Bosanan arkadaslar lütfen bir bakın:(

purplem

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
607
128
648
Diğer
Cocuğu olup boşanan arkadaslar ,sizlerden öğrenmek istediğim su eşinizin aylık geliri ne kadar ve mahkeme size. Ne kadar nafaka bağladı .lütfen yazarmisiniz . ..

kızkardeşim boşandı eşinin maaşı 2000 tl idi 15 000 tl tazminat aldı 550 tl nafaka aldı 2 yaşında bir kızı var ayrıca altınlarınıda vermedi tazminat için aralarında anlaştılar kredi çekti adam bildiğim kadarıyla. üstelik düğünleri içinde kredi çekilmişti herşey o kadar kısa bir zamanda oldu ki maaşından düğünü için ve boşanması için çektiği kredileri ödüyor şu an:(((

Yazan arkadaslara teşekkür ederim.lütfen diğer arkadaslar yazarmisiniz çok merak ediyorum.benim için önemli.

Yazan arkadaslara teşekkür ederim.lütfen diğer arkadaslar yazarmisiniz çok merak ediyorum.benim için önemli.

merhaba cnm ben bir tanıdığımın basına geleni yazacagım 3 çocuk annesi ama cocuklaı yetişkindi....+18 ve üstü idi .... adam sürekli içki içer eve de para getirmezmiş ... 1500 tl geliri vardı o zamanlar memurdu... boşanma sonrasında mahkeme sadece kadına 750 tl nafaka bağladı....

merhaba arkadaşım.nafaka eşinin ekonomik durumuna göre değişir.yani aldığı maaşa göre verir hakim.çocuğun varsa onu da gözönünde bulundurur tabi.bana ilk önce 250 bağlamıştı o zaman eşimin maaşı 1000 tl idi.1 yıl sonra ben artırım davası açtım 350 oldu.çocuğum da yok sadece bana bağlanan 350 tl.

Siz eşinizin maaşını, cocuğunuz olup olmadıgını, çalışıp çalışmadığınızı, geliriniz olup olmadıgı, bosaninca kırada olup olmayacağınızı ve boşanma nedeninizi söylerseniz ben size nafaka hususunda yardımcı olmaya çalışırım..

Siz eşinizin maaşını, cocuğunuz olup olmadıgını, çalışıp çalışmadığınızı, geliriniz olup olmadıgı, bosaninca kırada olup olmayacağınızı ve boşanma nedeninizi söylerseniz ben size nafaka hususunda yardımcı olmaya çalışırım..

Calismiyorum 1 tane cocuğum var.hiç bir gelirim yok.kırada oturacağım .esim ticaretle uğraşıyor.net 10.000 tl eline kaliyordur.boşanma nedenim şiddet.darp raporum var.ama karakola şikayette bulunmadım.İlginize şimdiden çok teşekkür ederim:)

Calismiyorum 1 tane cocuğum var.hiç bir gelirim yok.kırada oturacağım .esim ticaretle uğraşıyor.net 10.000 tl eline kaliyordur.boşanma nedenim şiddet.darp raporum var.ama karakola şikayette bulunmadım.İlginize şimdiden çok teşekkür ederim:)

Eğer rapordan itibaren 6 ay gecmemişse şikayetçi olabilirsiniz. Bu arada boşanma davası actınız mı? Eşinizin gelirini ispatlayabilirseniz, 50.000 tl manevi tazminat ve 2500 tl civarı nafaka alabilirsiniz. Bu arada eşinizin sizin evlilikte kusurlu olduğunuzu ispatlarsa ornegin aldattiginizi, evle ve çocukla ilgilenmediğinizi, onu küçük düşürdüğünüzü, hırsızlık yaptığınızı vs. Vs. İspatlarsa bu kadar nafaka ve tazminat alamazsınız.

Eğer rapordan itibaren 6 ay gecmemişse şikayetçi olabilirsiniz. Bu arada boşanma davası actınız mı? Eşinizin gelirini ispatlayabilirseniz, 50.000 tl manevi tazminat ve 2500 tl civarı nafaka alabilirsiniz. Bu arada eşinizin sizin evlilikte kusurlu olduğunuzu ispatlarsa ornegin aldattiginizi, evle ve çocukla ilgilenmediğinizi, onu küçük düşürdüğünüzü, hırsızlık yaptığınızı vs. Vs. İspatlarsa bu kadar nafaka ve tazminat alamazsınız.

Teşekkür ederim çok sagol icime su serptin.hayır dava acmadım henüz klasik barıştırma cabaları devam ediyor.ama ben hiç niyetli değilim.gelir nasıl ispatlanır bilmiyorum ama 10.000tl civarında eline kaliyordur ortalama.bazı aylar daha bile fazla olabilir.Allah'a şükür benim olumsuz İspatlanacak bir durumum yok

Teşekkür ederim çok sagol icime su serptin.hayır dava acmadım henüz klasik barıştırma cabaları devam ediyor.ama ben hiç niyetli değilim.gelir nasıl ispatlanır bilmiyorum ama 10.000tl civarında eline kaliyordur ortalama.bazı aylar daha bile fazla olabilir.Allah'a şükür benim olumsuz İspatlanacak bir durumum yok

Gelirini ödediği vergi ile ve tanıklarda ispatlayabilirsiniz, avukat zaten yardımcı olacaktır. Ancak darp raporuna dayanmak istiyorsanız, darptan sonra barışmamış olmanız gerekir. Yani affettiyseniz esınız bunu size karsı kullanır..

Son düzenleme:
cnm valla önemli olan avukat bnm tanıdığım 10 000 tl tazminat aldı ve çocuk falan yoktu tokat atmış 1-2 kere bizimkiler sadece tazminat istemişler nafaka istemedi,kleri için o konuda birşey diemeyeceğim bi tanıdımda çocuk olmasına rağmen doğru dürüst birşey alamamıştı.....tamamen avukata bağlı bak millet neler yapıyor ceza alamıyor biri ekmek çalıyor 10 yıl yiyor avukatının sağlam olmasına dikkat et....mesela bizimde mahkemelik işimiz var herşey bizim lehimizeyken avukatı arayıp sormadık kaç yıl geçti neoldu bu dava diye sorduk herşey bizim aleyhimize olmuş biranda :47: herşey avukatına bağlı ama darp raporunda varsa çok güzel tazminat+nafaka alabilirsin

3 yıllık evliyim. Ilk evliliğimden 12 yaşında oğlum var. Bu evliliğimden çocuğumuz yok. Eşim belediyeden emekli 2.900tl maası var ve emekli olmasına rağmen hala çalışıyor. Ayrilmak istiyorum. Tazminat alabiliyor muyum? (Alabiliyorsam ne kadar?), Nafaka alabiliyor muyum?( Alabiliyorsam ne kadar? ) Yardımcı olur musunuz lütfen. ..☺

Back
X