bosanacagim esim eski esine donuyor

önceki konularınızı hatırladım. eski kocanıza takılıkalmşsını zhala. size bu haberleri kim getiriyor bilmiyorum ama dinlemeyin duymayın, tamamen çıkarın hayatınızdan. körler sağırlar birbirini ağırlar. bırakın napıyolarsa yapsınlar.
Bekara karı boşamak
Bu kadının hayatını yıkıyor hemen bırakma al tazminatını
Çocuk oyuncağımı

Evet arkadaslar benimde ikinci evliligimdi esiminde esim ilk esinden ayrilmis aldatmisti onu karisi öyle demisti bana ve herkese ilk esi evlendi biz ayrildik henuz mahkememiz dvam ediyor ilk eside anlasamiyormus esiyle ayrilacakmis esinden esim olacak insana haber gondermis barisalim dye cokk sasirdim duyunca
ohaa sız arada kullanıldınız bu durumda.pekı esiniz ne demıs?

Evet arkadaslar benimde ikinci evliligimdi esiminde esim ilk esinden ayrilmis aldatmisti onu karisi öyle demisti bana ve herkese ilk esi evlendi biz ayrildik henuz mahkememiz dvam ediyor ilk eside anlasamiyormus esiyle ayrilacakmis esinden esim olacak insana haber gondermis barisalim dye cokk sasirdim duyunca
Anlasmali bosanmadan sonra anlasmali evlilik !! :mapus:

UOTE="MissCherryBlossom, post: 48366807, member: 406520"]Öyledir tabi biriyle aldatıp başka biriyle evleneni hiç görmedim[/QUOTE]hayır arkadaslar ben ilk evliligimi bitirdigimde o hala evliydi ben 6 yil olmustu ayrilali hic tanimiyordum oda benden 3 yil sonra bosanmis benim ilk esim ck sorumsuzdu ayrıldım onun eside onu aldatmis baska biriyle oturduklari yerde herkes biliyor oyle soyluyordu

İnsan kötü ilişkiler yaşadıkça geçmişteki ilişkisini tekrar gözden geçirebiliyor. 'Daha iyisini bulurum dedim ama bulamadim- onu unutamadim- şimdiki aklim olsa daha dikkatli olurdum- o da hakli ,çok üzdüm - acaba fevri kararlar mi aldim' falan diye kendini sorgulayabiliyor.
Eski eşi de muhtemelen bu durumdadir.
Benim yurttan bir arkadaşim vardi, 7 yillik iliskisi (ki birlikte gecirdigimiz bütün sene boyunca çocukla olan aşkini anlatip durmuştu) sözlenme arifesinde bitince altı ay içinde ilk sevgilisiyle evlenmişti.
Şimdi minik bebeği de var, mutlu gibiler.
Araya 9 yillik bir ayrilik,başka insanlar girmiş olsa da yutabilen yutabiliyo demek ki...
Siz de düşünüp caninizi sıkmayın,bir yil olmus zaten dava acali,
Onlar gibi geçmişe değil,geleceğe bakin!

Back
X