Boşanacağız

yoo kesinlikle pişman olmayacaktır,artık aradım ve çagırdım dun gece ama çocugu bahane ettim aglıyor senı soruyor falan dıye.Tamam madem istemiyorsun Boşanalım diyecegim ama çok eminim boşanır o zaman inadından boşanır sonrada sende onayladın ya der.C.tesi gecesi defol git dedım sabahın korunde kalkmış eşya topluyordu ben uyandıgımda.Ben ona çıkışmadım tama haksızlık etmiş olabılırım sozunu kesmekle ama bende sureklı bu asabı tavırlarından dolmuşum demekki,insanların yanında tartışma çıkardık.

defol git demişsin, o da gitmeye kalkmış o zaman durdurman gerekir. yoksa hala defol git lafı geçerli olur. şimdi o sana boşanalım diyor, sen boşanalım dersen, ve eşinin gururlu ve inatçı bir insan olduğunu söylüyorsun, aynı sen eşin giderken lafını geri alıp gitme demediğin gibi o da lafını geri alıp boşanmayalım demeyecek.

evlilikte bir taraf alttan almak zorunda yoksa bu evlilik yürümez, siz ikiniz de alttan almıyorsunuz. ama boşanmak istemiyorsan bir inatla bana uygun boşanalım demek yerine eşini çağır boşanma hakkında sakince konuşun, soğukkanlı ol, o derece ol ki eşin korksun senden, boşandıktan sonraki durumunuzun nasıl olacağını, boşanmazsanız neleri değiştirebileceğinizi konuşun. o bir inatla kağıdı getirir sen de bir inatla imzalarsan. ya mahkemeden dönersiniz boşanma lafı çok laçka olur ilişkinizde, ya da boşanır ailenize yazık edersiniz. yani iki durumda da o kağıdı imzalamayın.

asla gaza getirmek istemem seni, benim fikrim bu, risk almadan iş nereye gider bilemiceksin, bu senaryoyu yazan oynayan eşin, sende aynı oyunu oyna, bu zamana kadar hep alttan alıp özür dilemişsin sabrın bugün taşmasa yarın taşacak, şimdiden burnunu sürt ki bu kadar kolay boşanma lafı etmesin

Kaç kere bu boşanmaz mevzusu açıldı sayısını unuttum,suyu çıktı yani artık bende başanmak istediğini düşünmüyorum akşam eve gelınce soyleyecegim tamam al evrakları anlaşmalı boşanıyoruz tek celsede bitsin diyecegim,yalancı çobana dönmesin sonra olay

eşin boşanma protokolü mü getirdi yani ciddi ciddi boşanmayı düşünüyor:53:bu adam ya aklını kaçırmış yada yıllardır anlaşmazlıklarınız sorunlarınız varmış ki artık dolmuş bu noktaya gelmiş.ben evliliğinizi bilmiyorum ama aklıma bunlar geldi yani bir sigara işi bu noktaya getirmez.söyle tekrar başlasın ikinizde rahatlayın ilginç bir durum:26:

blöf yapıyor bak protokolüde getirdim ciddi ciddi boşuyorum senı demek istiyor,ayaklarına kapanmamı beklıyor eminim tek sebebi bu ama yapmayacagım artık olay psikolojik savaşa döndü ben barışmak için yaklaşmadıkça o dahada delirecek ve bana farklı psikolojik baskılar yapacak.

defol git demişsin, o da gitmeye kalkmış o zaman durdurman gerekir. yoksa hala defol git lafı geçerli olur. şimdi o sana boşanalım diyor, sen boşanalım dersen, ve eşinin gururlu ve inatçı bir insan olduğunu söylüyorsun, aynı sen eşin giderken lafını geri alıp gitme demediğin gibi o da lafını geri alıp boşanmayalım demeyecek.

evlilikte bir taraf alttan almak zorunda yoksa bu evlilik yürümez, siz ikiniz de alttan almıyorsunuz. ama boşanmak istemiyorsan bir inatla bana uygun boşanalım demek yerine eşini çağır boşanma hakkında sakince konuşun, soğukkanlı ol, o derece ol ki eşin korksun senden, boşandıktan sonraki durumunuzun nasıl olacağını, boşanmazsanız neleri değiştirebileceğinizi konuşun. o bir inatla kağıdı getirir sen de bir inatla imzalarsan. ya mahkemeden dönersiniz boşanma lafı çok laçka olur ilişkinizde, ya da boşanır ailenize yazık edersiniz. yani iki durumda da o kağıdı imzalamayın.

