bosanacagim darp raporuyla ilgili bi bakar misiniz?

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
Kizlar 7 senelik evliligim boyunca siddet gordum.beni en son olayda yine siddet gostererek sabrimi tuketti.hemen evden ayrildim cocuklarimla.ailemin yanina gelip darp raporunu aldim.adli tiptan devlet hastanesine yasadiklarimdan dolayi travma gecirdigim dusunelerek psikiyatra sevk ettiler.psikiyatrla gorustum ve aldigim darp raporuyla birlikte bir rapor daha duzenlenip karakola gondereceklermis.2 ya da 3 gune halledilir dendi hala aramadilar karakoldan.bu isler hakkinda bilgisi olanlar bu surec cok mu yavas?en kisa zamanda darp raporuyla birlikte maddi manevi tazminat davasini,altinlarimi ve nafaka davalarini acmak istiyorum.

Hayır yavaş değil. Karakol savcılığa yollayacak evraklarınızı ifadeniz için arayacaklardır. Mutlaka koruma isteyin konunuzu hatırlıyorum.

Son düzenleme:
BU OLAY GERCEK DİMİ? her yerde fake konu var bir konuya yorum yaparken tırsıyorum artık

konu hakkında bilgim yok. sadece allah yardımcın olsun demek istiyorum..

Hayır yavaş değil. Karakol savcılığa yollayacak evraklarınızı ifadeniz için arayacaklardır. Mutlaka koruma isteyin konunuzu hatırlıyorum.
Koruma aldim ve beni arayip mesaj gonderiyor.cocukla telefonda gorusmek icin rahatsiz ediyor.yarin sikayet edip,hapse girsin istiyorum ama simdi kizkardesinde ve oranin acik adresi yok ben de,telefon numaralari da yok.bulup
, atamayacaklar iceri.

Darp raporu da psikiyatirin yaninda kaybolur felan diye korkuyorum.yani psikiyatr nasil bir rapor hazirlar sizce?karakol ne zaman arar? oooffffff cok karisigim hersey yolunda gitsin hakkim kalmasin istiyorum.

Son düzenleme:
Koruma aldim ve beni arayip mesaj gonderiyor cocukla telefonda gorusmek icin rahatsiz ediyor.yarin sikayrt edip,hspse girsin istiyorum ama simdi kizkardesinde ve oranin acik adresi yok ben de,telefon numaralari da yok.bulup
, atamayacaklar iceri.

Darp raporu da psikiyatirin yaninda kaybolur felan diye korkuyorum.yani psikiyatr nasil bir rapor hazirlar sizce?karakol ne zaman arar?ooooffffff cok karisigim hersey yolunda gitsin hakkim kalmasin istiyorum.

Telefonda tehdit hakaret yoksa özür diliosa hal hatır soruyorsa vs onları şikayet edemezsin. Telefonda da zehrini kusuyorsa onları da kullanabilirsin. Yarın şikayet edince pat diye hapse girmez zaten şu durumda nezarete de atmazlar. Mahkemeden çağrılmanız 4-6 ayı bulur. Sen iyi değilsin güzelim şu an çocukların için sakin kalmaya çalış intikamı düşünmek seni daha iyi yapmıyor ne yazık ki. Kaybolmaz merak etme bir hafta bekle.

Canım yavaş değil derken 2-3 günde halledilecek bir konuda değil. Karakola gidecek oda savcılığa yollayacak. Anlamadığım neden direk savcılığa yollanmadığı.

Koruma aldim ve beni arayip mesaj gonderiyor.cocukla telefonda gorusmek icin rahatsiz ediyor.yarin sikayet edip,hapse girsin istiyorum ama simdi kizkardesinde ve oranin acik adresi yok ben de,telefon numaralari da yok.bulup
, atamayacaklar iceri.

Darp raporu da psikiyatirin yaninda kaybolur felan diye korkuyorum.yani psikiyatr nasil bir rapor hazirlar sizce?karakol ne zaman arar? oooffffff cok karisigim hersey yolunda gitsin hakkim kalmasin istiyorum.
Hayir psikiyatr kaybetmez kaybetse de o darp raporu karakol kayitlarinda mevcut yenisi cikar. Bu kadar gecikme de normal savcilik uzerinden yapiliyor. Stres yapma. Gecmis olsun

Hayir psikiyatr kaybetmez kaybetse de o darp raporu karakol kayitlarinda mevcut yenisi cikar. Bu kadar gecikme de normal savcilik uzerinden yapiliyor. Stres yapma. Gecmis olsun
Sagolun 2 ya da 3 gun dendi ama 10 gun gecti.on rapor karakolda.kati rapor hastanede psikiyatrda.yenisi cikarilabiliyorsa yedigim dayaklar kar kalmaz.ondan igreniyorum senelerce cok sabrettim ama...

Sagolun 2 ya da 3 gun dendi ama 10 gun gecti.on rapor karakolda.kati rapor hastanede psikiyatrda.yenisi cikarilabiliyorsa yedigim dayaklar kar kalmaz.ondan igreniyorum senelerce cok sabrettim ama...
Canimcim senin attigin her adim kayit altinda devlet kurumu bu ciftlik degil her sey kayit altinda YENISI derken kaydi demek istedim yeniden rapor niye alasin zaten psikiyatr da kaybetmez rahat ol

Telefonda tehdit hakaret yoksa özür diliosa hal hatır soruyorsa vs onları şikayet edemezsin. Telefonda da zehrini kusuyorsa onları da kullanabilirsin. Yarın şikayet edince pat diye hapse girmez zaten şu durumda nezarete de atmazlar. Mahkemeden çağrılmanız 4-6 ayı bulur. Sen iyi değilsin güzelim şu an çocukların için sakin kalmaya çalış intikamı düşünmek seni daha iyi yapmıyor ne yazık ki. Kaybolmaz merak etme bir hafta bekle.
Mesajlarda hakaret var.aradiginda acmiyorum.neden o zaman koruma karari var?

Canimcim senin attigin her adim kayit altinda devlet kurumu bu ciftlik degil her sey kayit altinda YENISI derken kaydi demek istedim yeniden rapor niye alasin zaten psikiyatr da kaybetmez rahat ol
Sagolun daha rahatim.psikiyatr bana bir ilc yazdi.su anda 8 aylik bebegim var suttune gecmez dedi.yine de bebege zarar verir diye kullanmadim.kullansam mi?

X