Koruma aldim ve beni arayip mesaj gonderiyor.cocukla telefonda gorusmek icin rahatsiz ediyor.yarin sikayet edip,hapse girsin istiyorum ama simdi kizkardesinde ve oranin acik adresi yok ben de,telefon numaralari da yok.bulupHayır yavaş değil. Karakol savcılığa yollayacak evraklarınızı ifadeniz için arayacaklardır. Mutlaka koruma isteyin konunuzu hatırlıyorum.
Gecmis konularima bak lutfen.cok zor yillar gecirdim.Allah sahidim her yazdigim ne yazik ki dogru...BU OLAY GERCEK DİMİ? her yerde fake konu var bir konuya yorum yaparken tırsıyorum artık
Cok sagolun...konu hakkında bilgim yok. sadece allah yardımcın olsun demek istiyorum..
Koruma aldim ve beni arayip mesaj gonderiyor cocukla telefonda gorusmek icin rahatsiz ediyor.yarin sikayrt edip,hspse girsin istiyorum ama simdi kizkardesinde ve oranin acik adresi yok ben de,telefon numaralari da yok.bulup
, atamayacaklar iceri.
Darp raporu da psikiyatirin yaninda kaybolur felan diye korkuyorum.yani psikiyatr nasil bir rapor hazirlar sizce?karakol ne zaman arar?ooooffffff cok karisigim hersey yolunda gitsin hakkim kalmasin istiyorum.
Hayir psikiyatr kaybetmez kaybetse de o darp raporu karakol kayitlarinda mevcut yenisi cikar. Bu kadar gecikme de normal savcilik uzerinden yapiliyor. Stres yapma. Gecmis olsunKoruma aldim ve beni arayip mesaj gonderiyor.cocukla telefonda gorusmek icin rahatsiz ediyor.yarin sikayet edip,hapse girsin istiyorum ama simdi kizkardesinde ve oranin acik adresi yok ben de,telefon numaralari da yok.bulup
, atamayacaklar iceri.
Darp raporu da psikiyatirin yaninda kaybolur felan diye korkuyorum.yani psikiyatr nasil bir rapor hazirlar sizce?karakol ne zaman arar? oooffffff cok karisigim hersey yolunda gitsin hakkim kalmasin istiyorum.
Sagolun 2 ya da 3 gun dendi ama 10 gun gecti.on rapor karakolda.kati rapor hastanede psikiyatrda.yenisi cikarilabiliyorsa yedigim dayaklar kar kalmaz.ondan igreniyorum senelerce cok sabrettim ama...Hayir psikiyatr kaybetmez kaybetse de o darp raporu karakol kayitlarinda mevcut yenisi cikar. Bu kadar gecikme de normal savcilik uzerinden yapiliyor. Stres yapma. Gecmis olsun
Canimcim senin attigin her adim kayit altinda devlet kurumu bu ciftlik degil her sey kayit altinda YENISI derken kaydi demek istedim yeniden rapor niye alasin zaten psikiyatr da kaybetmez rahat olSagolun 2 ya da 3 gun dendi ama 10 gun gecti.on rapor karakolda.kati rapor hastanede psikiyatrda.yenisi cikarilabiliyorsa yedigim dayaklar kar kalmaz.ondan igreniyorum senelerce cok sabrettim ama...
Hayir psikiyatr kaybetmez kaybetse de o darp raporu karakol kayitlarinda mevcut yenisi cikar. Bu kadar gecikme de normal savcilik uzerinden yapiliyor. Stres yapma. Gecmis olsun
Mesajlarda hakaret var.aradiginda acmiyorum.neden o zaman koruma karari var?Telefonda tehdit hakaret yoksa özür diliosa hal hatır soruyorsa vs onları şikayet edemezsin. Telefonda da zehrini kusuyorsa onları da kullanabilirsin. Yarın şikayet edince pat diye hapse girmez zaten şu durumda nezarete de atmazlar. Mahkemeden çağrılmanız 4-6 ayı bulur. Sen iyi değilsin güzelim şu an çocukların için sakin kalmaya çalış intikamı düşünmek seni daha iyi yapmıyor ne yazık ki. Kaybolmaz merak etme bir hafta bekle.
Sagolun daha rahatim.psikiyatr bana bir ilc yazdi.su anda 8 aylik bebegim var suttune gecmez dedi.yine de bebege zarar verir diye kullanmadim.kullansam mi?Canimcim senin attigin her adim kayit altinda devlet kurumu bu ciftlik degil her sey kayit altinda YENISI derken kaydi demek istedim yeniden rapor niye alasin zaten psikiyatr da kaybetmez rahat ol
Sagolun...Canım yavaş değil derken 2-3 günde halledilecek bir konuda değil. Karakola gidecek oda savcılığa yollayacak. Anlamadığım neden direk savcılığa yollanmadığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?