Çalışıyor musunuz? Aileniz destek oluyor mu? Ozguven eksikligi mi var? Eşiniz sizi çok mu ezdi yada tehdit ediyor mu?COk kirginlik yasadim, esimin de Bir cabasi yok ayrilmam gereken zamanda ayrilmadim, Hicbir iletisimimiz yok olsada zaten tartisma oluyor, ailemin yanindayim tatilde 3 gün Oldu esim bir kez aramadi Birde Kücük kizim var ayrilmaliyim diyorum Ama Dik duramiyorum ... Yine dönüyorum hicbirsey degismiyor daha Kötü oluyor, ne yapmaliyim bilemiyorum
Calisiyorum ailem Iyi sagolsunlar, özgüven eksikligi varÇalışıyor musunuz? Aileniz destek oluyor mu? Ozguven eksikligi mi var? Eşiniz sizi çok mu ezdi yada tehdit ediyor mu?
sanirim bu sekilde hissediyorumEşinize takıntılı bir şekilde bağlı mısınız? Onsuz yapamayacağınızı mı düşünüyorsunuz?
Düsündüm Ama esim Cook gittigimizi ise yaramiyacagini söylüyorAile terapisi düşündünüz mü ?
Sorunlarınız neler ?
Siz o adama muhtaç değilsiniz. O kim ya? Ufaktan cismaya oyalanmaya baslayin, kursa gidin, ozguven geliştirme yollarına bakın ama sakın eski konular hakkında fazla düşünmeyinCalisiyorum ailem Iyi sagolsunlar, özgüven eksikligi var
sanirim bu sekilde hissediyorum
Sorunlarınız nelere ?Düsündüm Ama esim Cook gittigimizi ise yaramiyacagini söylüyor
Sorunlarınız nelere ?
[/QUOTE
Üstüste gelmis kirginliklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?