- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Kızlar ben gelinlik giymedim.yeterki evlenelim dedim ya.yüzük nikah kıyıldıktan iki ay sonra alındı ve eşim kuyumcuda benim yüzüğümü sen seninkini ben alıcam dedi.şaka gibi.hayır dedim her ikisini de sen alıcaksın.sonra o yüzüğün parasını istedi benden döverek hamileyken o ayrı
düğünümde hiçbir altın bilezik kolye almadım.gerek yoktu yeterki evlenelim yuvam olsun dedim.bir kolye beklerdim.alınmadı.hepsi prosedür dedim hiçbir şey almadım.amacım sadece bir çocuğum olsun ailem olsun altın ne ki dedim
mehir altını zorla aldırdım sonra onları da bozdu aldı
hayatım bitti eziyet çektim şimdi kendi paramı hele de evlilik çatırdarken ve kalp hastası bir çocuk sahibiyken ve ev kuracakken kendime saklamam günah mı
soruyorum.
düğünümde hiçbir altın bilezik kolye almadım.gerek yoktu yeterki evlenelim yuvam olsun dedim.bir kolye beklerdim.alınmadı.hepsi prosedür dedim hiçbir şey almadım.amacım sadece bir çocuğum olsun ailem olsun altın ne ki dedim
mehir altını zorla aldırdım sonra onları da bozdu aldı
hayatım bitti eziyet çektim şimdi kendi paramı hele de evlilik çatırdarken ve kalp hastası bir çocuk sahibiyken ve ev kuracakken kendime saklamam günah mı
soruyorum.