bosanan arkadaslarimm yardm..

hayal_perii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
45
9
1
33
mrb arkadaslar ben bosanan ve bosanmakta olan arkadaslarima bir kac seyler sormak istiyorum?malum bosanan kadnlarimza turkiyede pek iyi gozle bakilmiyo,bunlarin ustesinden nasil geldiniz ben yeni birileriyle tanismaya cesaret edemiyorum, evlilik yaptigimi herkesten sakliyorum.sanki benle sirf o is icin konuscaklar hissinden cikamiyorum nede olsa evlenmis bosanmiss yani nasil bu durumu asacagimi bilmiyorum.Tekrar evlenen arkadaslarim, suan nasil gidiyo hayat bu psikolojiyi yasayanlarinz oldumu .ne yapmam gerekiyo hic bilmiyorumm fikirlerinizi bekliyorumm..tesekkurler

sanki benle sirf o is icin konuscaklar hissinden cikamiyorum

bende boşandıktan snra bi kaç kişiyle görüştüm bekar ve yaşları genç olduğu için (ki benimde yaşım gençte ) aileleri istemedi üzüldüğüm günler yaşadım ama siz sınırlarınızı belirlerseniz kimse size dokunamaz bile . bundan neden bukadar korkuyosunuz ki . siz kendinizi bildikten sonra kimse size zorla bişey yapamaz

dediğiniz zihniyette insanlar olabilir ama bu devirde çoğunlukta değildir. siz tanıştığınız insanın karakterini anlar ona göre davranırsınız zaten. bu kadar korkak olmaya gerek yok.

İnsanların size nasıl yaklaşacağını bir yerde kendiniz belirlersiniz. Çizginizi net çekerseniz “sadece o iş için” yaklaşamaz kimse.

Onun dışında haklısınız toplumumuzda kendi işi olmayan her şeye karışmayı seven bir yapı var. Konuşacaklar, yeri gelecek bunaltacaklar da ama cevabını verip geçtikçe sesleri kesilecek.

evet ole ama belki hala bosanma psikolojisinden cikamadim zaten hep aileler sorun cikartir.cocugunuz varmi

kesinlikle zaten insanlar cok acimasiz cok onyargili sanki bosanan kadinlar vebali gibi ya erkek ailesi sorun cikartir ya cevresi

1- siz istemiyorsaniz o is olmaz
2- istiyorsaniz olur
3-aslinda bosanmis olmaniz kimseyi ilgilendirmiyor- kimlikte bekar yaziyor bildigime göre. bekar bir kadindan farkiniz yok yani, olamazda cünkü bekarsiniz. kendinizi eziklemeyin lütfen
evet ole de bosandigini soldigin zaman erkeklerin sana yaklasm tarzlari degisebiliyo onyuzden hic kimseye soleyemiyorum

Saklamanıza gerek yok zaten. Siz mesafeyi belli ettikten sonra sorun yok bence.

Bende boşandım sanırım sırf bu düşüncelerimden bende yalnız öleceğim kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum hoş şuan kimseyi de istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…