bosanacam ama kocam basima bela

mental21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
140
24
Ben daha once konu acmistim. Evliligimde siddet hakaret aldatilma hersey yasadim. En son bosanma karari aldim. Ama kocam olcak kisi beni rahat birakmadi. Beni kizimla tehtit etti ve ediyor. bir de en son kavga ettik evi terketti. Ama bugun aramis yarin gelecem o evden gideceksin falan ben de ev benim bi yere gitmem dedim. Ailesinin yaninda ve ailesi hep destek veriyor sirtini sivazliyor. Bosanalim dedim mi cigerini yakrim kizi vermem diyor. Ya kizi vereceksin ev sana kalsin. Ya kizi alacaksan evi esyalari bana birakacksin diyor. Ailem yanimda herseyimle karar bana kalmis benim de kararirim belli de ya kizimi alirsa ya zarar verirse. Bu ulkede polis var demeyin hersey olup bittikten sonra polisler yetisiyor. Ve surekli tehtit bosaninca da hayatini zindan ederim off bilmiyorum ne olacak halim. Oyle sirf para ev meselesi olsa neyse ortada kuzum var. Mahkeme sana verecek ama kaciririm diyor ne yapayim ki. Bile bile bana boyle yapiyor. Bana bir akil

Allah sizi ve kizinizi korusun insallah. Saplantili insanlardan kurtulmak cok zor. Belki soyleyecegim sizi uzecek ama malesef onunla bir baginiz var (kiziniz) ve omur boyu bir sekilde iletisime gececeksiniz.

Umarin en a hasarla kurtulursunuz. Polismis, koruma karariymis bunlar hep hikaye. Hep gostermelik...

O adami ailesi daha nasi koruyabiliyor ya evlat olsa sevilmez

Allah o adamı ıslah etsin.
Maddiyat konusunda imkanınız varsa verin gitsin değmez.
Ama sizin bileceğini iş.

Elini yetistirir heryere. Ev esya yariyari dese kabul.. Ama paradan da gectim de derdim kizim..

Bir b.k yiyemez.

Bu kafadaki bir adam cocuk sorumluluguyla ugrasir mi sizce???

Blof yapiyor, sizi cocukla vurmaya calisiyor ki caniniz yansin.

Evi almaya calisiyor. Ya ev, ya cocuk diyor. Cocuktan vazgecemeyeceginizi bildigi icin ya ev ya cocuk demis, cocukla tehdit ederse evi birakacaginizi biliyor cunku.

Bir daha cocugu kaciricam derse gayet rahat, kacirmana gerek yok al senin olsun ben gezicem tozucam hayatimi yasicam cocuk bana ayakbagi oluyor zaten diyin. Sesini keser.

Evi kesinlikle vermem, madem istiyorsun al cocugu git diyin bir hele.

Bosanin , payiniza duseni alin. Parayi aldiktan sonra iciniz rahat etmeyecekse baska sehre tasinin.

Cagirin ailenizi dava bitene kadar sizinle kalsinlar. Gelsin o zaman kacirsin bakalim??

Bosanmamak, para vermemek icin bu cirkeflik. Hele bir bosanin ondan sonra sesi kesilir. Erkeklerin hepsi bosanirken cirkeflesiyor. Ne oluyor derseniz tekmeyi yedikten sonra sesleri kesiliyor.

Bir avukat bulun once mutlaka. Herifin cocuk kacirmayla ilgili savurdugu tehditleri gosterin. Avukat geregini yapar.

Evin tapusu kimin üstüne? Onun derdi ev para pul. çocuk falan umrunda değil asla.
Ailesi ile bir olmuş size maddi açıdan birşey vermeme derdindeler

Bir b.k yiyemez.

Bu kafadaki bir adam cocuk sorumluluguyla ugrasir mi sizce???

Blof yapiyor, sizi cocukla vurmaya calisiyor ki caniniz yansin.

Evi almaya calisiyor. Ya ev, ya cocuk diyor. Cocuktan vazgecemeyeceginizi bildigi icin ya ev ya cocuk demis.

