Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuğu olup boşanan arkadaslar ,sizlerden öğrenmek istediğim su eşinizin aylık geliri ne kadar ve mahkeme size. Ne kadar nafaka bağladı .lütfen yazarmisiniz . ..
eşimin maaşı 200 tl ve sadece300 tl nafaka bağlandı
eşimin maaşı 200 tl ve sadece300 tl nafaka bağlandı
2000tl galiba degilmi tatlimm
ayyyyy pardon evet canım ya dalgınlık işte kusura bakmayın
ayyyyy pardon evet canım ya dalgınlık işte kusura bakmayın
Yazan arkadaslara teşekkür ederim.lütfen diğer arkadaslar yazarmisiniz çok merak ediyorum.benim için önemli.
Yazan arkadaslara teşekkür ederim.lütfen diğer arkadaslar yazarmisiniz çok merak ediyorum.benim için önemli.
Siz eşinizin maaşını, cocuğunuz olup olmadıgını, çalışıp çalışmadığınızı, geliriniz olup olmadıgı, bosaninca kırada olup olmayacağınızı ve boşanma nedeninizi söylerseniz ben size nafaka hususunda yardımcı olmaya çalışırım..
Calismiyorum 1 tane cocuğum var.hiç bir gelirim yok.kırada oturacağım .esim ticaretle uğraşıyor.net 10.000 tl eline kaliyordur.boşanma nedenim şiddet.darp raporum var.ama karakola şikayette bulunmadım.İlginize şimdiden çok teşekkür ederim:)
Eğer rapordan itibaren 6 ay gecmemişse şikayetçi olabilirsiniz. Bu arada boşanma davası actınız mı? Eşinizin gelirini ispatlayabilirseniz, 50.000 tl manevi tazminat ve 2500 tl civarı nafaka alabilirsiniz. Bu arada eşinizin sizin evlilikte kusurlu olduğunuzu ispatlarsa ornegin aldattiginizi, evle ve çocukla ilgilenmediğinizi, onu küçük düşürdüğünüzü, hırsızlık yaptığınızı vs. Vs. İspatlarsa bu kadar nafaka ve tazminat alamazsınız.
Teşekkür ederim çok sagol icime su serptin.hayır dava acmadım henüz klasik barıştırma cabaları devam ediyor.ama ben hiç niyetli değilim.gelir nasıl ispatlanır bilmiyorum ama 10.000tl civarında eline kaliyordur ortalama.bazı aylar daha bile fazla olabilir.Allah'a şükür benim olumsuz İspatlanacak bir durumum yok