Boşaldığı halde inmemesi normal mi?

yrdm123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
7
4
1
26
Kızlar merhaba sevgilimle bu aralar fazla ilişkiye girmeye başladık boşaldığı halde inmiyor beni o halde görünce kuduruyormuş hap mı kullandın diye sordum yemin etti hatta cebini falan hep döktüm ama birşey yoktu dün de evine ziyaretine gittim odasını karıştırdım sordukça yemin ediyor inmemesi normal mi bu arada yaşıtız 24 yaşındayız teşekkürler

Bu aralar fazla ilişkiye girmeye başladık demişsin ama ayın 1 de açtığın konuda ilk defa girdiniz kanama çok oldu demişsin genç daha 2 hafta dir baslamissiniz bu sürede 5.6 sefer yapsanız inmemesi normal hemen insin mi istiyorsunuz bunun için konu açmaya hiç gerek yok ne diyelim maşallah dememimizi mi bekliyorsun

Haydar dümen keşke yaşasaydı. Bu memleketin hala aydınlanmaya ihtiyacı vardı

Çikolata falan varmış performans için ondan dolayı hap kullanmadım diye yemin edebiliyordur belki.

Hemen anında pat diye inmez, kısa bir süre daha devam eder, yaş genç olunca bu süre daha uzun olabilir, ve ard arda ilişkiye girebilir. Tabi ki sınırı var. Ama siz hap kullanıp kullanmadığını mı anlamaya çalışıyorsunuz? Onu biz buradan bilemeyiz.

Back
X