• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan arkadaşlar çok acil

Ben hi

hiç yalan beyanda bulunmadım

Kimse size yalan bulundunuz demedi
Siz eşinizin yalan beyanda bulunduğunu ve bunu ispatlasanız memuriyetten atılacağını yazdınız, ben de ona istinaden dedim ki bunu ispatlasanız bile eşiniz memuriyetten atılmaz.

eşimin ailesinin maddi durumu aşırı iyi ve bu yüzden her avukata güvenemiyorum ne yapmalı bu konuda

Çevrenizden sorun soruşturun, mutlaka önerebilecekleri biri olacaktır. Baroya gidin, orada bile size konusunda uzman birini önerirler.

Araba için gerekli yerlere müracaatı, satış talebin de avukatınız yapar. Bakın korkmayın, siz korkuyorsunuz gibi geldi bana, arabanın yarısı sizin, mahkeme kanalıyla satışını talep edebilirsiniz. Ama hepsinin başı iyi bir avukat.

Şimdi ben boşanmış sayılıyor muyum resmiyette karar yeni çıktı arabayı satsam Nasıl olacak ortada araba yok

Karar taraflara tebliğ edilir, itiraz süresi beklenir. İtiraz eden olmazsa boşanmış olursunuz. Şuan boşanmış değilsiniz resmiyette.

Çevrenizden sorun soruşturun, mutlaka önerebilecekleri biri olacaktır. Baroya gidin, orada bile size konusunda uzman birini önerirler.

Araba için gerekli yerlere müracaatı, satış talebin de avukatınız yapar. Bakın korkmayın, siz korkuyorsunuz gibi geldi bana, arabanın yarısı sizin, mahkeme kanalıyla satışını talep edebilirsiniz. Ama hepsinin başı iyi bir avukat.
Ben korkmuyorum ben bilmiyorum avukatımda yönlendirme yapmıyor yada eksik kalıyo iyi bi avukata ihtiyacım var barodan avukat tutmam devletin tayin ettiği avukattan bahsediyorsanız paralı avukat bile yeterli gelmiyo Adam ayrılmak için evlenmiş hamlelerini kurallara göre atıyo

Yeterki o Ada'mdan Hakkı'mı alayım ben onda Hakkı'm kalmasın istiyorum avukatsa avukat tutarım memurum kredi çekerim vs ama artık Hakkı'mı alayım iki yılı geçti

Yalan beyanda bulunmak memuriyetten atılma sebebi değildir.
Sizin ilk yapmanız gereken yeni bir avukat tutmak
Zaten bunun ispatı için uğraşmakta zaman kaybıdır değil mi?

eşimin ailesinin maddi durumu aşırı iyi ve bu yüzden her avukata güvenemiyorum ne yapmalı bu konuda

Güvenemiyorsanız kısmi temyiz dilekçenizi kendiniz hazırlayabilirsiniz, arkadaşlar yazdı, dava dosyanızın fotokopisini alabilirsiniz, davanın görüldüğü adliyeye gidin, dosya numarasını bilmiyorsanız dahi kendi ad soyad ve boşanma davasının görüldüğü tarihi söylerseniz bulurlar, fotokopiyi alın, temyiz dilekçesi hazırlayıp dilekçeye fotokopiyi ekleyin, araç size ait olduğuna göre plakasını marka modelini biliyorsunuz, araç kredisi çektiniz, elinizde bunla alakalı banka evrakları da vardır, bunlarında fotokopisini çekip ekleyin, takılarınız için düğün videosunun bir örneğini çıkarın, onu da ekleyin dosyanıza, eğer tek bir davaya bile katıldıysanız reddi hakim Hakkı doğar size, davaya hiç katılmadıysanız reddi hakim yapamıyorsunuz.
Katıldıysanız davanın görüldüğü adliyeye gidip dilekçe verin veya zabıt katibine tutanak tutturun.

Ka
Zaten bunun ispatı için uğraşmakta zaman kaybıdır değil mi?

Güvenemiyorsanız kısmi temyiz dilekçenizi kendiniz hazırlayabilirsiniz, arkadaşlar yazdı, dava dosyanızın fotokopisini alabilirsiniz, davanın görüldüğü adliyeye gidin, dosya numarasını bilmiyorsanız dahi kendi ad soyad ve boşanma davasının görüldüğü tarihi söylerseniz bulurlar, fotokopiyi alın, temyiz dilekçesi hazırlayıp dilekçeye fotokopiyi ekleyin, araç size ait olduğuna göre plakasını marka modelini biliyorsunuz, araç kredisi çektiniz, elinizde bunla alakalı banka evrakları da vardır, bunlarında fotokopisini çekip ekleyin, takılarınız için düğün videosunun bir örneğini çıkarın, onu da ekleyin dosyanıza, eğer tek bir davaya bile katıldıysanız reddi hakim Hakkı doğar size, davaya hiç katılmadıysanız reddi hakim yapamıyorsunuz.
Katıldıysanız davanın görüldüğü adliyeye gidip dilekçe verin veya zabıt katibine tutanak tutturun.
katılmadım gelmene gerek yok diye ısrar etti ama ailem gitti onları da almadı hakim yine aynı kişi mi bakacak benim dosyama yine reddedilirim

Kimse size yalan bulundunuz demedi
Siz eşinizin yalan beyanda bulunduğunu ve bunu ispatlasanız memuriyetten atılacağını yazdınız, ben de ona istinaden dedim ki bunu ispatlasanız bile eşiniz memuriyetten atılmaz.[/QUOTE o atılacak işten ben onun yalan beyanda bulunduğunu ispatlarsam

Ka

katılmadım gelmene gerek yok diye ısrar etti ama ailem gitti onları da almadı hakim yine aynı kişi mi bakacak benim dosyama yine reddedilirim
Temyize Yargıtay bakar, siz en kısa zamanda boşanma avukatı bulun, avukat arkadaşlardan özür dilerim ama sizin bu avukatınız sizi çok fena tongaya düşürmüş, davanın seyrine dair hiçbirşeyden haberiniz olmamış bu yüzden, olması da istenmemiş gibi görünüyor.
Bu avukatla olan sözleşmeyi sonlandırmaya başlayın işe, gidin notere avukata verdiğiniz vekaleti iptal edin.

Back
X