- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
yoo kesinlikle pişman olmayacaktır,artık aradım ve çagırdım dun gece ama çocugu bahane ettim aglıyor senı soruyor falan dıye.Tamam madem istemiyorsun Boşanalım diyecegim ama çok eminim boşanır o zaman inadından boşanır sonrada sende onayladın ya der.C.tesi gecesi defol git dedım sabahın korunde kalkmış eşya topluyordu ben uyandıgımda.Ben ona çıkışmadım tama haksızlık etmiş olabılırım sozunu kesmekle ama bende sureklı bu asabı tavırlarından dolmuşum demekki,insanların yanında tartışma çıkardık.
defol git demişsin, o da gitmeye kalkmış o zaman durdurman gerekir. yoksa hala defol git lafı geçerli olur. şimdi o sana boşanalım diyor, sen boşanalım dersen, ve eşinin gururlu ve inatçı bir insan olduğunu söylüyorsun, aynı sen eşin giderken lafını geri alıp gitme demediğin gibi o da lafını geri alıp boşanmayalım demeyecek.
evlilikte bir taraf alttan almak zorunda yoksa bu evlilik yürümez, siz ikiniz de alttan almıyorsunuz. ama boşanmak istemiyorsan bir inatla bana uygun boşanalım demek yerine eşini çağır boşanma hakkında sakince konuşun, soğukkanlı ol, o derece ol ki eşin korksun senden, boşandıktan sonraki durumunuzun nasıl olacağını, boşanmazsanız neleri değiştirebileceğinizi konuşun. o bir inatla kağıdı getirir sen de bir inatla imzalarsan. ya mahkemeden dönersiniz boşanma lafı çok laçka olur ilişkinizde, ya da boşanır ailenize yazık edersiniz. yani iki durumda da o kağıdı imzalamayın.