bi taraf alttan almak zorunda sana katılıyorum ama o taraf her zaman aynı tarafsa karşı taraf binbir nazla inatla insanı bezdiriyosa sorun var, bugün eşim beni alttan alır yarın ben onu, hep bi tarafa yüklenmek olmaz ne demiş atalarımız nalıncı keseri gibi hep bana hep bana olma testere gibi bi sana bi bana ol

bi taraf alttan almak zorunda sana katılıyorum ama o taraf her zaman aynı tarafsa karşı taraf binbir nazla inatla insanı bezdiriyosa sorun var, bugün eşim beni alttan alır yarın ben onu, hep bi tarafa yüklenmek olmaz ne demiş atalarımız nalıncı keseri gibi hep bana hep bana olma testere gibi bi sana bi bana ol

biz tüm yaşantılarını bilmiyoruz uzun yıllardır evliler, eşinin de alttan aldığı olmuştur muhakkak. yoksa şimdiye kadar tek tarafın itmesiyle gitmezdi bu evlilik.

biz tüm yaşantılarını bilmiyoruz uzun yıllardır evliler, eşinin de alttan aldığı olmuştur muhakkak. yoksa şimdiye kadar tek tarafın itmesiyle gitmezdi bu evlilik.

o da doğru
ama yinede bi erkek ağır olmalı be canım en ufak bi gak gukta boşanalım olmazki karşı tarafta bi kadın var kırılmaya müsait bi anne

esinize arabistanda yasamadiginizz hatirlatin
evlilikre kari koca beraber yürürler yollarinda
ne bir adim önde kadin nede arkada
sigara falan bahane
ezdirmeyin kendinizi

o da doğru
ama yinede bi erkek ağır olmalı be canım en ufak bi gak gukta boşanalım olmazki karşı tarafta bi kadın var kırılmaya müsait bi anne

Bende buna çok bozuluyorum,annemlerden dondun elimde donmuş kıyma var annem verdi kurban kıyması,neyse aldım parkenın üzerine koydum çocugu yatırmaya gıttım,geri geldıgımde yerınde duruyor kıyma dedım ki şunu dolaba koyarmısın,off bi söylendi bi söylendi sormayın yok neden hemen kendım koymamışımda onu tv nın karşısından kaldırmışım,2 saat sonra özür diledi kusura bakma haksızdım dedı.Eğer o mevzuyu uzatsam orda çekip başka odaya gitmesem emin olun sonunu boşanmaya bağlardı.Saman alevi gibi oldu bu adam anlayamıyorum hata bendemı dıyorum ama bu kadar basit şeylerden bu noktaya gelinmezki.

Bende buna çok bozuluyorum,annemlerden dondun elimde donmuş kıyma var annem verdi kurban kıyması,neyse aldım parkenın üzerine koydum çocugu yatırmaya gıttım,geri geldıgımde yerınde duruyor kıyma dedım ki şunu dolaba koyarmısın,off bi söylendi bi söylendi sormayın yok neden hemen kendım koymamışımda onu tv nın karşısından kaldırmışım,2 saat sonra özür diledi kusura bakma haksızdım dedı.Eğer o mevzuyu uzatsam orda çekip başka odaya gitmesem emin olun sonunu boşanmaya bağlardı.Saman alevi gibi oldu bu adam anlayamıyorum hata bendemı dıyorum ama bu kadar basit şeylerden bu noktaya gelinmezki.

karakteri öyle galiba eşinin, ilk yıllarda da böyle miydi? boşanma lafı ne zaman başladı?

