Boşanan arkadaşlarm hayat şimdi nasl?

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Mrb arkadaşlar ben suan boşanma asamasindayim,ve okul düşünüyorum tekrardan çünkü evde olmaktan biktim artık kendimi bomboş hiç bir işe yaramaz hissediyorum ama içim hep bi sıkışık,bir şeylerden korkuyorum boşanacagmi kimseye söyleyemiyorum herhangi bi yerde tanıştığım bayan arkadaslar bekarmsn dediklerinde boşanmak uzereyim diyemiremiyorum yani utaniyorum:( bu durumuna çok üzülüyorum bu zamanla geçermi sizce sanki uzerimde bi baskı bu :( boşanacak arkadaşlarıma da allah yardim etsin ediyorumm şimdiden tesekkur ediyorum

Mrb arkadaşlar ben suan boşanma asamasindayim,ve okul düşünüyorum tekrardan çünkü evde olmaktan biktim artık kendimi bomboş hiç bir işe yaramaz hissediyorum ama içim hep bi sıkışık,bir şeylerden korkuyorum boşanacagmi kimseye söyleyemiyorum herhangi bi yerde tanıştığım bayan arkadaslar bekarmsn dediklerinde boşanmak uzereyim diyemiremiyorum yani utaniyorum:KK43: bu durumuna çok üzülüyorum bu zamanla geçermi sizce sanki uzerimde bi baskı bu :KK43: boşanacak arkadaşlarıma da allah yardim etsin ediyorumm şimdiden tesekkur ediyorum
Yas kac. Cocuk yoksa isiniz kolay

Biraz sıkıcı geliyor bana hayat. Eski eşimle gerçirdiğimizi günleri çom özlüyorum.

Bosandim bosandigima hic uzulmuyirum tek evladim var babasi uzerine dusen hic bir gorevi yapmiyor ona uzuluyorum. Ve yamlizlik zor gercekten. Yanimda bir suru insan var arkadasim cevrem cok ailem yakinimda ama yine de bazen bir erkegin destegine ihtiyac duyuyor. Evliyken kocam destke degil hep yuk oldu omzuma.hayat arkadasi degil omur torpumdu. Belki de o yuzden bu kadar kisa surede yanliz olmak yordu beni.

Mrb arkadaşlar ben suan boşanma asamasindayim,ve okul düşünüyorum tekrardan çünkü evde olmaktan biktim artık kendimi bomboş hiç bir işe yaramaz hissediyorum ama içim hep bi sıkışık,bir şeylerden korkuyorum boşanacagmi kimseye söyleyemiyorum herhangi bi yerde tanıştığım bayan arkadaslar bekarmsn dediklerinde boşanmak uzereyim diyemiremiyorum yani utaniyorum:KK43: bu durumuna çok üzülüyorum bu zamanla geçermi sizce sanki uzerimde bi baskı bu :KK43: boşanacak arkadaşlarıma da allah yardim etsin ediyorumm şimdiden tesekkur ediyorum
Hayatım çok güzel cnm. Çok mutlu bi evliliğim var.
Eskiden yaşadığım faciayı tecrübe saydım çöpe attım.
Allah çok büyük ve çok adaletli.
Kulu Rabbimi unutmaz ve ona sığınırsa kulunu hiç ummadığı kadar mutlu ediyor.

Hayatım çok güzel cnm. Çok mutlu bi evliliğim var.
Eskiden yaşadığım faciayı tecrübe saydım çöpe attım.
Allah çok büyük ve çok adaletli.
Kulu Rabbimi unutmaz ve ona sığınırsa kulunu hiç ummadığı kadar mutlu ediyor.
Çok sevindim adiniza insalh bende öle olurum çünkü hic haketmedigim şeyler yaşadım yenimi evlilgnz şuan

41 yaşında ve küçük bir çocukla yaşıyorum. Hiç bir zaman olmadigim kadar huzurlu ve mutluyum. Tek sıkıntı hiç özel alanımın olmaması. Gençsin çocuğun da yok ailenin yanına dönmek zorunda kalmayacaksan kaymaklı ekmek kadayıfı keyfini çıkar :KK200:
Sadece çok üzülüyorum yaşadıgim haksizliklar aklima geldikce agliyorumm içim yaniyo ama hayat devam ediyo herşeye ragmenn

Bosandim bosandigima hic uzulmuyirum tek evladim var babasi uzerine dusen hic bir gorevi yapmiyor ona uzuluyorum. Ve yamlizlik zor gercekten. Yanimda bir suru insan var arkadasim cevrem cok ailem yakinimda ama yine de bazen bir erkegin destegine ihtiyac duyuyor. Evliyken kocam destke degil hep yuk oldu omzuma.hayat arkadasi degil omur torpumdu. Belki de o yuzden bu kadar kisa surede yanliz olmak yordu beni.
Umarum sizde hakettiğiniz mutlulugu yasarsinz

Benmde iyi zamanlarım oldu ama bana com haksizlik yapti:KK43:Ben ona çok iyi niyetli oldum kaç kere aldatti sanalda ama allaha havale ediyorumm insana çok koyyo:KK43:için sızliyo arada bi özlüyünce kendime kızıyorummm
Kaç sene evli kaldınız ?

Daha çok küçükmüş yani. Yeniden sevip sevilebilirsin.

7. Seneye gırdım 2.evlılıgımde
31 yasındayım. Aldatıldım asık oldugy ıcın terk etmıs tı bazen dusunuyorum hakketten ben mı yasadım bunları diye cunku bende eziklik degul bıraka bıraka ozguven bıraktı ters etki yaptı galiba. Tabıkı yasadıklarıma uzuluyorum ama gectı artık coktan

Back
X