Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sizin sorusuna cevabiniz ne olmustu?Maalesef tartismalara sahit oldugu zamanlar oldu.
Evet olabilir bu sekilde, cok endiseliyim, onun uzulmrsine dayanamam, bir cocuk psikologuyla gorusmeli miyim yoksa direkt kendim mi anlatmaliyim?
12 yillik evliyim,8 yasinda bir erkek cocugum var.Siddet, hakaret,kufur, olumle tehdit nedenleriyle yarin bosanma davasi aciyorum.Bu sureci ve sonrasini cocugumun en hafif sekilde atlatmasi icin ona bu durumu nasil anlatmaliyim?Tesekkurler.
Annemle babamın evlendikleri andan itibaren sorunları olmuş...Farklı kültürlerle tanışmışlar ve bunlar onları evliliğini daha ilk aşamasından itibaren çıkmaza sokmuş.Buda bana fazlasıyla yansıdı anlamam gerekenden fazlasını anlamıştım ve annemin kızıydım...Peki sizin sorusuna cevabiniz ne olmustu?Maalesef tartismalara sahit oldugu zamanlar oldu.
arkadaşlar daha önce başka konularda da yazmıştım
yine yazayım
yardım alınacak kişi pedagog değil, çocuk psikoloğu (witch hunt senin yorumunun altına denk geldi ama senin için yazmadım, genel olarak yazdım)
maalesef bu konu, halk arasında çok yanlış biliniyor
http://www.milliyet.com.tr/klinik-p...rk-nedir--pembenar-yazardetay-saglik-2138184/