sanırsın o kıymayla karnıyarık yap dedin, hepi topu dolaba koyacak yaa ev işlerinde falan hiç yardımcı olmuyodur haliyle

uzundur soyluyor,hatırlamıyorum artık ama senede en az 2 kere söyler.Dini bayram gibi sürekli bu laflar önüme geliyor

bu kadar çok boşanma lafı edilmesi normal değil. O ne öyle hadi tatil yapalım der gibi hadi boşanalım. Sanırım sizin ona olan sevginizi düşkünlüğünüzden yararlanıp,sizi bu şekilde korkutup sindirmeye çalışıyor. Kanmayın bu sefer. Tamam deyin .Bakalım işlemler için harekete geçecek mi? İnşallah sizin için hayırlısı olur ama psikolojik olarak çekmeye değmez böyle bir adamı

ben hararetli birşey anlatırken biri sonra anlat dese inanılmaz kzarım helede eşim diyecek bunu

sanki ben aptalım salağım aklım ermiyor nerede konuşup nerede susacağıma

ayrıca kayınvalideye zevzeklik etme diyecek kadar senı kollayan adama tutup bu konuda kavga çıkartman kusura bakma ama biraz adama haklılık payı verdiriyor

yanı sende biraz garip bi eşsin adamı boğuyorsun gibisin,yakışıklıymış kıskanıyorsun ayrıca kompleks de yapmış plabilir misn acaba o çok yakışıklı peki ben çok güzel değil miyim diye düşünüyor olabilirsin

ben burada neredeyse ilk kez bi adama hak vericem

o senın çocuğun mu sonra anlat diye lafını bölüp tamamlattırmıyorsun

o aptal mı saygısız mı ki annesi saçma birşey dediğinde zevzeklik etme diyecek kadar annesine çıkısıyor ve bu sana yetmiyor

demek ki tam kızamıyorsun dıyerek annesıne karşı oğlunu dolduruyorsun

kusura bakma masum değilsin

kendine çeki düzen ver adam giderse gözü çocuk mocuk görmez zaten de yakışıklıymış kapıverirler maazallah...

bence sen dominant bi kadınsın adama da gına gelmiş

hem gitmesini boşanmasını istemiyorsun hemde defol git diyecek kadar dominantsın

bu siteye göre fazla iddialı davranışlar bunlar

yani burada kadınlar genelde ağlar sızlar adama yapışır bırakmaz göndermez ama sen defol git demişsin

içimden bir ses diyor ki bu kadın zaten hep böyle baskındı belki yanılıyorumdur ama öyle bir profil çizildi gözümde.

aldatma veya onun gibi bir problem yok,sadece çok sinirli sadece bana karşı değil ailesine karşide tahammulü yok ama şu son 1 aydır boyle,eskiden de sinirliydi ama çok uzatmazdı şimdi neredeyse işi dayak boyutuna getirecek gibi davranıyor.Bakalım aramayacagım,ilk defa evi terk etti o arayacakmı bakalım bekleyecegim

ya bir aile kurmak sonra da boşanmak bu kadar kolay mı allah aşkına..eşinizi siz herkesten daha iyi bilirsiniz..kadın felan yoksa arada hemen gemileri yakmayın..sigarayı bırakmanın verdiği bir stres olabilir..yada işinden kaynaklanan..seni ezmek istemesi de hoş birşey değil ama siz birsüre alttan alın lütfen..inşallah düzelir..

