- 1 Ocak 2019
- 45
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi hayal_perii
-
sanki benle sirf o is icin konuscaklar hissinden cikamiyorum
evet ole ama belki hala bosanma psikolojisinden cikamadim zaten hep aileler sorun cikartir.cocugunuz varmibende boşandıktan snra bi kaç kişiyle görüştüm bekar ve yaşları genç olduğu için (ki benimde yaşım gençte ) aileleri istemedi üzüldüğüm günler yaşadım ama siz sınırlarınızı belirlerseniz kimse size dokunamaz bile . bundan neden bukadar korkuyosunuz ki . siz kendinizi bildikten sonra kimse size zorla bişey yapamaz
kesinlikle zaten insanlar cok acimasiz cok onyargili sanki bosanan kadinlar vebali gibi ya erkek ailesi sorun cikartir ya cevresiİnsanların size nasıl yaklaşacağını bir yerde kendiniz belirlersiniz. Çizginizi net çekerseniz “sadece o iş için” yaklaşamaz kimse.
Onun dışında haklısınız toplumumuzda kendi işi olmayan her şeye karışmayı seven bir yapı var. Konuşacaklar, yeri gelecek bunaltacaklar da ama cevabını verip geçtikçe sesleri kesilecek.
evet ole de bosandigini soldigin zaman erkeklerin sana yaklasm tarzlari degisebiliyo onyuzden hic kimseye soleyemiyorum1- siz istemiyorsaniz o is olmaz
2- istiyorsaniz olur
3-aslinda bosanmis olmaniz kimseyi ilgilendirmiyor- kimlikte bekar yaziyor bildigime göre. bekar bir kadindan farkiniz yok yani, olamazda cünkü bekarsiniz. kendinizi eziklemeyin lütfen
evet ole ama belki hala bosanma psikolojisinden cikamadim zaten hep aileler sorun cikartir.cocugunuz varmi
evet nasip diyelm benmde cocuk yok ona cok sukur cocugumuz olsa daha zor olcakti bzm icinçocuğum yok ama durum yine değişmedi :) nasip
bilmiyorum acaba benmi cok abartiyorum diye dusunuyorumSaklamanıza gerek yok zaten. Siz mesafeyi belli ettikten sonra sorun yok bence.
evet nasip diyelm benmde cocuk yok ona cok sukur cocugumuz olsa daha zor olcakti bzm icin
26 yasindaym sizyaşınız kaç
mesafede korumak gerekiyo evetSaklamanıza gerek yok zaten. Siz mesafeyi belli ettikten sonra sorun yok bence.
benim çocugumda var gecen ay ayrıldım ancak sanırım beni hayata baglayan o oldu o aklıma geldikce güçlü durmam aklıma geliyor.evet nasip diyelm benmde cocuk yok ona cok sukur cocugumuz olsa daha zor olcakti bzm icin
ne kadar oldu bosanali ayni bende diyorum sanki hic mutlu olamayacakmisim gibiBende boşandım sanırım sırf bu düşüncelerimden bende yalnız öleceğim kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum hoş şuan kimseyi de istemiyorum
hakknzda hayirlisi olsunnbenim çocugumda var gecen ay ayrıldım ancak sanırım beni hayata baglayan o oldu o aklıma geldikce güçlü durmam aklıma geliyor.
Haziranda boşandımne kadar oldu bosanali ayni bende diyorum sanki hic mutlu olamayacakmisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?