Bir daha cocugu kaciricam derse gayet rahat, kacirmana gerek yok al senin olsun ben gezicem tozucam hayatimi yasicam cocuk bana ayakbagi oluyor zaten diyin. Sesini keser.

Evi kesinlikle vermem, madem istiyorsun al cocugu git diyin bir hele.

Bosanin , payiniza duseni alin. Parayi aldiktan sonra iciniz rahat etmeyecekse baska sehre tasinin.

Cagirin ailenizi dava bitene kadar sizinle kalsinlar. Gelsin o zaman kacirsin bakalim??
Ya zaten cocuga bakamaz ve cocugum birakacagi yerde heder olur. Evey kizima duskunlugumu biliyor ve kullaniyor tuhaf ama o da kizima duskun.. Dediginiz sey aklima geldi zaten kizi ona birakmak ama plan kizima olacak o zaten bakmayacak kizimin ginahi ne

Ya zaten cocuga bakamaz ve cocugum birakacagi yerde heder olur. Evey kizima duskunlugumu biliyor ve kullaniyor tuhaf ama o da kizima duskun.. Dediginiz sey aklima geldi zaten kizi ona birakmak ama plan kizima olacak o zaten bakmayacak kizimin ginahi ne

Blof yapcaksiniz bayan, gercekten vermiceksiniz ki.:KK66::KK66: G.tu yemez kiza bakmaya.

Ya da verin gercekten, kiziniza da tembihleyin adami gunde 5 kere 10 kere arasin ben mutsuzum annemi isterim desin. 3 gunde geri getirir.

Kiziniza zaten zarar vermez merak etmeyin, seviyor demissiniz.

Herif size eziyet icin yapiyor, oyuna gelmeyin.

Alirsan al ben de gezmek istiyorum tekrar evlenicem cocukla evlenemem diyin. O zaman bir daha cocuk lafini acmaz merak etmeyin.

Korktugunuzu belli etmeyin, santaja pabuc birakmayin. bakar ki sokmuyor, vazgecer.:KK66: Santajdan kurtulmanin 1 numarali metodu takmiyor gorunmek. Sakin olacaksiniz, sogukkanli.

Siz bu herifle neden konusuyorsunuz ki zaten? Engelleyin numarasini,gonderin mahkeme celbini. Dinlemeyin, duymayin, takmayin. Size ulasamazsa santaj da yapamaz.

Blof yapcaksiniz bayan, gercekten vermiceksiniz ki.:KK66::KK66: G.tu yemez kiza bakmaya.

Ya da verin gercekten, kiziniza da tembihleyin adami gunde 5 kere 10 kere arasin ben mutsuzum annemi isterim desin. 3 gunde geri getirir.

Kiziniza zaten zarar vermez merak etmeyin, seviyor demissiniz.

Herif size eziyet icin yapiyor, oyuna gelmeyin.

Alirsan al ben de gezmek istiyorum tekrar evlenicem cocukla evlenemem diyin. O zaman bir daha cocuk lafini acmaz merak etmeyin.

Korktugunuzu belli etmeyin, santaja pabuc birakmayin. bakar ki sokmuyor, vazgecer.:KK66: Santajdan kurtulmanin 1 numarali metodu takmiyor gorunmek.
Kizim bebek bir bucuk yasinda oyle kendini ifade edemez. Buyuk.olsa neyse. Kizim.da bana duskun.ben.de.ona bensiz aglar hep aglamaktan heder eder ama.sirf canim.yansin.diye vermez

Kizim bebek bir bucuk yasinda oyle kendini ifade edemez. Buyuk.olsa neyse. Kizim.da bana duskun.ben.de.ona bensiz aglar hep aglamaktan heder eder ama.sirf canim.yansin.diye vermez

Engelleyin numarasini, ne diyecegi varsa mahkemede desin. Madem korkuyorsunuz, cagirin ailenizi beraber kalin bir sure.

X