• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan arkadaslarim acill yardim lutfen

Evet. Baska care bulamadim. Cok cabaladim olmadi.
Yaptiklari hep bahane istemedikleri icin sevmedikleri icin yapiyolar. Kaybetme korkulari olsa oyle kucuk seylerden sıkıntı cikarmazlar evde
Aynen oyle cok haklisiniz madem kendilerini ailelerine adayacaklardi da elin kizindan ne istiyorsunuz hayatini neden yakiyorsunuz

Öncelikle boşanmak istemiyorsanız bosanicam lafini kullanıp durmayın bence. Cok fazla kullandığınız için adam için artık bir sey ifade etmiyor. Çünkü onu bosayacaginiza inanmiyor. Tahminimce eşiniz sizi seviyor boşanmak da istemiyor ama ailesinin çok etkisinde kalıyor. Anlattiklariniza göre kayinvalide dolduruyor demek ki. Eşinizin de kinci bi yapısı var taktıkca takıyor ve asamiyor. Kardeşini istemediğiniz düşüncesi cok etkilemiş onu. Su saatten sonra bence yapabileceğiniz şey, eşiniz demiş ya bana zaman ver diye. Zaman verin. Bırakın ailesine gitmek istiyorsa gitsin. Kafasını dinlesin. Belki birbirinizi özlersiniz bi sure ayri kalmak iyi gelebilir. Ama artık asla yalvarmayin . Ona sizin de artik vazgeçtiğinizi yorulduğunuzu hissettirin. Git kafanı dinle ama geldiğinde bu sekilde soğuk olmaya devam edersen ben gerçekten artık yapamayacagim diyin. O da biraz düşünsün ve oradayken onu arayıp sormayin. Baktiniz döndüğünüzde ayni, o zaman artik düzelmez.

Evliyim, çocuğum da var. Şartlar ne olursa olsun ailemin yanında yalvarmam kimseye. Yuvam yıkılmasın istesem de yapamam. Ağzımdan çıkamaz o cümleler, kendimi biliyorum. Çok çirkin bir durum bu. Kol kırılsa bile yen içinde kalmalı. Sizde de öyle olmalıydı. Hata etmişsiniz. Yalvardığınızda bir şeylerin değişmeyeceğini tahmin etmeniz gerekiyordu. Çünkü iyice sıfırlamışsınız kendinizi adamın gözünde.
Evlilige razi olmamin sebebi onun bna yalvarmasiydi ama bn bunu bna deger veriyor diye algiladim kucultmedi nisani attigimda yine yalvardi bana ama beni o kadar cok seviyor ki bunu yapiyor die dusundum bn onun kadar bile yapmadim yalvarma meselesinde

İyide siz neden yalvarıp kendinizi küçük dusuruyorsunuz ortada yaptığınız bir hata yokken kendi bencilliği için sizi göz ardı eden adam için yalvarmak niye

Evlilige razi olmamin sebebi onun bna yalvarmasiydi ama bn bunu bna deger veriyor diye algiladim kucultmedi nisani attigimda yine yalvardi bana ama beni o kadar cok seviyor ki bunu yapiyor die dusundum bn onun kadar bile yapmadim yalvarma meselesinde
Yalvarmak da yanlış ama benim burada asıl takıldığım şey “ailenizin yanında’’ yalvarmanız. Buna gerek var mıydı gerçekten?

Maalesef ediyolar. Buna hazirlikli ol.
illaki caninizi yaktiysa karsiligini gorur ama kim bilir kac sene sonra bilemessin bunu.
Benimkinin hic umrunda degil. Sasiriyorm inan insan bukdr sey yapipda nasil vicdani rahatolur . Ama oluyolar
Aynsi bnm de olacak galiba simdi bu kadar kayitsizsa ayrildiktan sonra da pisman olacagini dusunmuyorum

Yalvarmak da yanlış ama benim burada asıl takıldığım şey “ailenizin yanında’’ yalvarmanız. Buna gerek var mıydı gerçekten?
Ailemin yaninda dedgim kardesim ve enistemin yaninda onlar da artik sahit olsun dedim onlara gore bn dik basli oldugum icin yurumuyor alttan almadigim icin bu karari verdigimde diyecek sozleri kalmasin diye yaptim bakin buna ragmen hic bir sey yapmiyor dmek icin artik bnde bitmiyor bu isler onu gostermek icin

