Boşanamiyorum yardim

miniksercem000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
948
425
34
Arkadaslar eylül 2012 de dava actik bosanmak icin daha bosanamadim. Avukat akrabamizdi babam nerdeyse herseyi kendisi hallettiavukatimla bile konusmama izin vermedi zamaninda. Simdi biliyosunuzdur baskasiyla beraberim ve hamileyim cocugumuzun dogumu yaklasti. Sevdigim insan cocugumuz o herifin soyadini alirsa fıttırrım diyor haklida.

Almanyada yasiyorum ama sadece türkiyede nikah yaptik. Burda evli görünüyormuyum sizce? Eger evli Almanyadada evli görünüyorsam cocugum o pisligin soyadinimi tasicak :KK43:

Türkiyedeki avukatlar neden sadece para sömürmeye calisio aradan kac sene gecti beni bosamadilar cok paralarimiz gitti. Babamda giciklikmi yapti napti bilmiyorum bosanmamam icin elinden gelenimi yapti acaba gizli gizli. Zaten ailemlede görüsmüyorum senelerce burnum onlarin yuzunden b.. tan cikmadi.

Ben nasil bosancam yaaa 3 ay kaldi doguma aglamak istiyorum :KK42:

Anlamadim ne zinasi kendisi suanda imam nikahina bir kadin almis zaten herkes kendi hayatinda. Bende sevdigim insanla burda imam nikahi kiydirdim ahh keske resmi nikah yapabilsek ben istemiyormuyum sanki. Napcam ben simdi :KK43:
Her iki taraf da boşanmak istiyor ama hakim boşamıyor öyle mi?
He he aynen öyle!!!

tamamen boşanmadan keşke çocuk düşünmeseydın.
bu zamana kadar o şekilde nasıl yaşadın? ben netçi bir insanımdır. boşanmadan rahat edemezdım.
yani şuan senın bütün sorunun cocugunun soyadı ya o adamınkı olursa mı?:KK8:

tamamen boşanmadan keşke çocuk düşünmeseydın.
bu zamana kadar o şekilde nasıl yaşadın? ben netçi bir insanımdır. boşanmadan rahat edemezdım.
yani şuan senın bütün sorunun cocugunun soyadı ya o adamınkı olursa mı?:KK8:
Olurmu hic sadece o degil artik bosanmak istiyorum taa biz suanki esimle ciktigimiz zamanlarda bile bosanmayi hep istedim nasil yapariz ne ederiz bilemedik cunku onemli kagitlarim babamdaydi

Olurmu hic sadece o degil artik bosanmak istiyorum taa biz suanki esimle ciktigimiz zamanlarda bile bosanmayi hep istedim nasil yapariz ne ederiz bilemedik cunku onemli kagitlarim babamdaydi
Şu an evli gözüktüğün kocanla boşanma davası açılmadan önce şu an hamile olduğun adamla mı çıkmaya başladın?

Şu an evli gözüktüğün kocanla boşanma davası açılmadan önce şu an hamile olduğun adamla mı çıkmaya başladın?
Ben suanki beraber oldugum kisiyle 1 bucuk senedir beraberim yani oyle pat diye cocuk olmadi oluncada supriz oldu Allahin takdiri

Açılmış olsa bu kadar zaman boyunca sonuçlanmaması imkansız yani, açıldığına emin misiniz?
Sonuclandi iste bosamadilar bizi sonra benim avukatim babamla anlasmis gibi 3 sene daha bosanamicami soyledi bu konularda bilgim olmadigini ve cahil oldugumu biliyorlar. Cunku gercekten avukatir davadir pek anlamam. Bende nasil olur ayri ulkelerdeyiz ve uzun suredir ayri yasioruz bosamalari lazim dedim.

Ben suanki beraber oldugum kisiyle 1 bucuk senedir beraberim yani oyle pat diye cocuk olmadi oluncada supriz oldu Allahin takdiri
Keşke boşanma davanızı takip etseydiniz ve boşandıktan sonra yeni bir ilişkiye başlasaydınız, üstelik bir de çocuk yani Allah'ın takdiri falan değil sizin kendi yaptığınız bişeyin sonucu bu hamilelik. Eşim dediğiniz kişi eşiniz değil, birlikte yaşadığınız kişi ve soyad mevzu olunca mı aklına gelmiş sizin evli olduğunuz? Ne işi var evli kadınla yani...

Sonuclandi iste bosamadilar bizi sonra benim avukatim babamla anlasmis gibi 3 sene daha bosanamicami soyledi bu konularda bilgim olmadigini ve cahil oldugumu biliyorlar. Cunku gercekten avukatir davadir pek anlamam. Bende nasil olur ayri ulkelerdeyiz ve uzun suredir ayri yasioruz bosamalari lazim dedim.
Peşine düşseydiniz gayet iyi anlardınız bence bu işlerden. Çok garip ya. Sizin hayatınız bu ve boşanmak istiyorsanız boşanmak için ne gerekiyorsa yapardınız yani. Boşanmak istiyorsunuz ama olayın peşini bırakıyorsunuz. Avukatla da mı görüşmediniz? Sizi neye dayanarak boşamamışlar?

X