Bu durum oğlumu nasıl etkiler benimle yaşamayı değilde onunla yaşamayı seçer mi. Tabiki onun mutluluğu benim için herşeyden daha önemli. Fakat onsuz bir hayat düşünemiyorum.
Sana sarılasım geldi neden bilmiyorum.9 senelik evliyim. İki yaşında bir oğlum var. Oğlum doğduğundan beri hiç birşey eskisi gibi olmadı. Aldığı alkol on katına çıktı. Ablasının kanser olduğunu öğrendi. İyice darmadağın oldu. Oğlumun herşeyine yetişmeye çalışmaktan kendme bakım sağlayamaz hale geldm. Bir gün tv izletipte kahve içmediğim üç öğün yemek yapmaktan paramparça olan ellerimle şimdi ben suçlu oldum. Çocuğu bi salmadın dedi bırak kendi haline dedi. Zaten her fırsatta boşanmayı konuşuyorduk ama bu sefer oğlum için kurtarmayı düşündüğüm evliliğime anlaşarak boşanalım diye tepki aldım. Her anlamda haklı olduğumu düşündüğüm bu süreçte asla pişman olmayan bir eş var karşımda. Açıkçası başka seçenek ayrılmaktan başka. Oğlum beni suçlar mu ileride. Yada bu durumla başedebilir miyim. Çalışmam gerekecek şuan çalışmıyorum ama dönebileceğim bir işim var. Kendisi maddi olarak benden çok daha iyi durumda aileside kendiside. Bu durum oğlumu nasıl etkiler benimle yaşamayı değilde onunla yaşamayı seçer mi. Tabiki onun mutluluğu benim için herşeyden daha önemli. Fakat onsuz bir hayat düşünemiyorum. Onun bensiz yatacağı bir geceyi bile düşünmek istemiyorum. Siz nasıl başettiniz küçük çocukları olan canım kadınlar
Benimde birinin bana sarılmasına ihtiyacım var inanın. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Oğlum herşeyim fakat çok küçük beni nasıl anlasın. Taze olduğu için böyle hissettiğimi biliyorum. Zaman herşeyin ilacı onunda farkındayım. Ama oğlumun benden ayrı kalacağı geceyi düşünemiyorum. Hiç ayrılmadık biz. Hastaneye gitsem bile benimleydi. Bir oldum onla bir bütünümSana sarılasım geldi neden bilmiyorum.
Size katılıyorum. Ona asla aklı başına gelene kadar ve kendisi sorana kadar bir şey anlatmam anlatamam. Ama ya beni suçlarsa. Ben şuan onun gelişimi için abur cubur vermiyorum mesela asla tv izletmiyorum. Karşı taraf ailesiyle kendilerine alışsın diye bunları yapar ve onlar daha cazip gelirse size komik gelebilir ama bunlar kafamda dönüyorAnnesinin sevilmediği bir ortamda mutlu büyümez çocuğunuz.
Çocuğunuz için kurtarmayı değil, kurtulmaya bakın.
Ayrıca siz boşanıyorsunuz sadece o babalığına devam edecek.. çocuğunun ihtiyaçlarını giderecek.
Yok öyle hadi boşanalım, başının çaresine baklar.. tüm haklarınıza sahip çıkarak boşanmayı gerçekleştir.
9 yıl.. eşinizden boşanmak değil de alışkınlıklarınızdan ayrılmak zor gelecektir.. ama illa ki geçecektir.
Mesleğinize dönmek size de iyi gelecektir.
Niye böyle bir şey olsun? 2 yaşındaki çocuktan bahsediyorsunuz.
