Boşan gitsin demek kolay mı?

Burada herkes kendi fikirlerini belirtmek için ayrı konu açarsa işimiz var.
Kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil ki, ne diye açtınız bu konuyu ben de anlamadım.
Bize de ters gelen birsürü yorum var, her biri için ayrı konu mu açalım.
Başkalarının yorumlarını eleştirmek için konu açmak anlamsız bence.
Herkes kendi tecrübelerine göre istediği yorumu yapar, siz ister beğenirsiniz,ister beğenmezsiniz.
Kişi en ufak şeyde bile ister eşinden boşan der, ister demez, bu kimseyi ilgilendirmiyor bence.
Herkes sizin gibi düşünmek ve herşeye katlanmak zorunda değil.
Sonuç olarak herkesin fikri kendini ilgilendirir, birilerinin fikrini eleştirmek için konu açmakta yanlış.
Bana göre de siz yanlışsınız, şimdi herbirimiz konu mu açalım.

Son düzenleme:
were arkadasimin dedigi tabiiki dogru katiliyorumda dikkat edilmesi gerekiyor bencede
bu forumda evlilik iliskiler konularini bende cok takip edenlerdenim gercekten bircok kisi empatiyle cevap vermeye calistigini görüyorum bunu es gecmeyelim.Senin düsüncelerinde kismen dogru tabiiki
Sen yanilmiyorsam daha cok bosan gitsin cümlelerini aldatmalarda ailefaktörlerinde görmüssündür.
Bende nacizane fikrimi söylemek istiyorum ben evli degilim sadece nisanlilik dönemim oldu ama o bile bana o kadar tecrübe edindirdi ki ama o bile yetmez:31:
Hersey gayet güzel gidiyor evlilige dogru sende demekki ne mutlu sana allah daim etsin:nazar:
evlendiginde sorun yasadinmi ve seneler gectimi arkadaslari daha iyi anlicaksindir eminim :34:
Bence evlilik icin sans verilmez karsindaki insan icin verilir (degerse)

Evlilik karşılıklı özveri gerektirir. Mesela ben 12 yıldır o ailenin gelini ve 10 yıldır evliyim. Tabiiki arada sorunlar oluyor. Sorunlar karşılıklı anlayış varsa zamanla çözülüyor, insanlar olgunlaşıyor.

(Konunun birinde okudum) Ama hayatı paylaştığın insan hergün sana "seni görünce şeytanı görmüş gibi oluyorum" diyorsa, bu paylaşımı sürdürmekteki maksat nedir onu söyleyin? bakalım:26:

konu sahibi arkadaş bu konuyu neden açmış anlamadım sanırım konu açmış olmak için açılmış ilk önce 3 aylık evliliğini görümcesi yüzünden bitiren arkadaşın konusunda aynı yorumu yaptı sonrada dayanamadı konu açtı herhalde ben ne o konuda nede burda açılmış diğer konularda durup dururken boşan diyen bir arkadaşa rastlamadım kendisi bu kanıya nerden vardığını belirtememiş (!!!) nedense allah akıl fikir versin diyorum. Ve son olarak bence hayatının bu sorunsuz günlerinde bu tarz başlıkların altında gezinme evlilik hazırlıkları kısmında gezin diye ekliyorum. İleride sorunun olursa okursun bunları umarımda bir gerek kalmaz.

konunun yeri burasımı bilmiyorum arkadaşlar ama burası değilse de lütfen kusura bakmayın...
benim kendim herhengi bir derdim yok rabbime binlerce kez şükürler olsun ve 7 ay sonra da allahın izniyle düğünüm var:16:
anlayacağınız evli değilim ama evliliktede sorunları olan insanları anlayabiliyorum
anlayamadığım tekşey bazen insanların çok ama çok kolay birşekilde düşünmeden ''boşan gitsin''demesi...
tamam söylemek istediğim şey kesinlikle haksızlıklara katlanın ezilin laf yiyin aldatılın yada dayak yiyin değil kesinliklede böyle anlaşılmasın
ama bir de kendinizi çok kolay bir şekilde birilerinin size boşan dediği kişinin yerine koyun kızlar allah aşkına halledilebilecek sorunlar karşısında her evlilik bir şansı bir şansı bir şansı daha hakeder!!!!!
aile içinde çok zor bir durum....
demek istiyorum ki burda dertlerini paylaşırken insanlar yoğun duygular içinde oluyor ve bir çözüm arıyor bence biz onlara ''boşan gitsin''demek yerine sen elinden geleni yap demeliyiz bence
kendimi biran bu konuda derdi olan arkadaşların yerine koyuyorum da sanırım ''boşan gitsin''cümlesi duymak isteyeceğim en son şey olurdu tekrar belirtiyorum bunlar benim düşüncelerim ve bize hertürliü manevi eziyet yapılsın katlanalım boşanmayalım demek değil bunada dikkat edin lütfen küçük sorunlar çoğu zaman evlilikte büyüyebilir biranda aşılamaz boyutlara gelebilir çözüm aramak gerkiyor bence
aslında nikah memurunun karşısında dile getiriln ''evet''sadece eşiniz için yapılan evet değil ailesini kabul ettiğne dair evet iyi güne kötü güne evet açlığa sıkıntıya ve yeri geldiğinde anlaşmazlıklara ve kavgalara yapılan evet ve tabiiki mutluluğa tombiş tombiş bebişlere yapılan evet 2.bir anneye 2.bir babaya yapılan evet çoğalmaya hayata kendinden daha çok şey katmaya evet iki kişi olmaya evet iki kişilik düşünmeye evet bi çok şeyi görmezden bi çok şeyi duymazdan gelmeye evet...
hepimiz yolu bahtı şansı alnı açık olsun kızlar:16:

Amin inşallah!!!
Evet boşan gitsin demek kolay görünüyor di mi karşıdan?
Peki ne yapmalı?
Şu 3 günlük dünyaya eş,kayınvalide kahrı çekmeye mi geldik?
Elbet alttan alınacak durumlar olur da "elinden geleni yap" demem ben hiç kimseye!
Neden yapacakmış ki? Evlilik iki kişilik bir kurumdur.. Karşımızdaki hiç bişiy yapmıyorsa onun için tırnağını yoran kişiye "yapma,dur,değmez" derim! "Boşan" derim!!!

Amin inşallah!!!
Evet boşan gitsin demek kolay görünüyor di mi karşıdan?
Peki ne yapmalı?
Şu 3 günlük dünyaya eş,kayınvalide kahrı çekmeye mi geldik?
Elbet alttan alınacak durumlar olur da "elinden geleni yap" demem ben hiç kimseye!
Neden yapacakmış ki? Evlilik iki kişilik bir kurumdur.. Karşımızdaki hiç bişiy yapmıyorsa onun için tırnağını yoran kişiye "yapma,dur,değmez" derim! "Boşan" derim!!!

:81::81::81::81:

Daha yeni üyesiniz. 65 mesajınız var buradaki hiç bir üyeyi tanımıyorsunuz. Muhtemelen bir topikte yazılan yorumlar hoşunuza gitmedi. Geldiniz burada genele topik açtınız. İsim vermeden ortaya eleştirinizi yapıyorsunuz.

Bence siz karşıt fikirde bir yorumla karşılaştığınızda, böyle başka üyeleri de zan altında bırakacak polemik topikleri açmak yerine, o katılmadığınız yorumlara o topiklerde cevap yazmanız daha isabet olur. Herkes hoşlanmadığı yorumlardan yola çıkıp ortaya topikler açarsa yanmışız.

Back
X