Bosanamiyorum ayrilamiyorum dogrusu Bu Ama Ben neden yapamiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
COk kirginlik yasadim, esimin de Bir cabasi yok ayrilmam gereken zamanda ayrilmadim:(, Hicbir iletisimimiz yok olsada zaten tartisma oluyor, ailemin yanindayim tatilde 3 gün Oldu esim bir kez aramadi Birde Kücük kizim var ayrilmaliyim diyorum Ama Dik duramiyorum ... Yine dönüyorum hicbirsey degismiyor daha Kötü oluyor, ne yapmaliyim bilemiyorum

Beraber Danışma alsanız, çift terapisi veya siz kendiniz de gidip alabilirsiniz. Mevzularınızı en fazla siz bilirsiniz ama ayrılın, boşanın vs kimse buradan sizin problemlerinizi bilmeden diyemez. Bunun tüm sorumluluğu size ait. Zor bir karar ve hayatınızı tamamen etkileyecek bir durum. Çok geçmiş olsun.

COk kirginlik yasadim, esimin de Bir cabasi yok ayrilmam gereken zamanda ayrilmadim:(, Hicbir iletisimimiz yok olsada zaten tartisma oluyor, ailemin yanindayim tatilde 3 gün Oldu esim bir kez aramadi Birde Kücük kizim var ayrilmaliyim diyorum Ama Dik duramiyorum ... Yine dönüyorum hicbirsey degismiyor daha Kötü oluyor, ne yapmaliyim bilemiyorum
Çalışıyor musunuz? Aileniz destek oluyor mu? Ozguven eksikligi mi var? Eşiniz sizi çok mu ezdi yada tehdit ediyor mu?

Sorunlar konusulup halledilmemis sanirim. Ust uste birikmis. O da kirginliklar yaratmis. Konusmaniz lazim. Boyle susarak olmaz. Ama birbirinizi suclamadan, kirip dokmeden. Ben boyle yapinca kendimi kotu hissediyorum seklinde konusulmali...

Bu adama bu kadar bağlılık niye?Değer vermiyor size.Boşanmayacaksınız madem.Aği ise yutup deve ise güdeceksiniz.

Bir çeşit psikolojik bağımlılık gibi olmuş. Sebebi pek çok şey olabilir, imkanınız varda psikoloğa gidin. Tek başına kalma korkusu, kendini artık böyle değersiz kabullenme gibi pek çok şey olabilir. Öncelikle kendinizi çözün, sonrasında nasılsa bir hayat kurarsınız

Eşinize takıntılı bir şekilde bağlı mısınız? Onsuz yapamayacağınızı mı düşünüyorsunuz?

Calisiyorum ailem Iyi sagolsunlar, özgüven eksikligi var

sanirim bu sekilde hissediyorum
Siz o adama muhtaç değilsiniz. O kim ya? Ufaktan cismaya oyalanmaya baslayin, kursa gidin, ozguven geliştirme yollarına bakın ama sakın eski konular hakkında fazla düşünmeyin

Önceki konularınızı okudum. Öncelikle Allah yardımcınız olsun ama siz çok koyvermişsiniz. Ben de boşandım, bütün boşanan kadınların hayatları dert üstü murat üstü mü zannediyorsunuz. Boşandım sıfırdan başladım hayatıma ya inanın ki eski eş kişisi evden gitmediği için ben bir valizle ayrılıp kimsemiz olmadıgı sehirde arkadasımın evine gittim ya. Aynı zamanlarda annemi kaybettim, bundan Bi buçuk sene önce karnımda ki bebeği kaybettim. Duvar dibine cöküp çaresizim diye ağlıyım mı. Sağlığın yerinde bak kızın var maşşalhh. Tutunsana hayata inan yargılamıyorum kimseyi ama daha kötüsünü gördüm, sağlığın yerinde bu cok Büyük şans işte sana. Sağlığın yerinde olunca taşı sıksan suyunu çıkarırsın kızına da gül GB bakarsın. Boşanınca öle mutlu luktan havalara ucmuyosun ama Bi kap yemek yiyince çok şükür diyorsun ya huzur buymuş. İnsanın kendine ettiğini kimse etmiyo. Bol bol dua edin ve inşallahh en dogru kararı verin. Gam varsa Allah ta var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X