Karı-koca olarak ayrılın fakat anne-baba olarak evladınızı düşünüyorsanız süreci sağlıklı yönetin
Kızım 2 bucuk yaşında, evden ayrıldığımda 2 yaşındaydı. İlk başlarda onun da kafası karışmıştı tabi ama şu anda gayet iyi. Babası görmüyor bu arada, ona rağmen iyi9 senelik evliyim. İki yaşında bir oğlum var. Oğlum doğduğundan beri hiç birşey eskisi gibi olmadı. Aldığı alkol on katına çıktı. Ablasının kanser olduğunu öğrendi. İyice darmadağın oldu. Oğlumun herşeyine yetişmeye çalışmaktan kendme bakım sağlayamaz hale geldm. Bir gün tv izletipte kahve içmediğim üç öğün yemek yapmaktan paramparça olan ellerimle şimdi ben suçlu oldum. Çocuğu bi salmadın dedi bırak kendi haline dedi. Zaten her fırsatta boşanmayı konuşuyorduk ama bu sefer oğlum için kurtarmayı düşündüğüm evliliğime anlaşarak boşanalım diye tepki aldım. Her anlamda haklı olduğumu düşündüğüm bu süreçte asla pişman olmayan bir eş var karşımda. Açıkçası başka seçenek ayrılmaktan başka. Oğlum beni suçlar mu ileride. Yada bu durumla başedebilir miyim. Çalışmam gerekecek şuan çalışmıyorum ama dönebileceğim bir işim var. Kendisi maddi olarak benden çok daha iyi durumda aileside kendiside. Bu durum oğlumu nasıl etkiler benimle yaşamayı değilde onunla yaşamayı seçer mi. Tabiki onun mutluluğu benim için herşeyden daha önemli. Fakat onsuz bir hayat düşünemiyorum. Onun bensiz yatacağı bir geceyi bile düşünmek istemiyorum. Siz nasıl başettiniz küçük çocukları olan canım kadınlar
Bende yıllar önce bosanmaliydim oğlum için bosanmadim, şuan 11 yaşında ama benim evliliğimde kocamda değişen tek birşey yok. Hep çocuğun bir yani eksik kalır beni suçlar korkusu endişesi yaşadım. Onun için olusturdugum ortam nekadar sağlıklı oldu bilemiyorum tartismamaya küs kalmamaya çalıştım. Ama olmuyor keşke önceden bitirseymisim dediğim zaman çok oldu. Hala belirsizlik icindeyim9 senelik evliyim. İki yaşında bir oğlum var. Oğlum doğduğundan beri hiç birşey eskisi gibi olmadı. Aldığı alkol on katına çıktı. Ablasının kanser olduğunu öğrendi. İyice darmadağın oldu. Oğlumun herşeyine yetişmeye çalışmaktan kendme bakım sağlayamaz hale geldm. Bir gün tv izletipte kahve içmediğim üç öğün yemek yapmaktan paramparça olan ellerimle şimdi ben suçlu oldum. Çocuğu bi salmadın dedi bırak kendi haline dedi. Zaten her fırsatta boşanmayı konuşuyorduk ama bu sefer oğlum için kurtarmayı düşündüğüm evliliğime anlaşarak boşanalım diye tepki aldım. Her anlamda haklı olduğumu düşündüğüm bu süreçte asla pişman olmayan bir eş var karşımda. Açıkçası başka seçenek ayrılmaktan başka. Oğlum beni suçlar mu ileride. Yada bu durumla başedebilir miyim. Çalışmam gerekecek şuan çalışmıyorum ama dönebileceğim bir işim var. Kendisi maddi olarak benden çok daha iyi durumda aileside kendiside. Bu durum oğlumu nasıl etkiler benimle yaşamayı değilde onunla yaşamayı seçer mi. Tabiki onun mutluluğu benim için herşeyden daha önemli. Fakat onsuz bir hayat düşünemiyorum. Onun bensiz yatacağı bir geceyi bile düşünmek istemiyorum. Siz nasıl başettiniz küçük çocukları olan canım kadınlar
Mahkemede anlaşmalı olarak boşandığınız için nafakayı adamın bu sözüne güvenerek yapmayın, atıyorum dilekçeye 3 yazalım ben nasılsa sizi magdur etmem lafını sakın yemeyin güzelce kaç istiyorsanız kaç verebilecekse onu yazsın o kağıda. Öyle bir mağdur ediyorlarki aklın hayalin almaz ve tek şartı istediği zaman görmek = 3 ay sonra kendi hayatına bakıp haftada bir almak külfet gelecek. Hepsi neden aynı konuşmalar boşanırken bi kedi gibi oluyorlar.Gece konuştuk anlaşma şartlarını falan. Beni madur etmeyeceğini söyledi. Maddi anlamda. Sadece tek koşulu oğlunu istediği zaman görmesi
Komik değil haklısınız zaten kocayı boşamak kolay insan çocuğunu düşünmekten cesaret edemiyor.Ama siz sağlıklı mutlu olursanız oda öyle olur aynı evin içinde bütün sülalesüne katlanıp lafınızın dinlenmeyeceğine arada bir görmesi belkide daha iyidir çocuğunu biraz düşünüyorsa yaptırmaz oda heraldeSize katılıyorum. Ona asla aklı başına gelene kadar ve kendisi sorana kadar bir şey anlatmam anlatamam. Ama ya beni suçlarsa. Ben şuan onun gelişimi için abur cubur vermiyorum mesela asla tv izletmiyorum. Karşı taraf ailesiyle kendilerine alışsın diye bunları yapar ve onlar daha cazip gelirse size komik gelebilir ama bunlar kafamda dönüyor
Gece konuştuk anlaşma şartlarını falan. Beni madur etmeyeceğini söyledi. Maddi anlamda. Sadece tek koşulu oğlunu istediği zaman görmesi