Öncelikle boşanmak istemiyorsanız bosanicam lafini kullanıp durmayın bence. Cok fazla kullandığınız için adam için artık bir sey ifade etmiyor. Çünkü onu bosayacaginiza inanmiyor. Tahminimce eşiniz sizi seviyor boşanmak da istemiyor ama ailesinin çok etkisinde kalıyor. Anlattiklariniza göre kayinvalide dolduruyor demek ki. Eşinizin de kinci bi yapısı var taktıkca takıyor ve asamiyor. Kardeşini istemediğiniz düşüncesi cok etkilemiş onu. Su saatten sonra bence yapabileceğiniz şey, eşiniz demiş ya bana zaman ver diye. Zaman verin. Bırakın ailesine gitmek istiyorsa gitsin. Kafasını dinlesin. Belki birbirinizi özlersiniz bi sure ayri kalmak iyi gelebilir. Ama artık asla yalvarmayin . Ona sizin de artik vazgeçtiğiniz vazgectiginizi yorulduğunuzu hissettirin. Git kafanı dinle ama geldiğinde bu sekilde soğuk olmaya devam edersen ben gerçekten artık yapamayacagim diyin. O da biraz düşünsün ve oradayken onu arayıp sormayin. Baktiniz döndüğünüzde ayni, o zaman artik düzelmez.
Ben zaten saldim ne yapmak istiyorsan onu yap bn mudahale etmiyorum dedim ama artik bnden bse bekleme hocbirsey yapmicam dedim

Yahu yalvarmayın şu adamalara. Oyun konusunda da söylendikçe daha çok oynar.
Vazgeçirmek için ben de oynadım o oyunu. Hemde 3 aylık bebeğim vardı o zamanlar baktım olacak gibi değil adam ergen gibi pubg oynuyor.
İndirdim telefona öğrendim oynamayı. Sonra onunla takım oldum başladım trip atmaya vay efendim silah bulamadım silahını ver bana, öldüm ben kurtar beni, adam var kaçırdın adamı, senşn yüzünden 1. Olamadık, mermi bul bana, ben öldüm hadi sende öl gibi gibi şeyler yaparak soğuttum. Bunları yaparken kolik bebek salladım ayağımda hemde.

Siz evliliğiniz için tek başınıza savaş veriyorsunuz. Eşiniz kendi ailesini kurmak yerine kardeşine baba olmayı tercih etmiş. Ayrılsanız bile pişman olacağını sanmam. Çaba göstermeyen biri için değmez bence.

Yahu yalvarmayın şu adamalara. Oyun konusunda da söylendikçe daha çok oynar.
Vazgeçirmek için ben de oynadım o oyunu. Hemde 3 aylık bebeğim vardı o zamanlar baktım olacak gibi değil adam ergen gibi pubg oynuyor.
İndirdim telefona öğrendim oynamayı. Sonra onunla takım oldum başladım trip atmaya vay efendim silah bulamadım silahını ver bana, öldüm ben kurtar beni, adam var kaçırdın adamı, senşn yüzünden 1. Olamadık, mermi bul bana, ben öldüm hadi sende öl gibi gibi şeyler yaparak soğuttum. Bunları yaparken kolik bebek salladım ayağımda hemde.
Ayni oyunu 5 ay kardesiyle kendisiyle oynadim sirf bn de dahil olayim diye bizde tam tersi oldu nie gerde kaliyirsun niye ayri takildin bn bayildim da sen hala lut pesindesin gelip beni kurtarmadin şaka olsun die arkalarindan sıktim arabaya beni almadilar die telefonu firlatip bagirmaya basladi senle oyun oynanmaz beni cildirtmaya mi calisiyorsun die kac kez bi kici kirik oyun icin kalbimi kirdi beni silip kardesiyle oynamaya devam etti

:kızgın: Şuan böyleyim :duduk:kim bu hayatta yalvarılmayı hakediyor ki.bir insanı sevmek kendinden vazgeçmek değil ki insan nasıl kendi benliğini bu kadar yok etmeye çalışır ben anlamıyorum. Kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen. Evet üzgünsünüz evet emek ve zaman harcamışsınız evet hala çok seviyor olabilirsiniz. Ama böyle davranmaya devam ederseniz adamın karşında seçebileceği birini bırakmazsınız kendinizi onun gözünde yok etmeyin. Çok doğru klişe olan bi söz var seven geliyor merak etmeyin biraz geri durun