canım
konunu okudum yazılan yorumları ve yorumlara cevaplarınıda,
anlattıkların kadarıyla şöyle bir düşündümde
ikinizde masum değilsiniz bu yolda..
evet erkek kadın eşittir deriz hep bunu savunuruz elbette ama bu bazen evimizin huzuru için bir adım atarız hep biz atarız huzurumuz olsun aman bozullmasın tadımız kaçmasın vs vs.
aslına bakınca evlilik zor iki yabancı insan anlaşmaya çalışıyor birbirine tahammül etmeye çalışıyor yeri geliyor anadan babadan olmamıza rağmen onlara bile dayanamayabilrken ne zor birşey bekliyor bu evlilik bizden değilmi
evet der gibi sesler uğulduyor kulagımda zor ama kolaydaaa çok kolay hemde
oevde mutlu olmak huzurlu olmak kahkahaların yükselmesi bizim elimizde
evet anlayışlı olmak saygılı olmak gerekir evlilğinizde saygının yittiğini fark ettim malesef erkeği çıldırtan mesele kadının dırdırıdır vesselam yapacak birşey yok sesini yükselttiğinizde kısa kesmesini bileceksiniz karşınızdakını fütursuzca tahrik etmenin luzumu yok
annesinden hoşlanmak zorunda değilsiniz ama o onun atası aleyhinde atıp tutmayın sevmek zorunda degılsınız ama unutmayın kı onun kanı canı sızle bır olup dertlesecegını beklemeyın masaya tabagı bardagı vurup gectı kızdı dersınız sonra ne beklıyordunuz annenıze olumsuz sözler söylese eşiniz hakaret sayarsınız öyle değilmi madem öyle sizde kayınvalidenize olan öfkenızı dışınıza kusacaksanız bu eşiniz olmamalı mantıklı olmalıyız.
evett eşinizi uyarmanızı diğer arkadaşlar gibi bende hoş buldum gerçekten toplumda rencide edici bir davranış annem bir konu konuşur babamda anneme bakar eder illa bi çaktırmadan muhalefet olur annem sinirlenir benı adam yerıne koymuyorsun der sizin yaptıgınızda tam öyle olmuş bırakın saçmalıyorsada saçmalasın onun kararıdır.
boşanma konusu ağzınızda malzeme olmuş hiç hoş değil gerçekten ayıp ediyor.
ben bu lafa karşılık net olurdum ben varlıgından mutluyum sıkıntılarımız var elbette sacma sapan sebeplerden dolayı her dakıka bosanmaya yeltenmek olmaz madem ıstıyorsun kımse kımseye mecbur degıl der tavrmı koyardım.kaldıkii hiç bir ev öyle süt liman olmaz mıc mıc ask yasıoruz hep sevişiyoruz diyenler türünün tek örnekleridir aynı çatıyı paylaşıyorsak kavgada ederiz birlikte gülerizde salya sümük ağlarızda afedersınız ama her kıçımız sıkıştıgında hadı bosanalım yok öylee vay efendım madem okadar meraklısın uğurlar olsun der geçersin arkadaş yok böyle bir tehdit kimse kimseye mecbur değildir bu hayatta.
evliliğiniz tamir etmenizi tavsiye ediyorum
öncelikle buna kendinize çeki düzen vermekle başlayabilirsiniz.
ben mesela eşim çok konuşmamdan hiç hoşlanmaz sinirli anımda dır dır konusunca çileden çıkar kızar eder yapma susmasını bilelim der ben ılk zamanlar bu hatayı cok yapardım sus deyınce uzatma susmasını bil derdi sustum haklıydı artık yemıyorum birbirmizi ara ara tatlı tartısmaarımız kavgalarımız oluyor benım yüzümden çığırtkanlasıp onu tahrık edıp delırtmeyıncede büyümuyor ınsan kendıne bakmalıkı geçim olsun .
ılk başlarda bu sinir hamlelerine sabırla yaklaşın bakalım nekadar sürecek yada yokmuş gibi davranın sonrasında geçim yapmak istiyor ve size saygısı ve sevgisi hala varsa emin olun düzelecektir.
fevri ve keskın tavırlarınızdan vazgecmenizi öneriyorum önce siz düzelin ve sonra ondan birşeyler bekleyin insansa ve gerçekten mutlu olmak istiyorsa sizinle elini uzatacaktır.
bu sebepler bosanmaya yetmez rabbım cocugunuzu sızı bırbırınıze bagıslasın yolunuz acık olsun hersey duzelır gecer neyaptık dersınız bosverın onunla olmak ıstıyorsanız duzeltın ve duzelın

Aslında herşey o kadar güzeldi ki..ta ki 1 ay onceye kadar
eşim 1 ay once sigarayı bıraktı ve bana tahammul edemiyor artık.Sürekli en ufak tartışmamızda seni boşayacagım diyor,siz olsanız bu söze katlanırmısınız gerçekten soruyorum yuvam için çocugum için katlanmalımıyım,sanki bunu bir koz olarak kullanıyor en ufak tartışmamızda gemileri yakıyor ve bu sabah evi terketti.Şu saat oldu aramıyorum arayayımmı acaba.Kadınlık gururum, evlılıgımı sonlandırmalı.Siz olsanız ne yaparsınız?

Neden dominant olanı oynamıyorsun? Böylece kimin kimi boşayacağını anlar.. Zaten gerçekten boşanacak insan boşayacağım boşayacağım demez, belliki tehdit ediyor aklınca..

Esin cok cok zor bir insan :(
iyi cekiyorsun gercekten,
ama baskalarinin yanindada esini bozmaman gerekir, tabi onunda seni bozmamasi gerekir,
baskalarin yaninda daha saygili olmalisiniz

boşanıyosan boşan yoksa da ısıtıp ısıtıp bu lafları önüme koyma de bu ne ya çocuk oyunu mu

Back
X