- 12 Şubat 2021
- 75
- 16
- 3
- 24
- Konu Sahibi Trakya gelini 5901
En sonki adet dönemimden sonra eşimle ilişkiye girdiğimizde boşaldığını hissetmiyorum bu normal bişey mi acaba öncekilerden hep hissediyordum bunda hiç hissetmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben 1 yıllık evliyim 1 kere içime boşaldığını hissetmedimEn sonki adet dönemimden sonra eşimle ilişkiye girdiğimizde boşaldığını hissetmiyorum bu normal bişey mi acaba öncekilerden hep hissediyordum bunda hiç hissetmiyorum
Bana normalmiş gibi gelmiyor ya bundan öncede çatlama iğnesi kullandım bide mayıs ayı adet dönemim diğerlerine göre uzun olduCanım ben 1 yıllık evliyim 1 kere içime boşaldığını hissetmedimhiçte aklıma gelmedi neden hissetmediğim normal herhalde
Yarın doktora gideceğim bi sorayımBana normalmiş gibi gelmiyor ya bundan öncede çatlama iğnesi kullandım bide mayıs ayı adet dönemim diğerlerine göre uzun oldu
Canım klomen tarzı bi hap kullanıyomusunBana normalmiş gibi gelmiyor ya bundan öncede çatlama iğnesi kullandım bide mayıs ayı adet dönemim diğerlerine göre uzun oldu
Kullandım onu biteli çok oluyorCanım klomen tarzı bi hap kullanıyomusun
Burayada yazar mısın canım benimde randevuma 2 hafta varYarın doktora gideceğim bi sorayım
1 ay felan olduysa klomenden olabilir klomen bazı kişilerde ilişki sırasında çok ıslanmasını saglıyor çünkü ondan hissedemiyo olabilirsinKullandım onu biteli çok oluyor
1 aydan fazla oldu canım1 ay felan olduysa klomenden olabilir klomen bazı kişilerde ilişki sırasında çok ıslanmasını saglıyor çünkü ondan hissedemiyo olabilirsin