Siz evliliğiniz için tek başınıza savaş veriyorsunuz. Eşiniz kendi ailesini kurmak yerine kardeşine baba olmayı tercih etmiş. Ayrılsanız bile pişman olacağını sanmam. Çaba göstermeyen biri için değmez bence.
Beni ailesi olarak gorup sahiplense bu duruma sokmazdi beni ilk bir yil boyle degildi ne degisti anlamiyorum

Ayni oyunu 5 ay kardesiyle kendisiyle oynadim sirf bn de dahil olayim diye bizde tam tersi oldu nie gerde kaliyirsun niye ayri takildin bn bayildim da sen hala lut pesindesin gelip beni kurtarmadin şaka olsun die arkalarindan sıktim arabaya beni almadilar die telefonu firlatip bagirmaya basladi senle oyun oynanmaz beni cildirtmaya mi calisiyorsun die kac kez bi kici kirik oyun icin kalbimi kirdi beni silip kardesiyle oynamaya devam etti
İşte o hamle yapmadan sen yapacaksın. Aynı tripleri sen atacaksın. Öyle bir kıvama gelecek ki aman sende oynayacaksın diye oyuna girmeyecek. Baktın oyunda sende dalacaksın hemen.

10 yasinda kardes diye bahsettiginiz cocuk. Arama denmez denilse bile anlamaz. Sorun esinizin saatlerce oyun oynamasi ki bu konuda cok haklisiniz. Kusurlu taraf esiniz ustune zaman isteyen de esiniz. Yerinizde olsam istedigi zamani sonsuz bir zaman olarak verirdim oyun oynamaya devam etsin. Ne diye yalvariyorsunuz ki?

10 yasindaki cocuk niye kural anlamasin? Biz çocukken misafirlike çerez almaktan bile korkuyorduk. Bu dogru oldugunu demiyorum fakat cocuklarin kural taniyabilecegini söylemek için diyorum. 10 yasindaki cocukta dinlemeyecekse pes.

Ki adam denemedi bile. Cocuk bahane. Evi istedigi gibi otel olarak kullaniyor, konu sahibinide"zaman var" diyerek uyutuyor.

Konu sahibi, neden bosanmak istemedigini anlayamadim. Sana saygi deger sifir. Ve yalvararak olmayan degeri iyicine yerin dibine ediyorsun. Bosanmak dünyanin sonu degil. Hele böyle bir adamdan bosanmak yeni bir dünya, yeni bir sayfa demektir.

Ailemin yaninda dedgim kardesim ve enistemin yaninda onlar da artik sahit olsun dedim onlara gore bn dik basli oldugum icin yurumuyor alttan almadigim icin bu karari verdigimde diyecek sozleri kalmasin diye yaptim bakin buna ragmen hic bir sey yapmiyor dmek icin artik bnde bitmiyor bu isler onu gostermek icin
Başkalarının yanında eşinize yalvarıp kendinizi küçük düşürmeniz iyice ezilmekten başka hiçbir işe yaramaz. Kim ne sanıyorsa sansın. Dik başlı bilsinler ne olacak? Şahit olsalar ne olmasalar ne? Boşanmamak için elimden geleni yaptım demeniz yeterli.

Canım yalnış anlama ama yaptığın kötü bir şey. Bu davranışların evliliğini kurtarmayacağı gibi daha kötü olmasına senden soğumasına neden olacaktır. Bak ben şuanda evliliğimde eşinin yerinde olan biri olarak eşinin gözüyle sana bunları söyleyebilirim. Çünkü ben de boşanmak istiyorum ama eşim bana yalvarıyor bırakmıyor, senin gibi ailemle falan konuşuyor ama inan kendimi çok kötü hissediyorum boğulmuş hissediyorum. Bunu yaşamak da kötü inan . İnsanı karşısındakinden çok daha hızlı bir şekilde soğutuyor.
Bu nedenle sana klasik ve nacizane tavsiyem geri çek kendini artık. Arama sorma görüşme , aynı evde isen odanı ayır . Umursama yemek yapma ona ne bilim o senle konışmak istese sen isteme bu hareketlerin onda bir şok etkisi yaratıp normale dönmesini sağlayabilir. Yok o da olmazsa zaten yapacak bir şey yoktur.

Back
X