkeme yada duygularıma yenilipte aramadım.Allahım kaldıramayacağı yükü kuluna vermezmiş.Umarım doğru bir karar verip sonunda üzülmezsin tatlım.İnş eşin kendini düzeltir ve evliliğin yıkılmaz temennim bu.

Hayatım ex şahıs bitti ve gitti, bak sana yakın bi yerde işe başlıyor olması belki nispet gibi görünüyor olabilir ama emin ol sen her zaman kazançlı çıkacaksın.
Bak boşandığın gün ne güzel süprizler oldu, işine gücüne Allah izin verirse başla ve önüne bak, bazı şeylerin acısı taze ( ex şahsa verilen tazminat , nafaka gibi durumlar) , egosunu tatmin için ne pislik yaparsa yapsın sen haklısın, karlısın ve güçlüsün. Bayadır da konuşuyoruz kendinde biliyorsun bunları, sana tavsiyem aradaki ortak akrabalara mümkün olduğu kdr mesafeli duruş sergile. Akraba ortamlarında da havalı duruşun olsun , ohhh kurtuldum gibi... Bence keyfini çıkarma vaktin geldi de geçiyor bile, darısı benim başıma inş:) ltf canını sıkma, biz yanındayız... öpüldün

Canım hakkında hayırlısı olsun.Umarım herşey gönlünce olur.Aşamayacağın problemlerse ve doğru bir karar diyorsan uygula tatlım.Ama boşanmak gerçekten zor.Herkes kaldıramıyor.Gerçi ben eşim olmadan nefes alamam diyordum ama inan 1 yılı geçti bir kere hırsıma öfkeme yada duygularıma yenilipte aramadım.Allahım kaldıramayacağı yükü kuluna vermezmiş.Umarım doğru bir karar verip sonunda üzülmezsin tatlım.İnş eşin kendini düzeltir ve evliliğin yıkılmaz temennim bu.

umarım öyle olur canım bu evliliği yürütemiyeceğimden eminim sadece sonrasını düşünerek kararıma virgül koyuyorum karar aşaması en zoru pekte dayanıklı biri değilimdir fazlasıyla hassasım ama güçlü olmak zorundayım ona yenilmemeliyim

Back
X