Canım öncelikle geçmiş olsun. Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun. Bu arada hayatında biri varsa ne mutlu ileride karşına çıkmaz
Eşiniz sizin mi sesinizi kayıt etmiş eğer öyleyse yaptıgı yasal olarak suç bunu mahkemede kullanabilirsiniz,eğer hayatında birisi varsa ispatlamanız gerek ne kadar mahkemelikte olsanız resmi olarak evliliğiniz devam ettigi için aldatmaya girer avukatınızla konuşun bu durumu.teşekkür ederim canım :) anlaşmaya yanaşmazsam ne gibi şeylerle karşılaşırım aslnda bunu merak ediyorum :)
Canını mı acıtmak istiyorsunuz? Sizden habersiz ses kaydı aldığı için suç duyurusunda bulunsun avukatınız önce.. Görsün dünya kaç bucak, sonra tıpış tıpış anlaşmaya gelir zaten...
davam sonuçlandı çekişmeli olarak bi senedir devam ediyoruz. reddedildi ıspat edemediğim için.
artı karşı taraf da boşanmak istemiyorum dedi.
şimdi temyize gidebilirlermiş. giderlerse nafaka işlemeye devam edecek ama sonra nolacak bu konuda yardım istiyorum?
yani karar bozulursa nolur bozulmassa nolur..
avukatım anlaşmaktan yana o yüzden ekstradan yardım alma gereği duydm :)
Geçmiş konularınızada baktımda, sadece altın isteme mevzusundan dolayımı boşanıyorsunuz şuan?
O bilezik istedi, siz vermediniz sizi sokakta bırakınca annenize gittiniz ve olay koptu.
Bu mu yani sebep?
Canım boşanma sebebi neydi. Şahitler sayesinde haklı iseniz gazel güzel ispatlanırdı;( karşı taraf davayı alırsa kazandığınız maddi manevi tazminat ne ise onu ödemez. Ziynet her halükarda kadınındır. Bi kopukluk var olayda dava devam ediyorsa neyin temyizi bu;( biraz açın lütfen konuyu. Yada açık ama ben algılayamadım;(
dava sonuçlanmamış olsaydı karşı taraf temyize gidemezdi bu davada bir tuhaflık var anlamadım ben açıkçası...
yok değil çok mesele var, bu patlama noktasıydı.
yerinde olsam başka bir avukata daha danışırdım, gerçekten bi gariplik var seninkinde canım.
2 aylık evlilikten sonra boşanıyorsunuz dimi, yanlış anlamadım
Canım yalan söylet demedim. Haklı sebeplerin varsa onları sun dedim. Ha karşı taraf yalancı şahit getirdiyse sen onların yalan söylediğini ispatlama yoluna gidebilirdin. Uzun ve yorucu bir süreç. Hakkında hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?