Boşanan arkadaşlarm hayat şimdi nasl?

Canım daha cok gencsın bende 29 yasındayım daha evlenmedım bıle hayat cok guzel erkeklere üzülmeye degmez kendını cabuk toparla calısmak sana cok ıyı gelecek

Bosandigima zerre üzülmüyorum da, aradan 15 yil gecmis olmasina ragmen bi sekilde bu konunun karsima cikmasina cok üzülüyorum. Bi hatanin bedeli ömür boyu olmamali...

Yasadigim ülkede medeni durum evli-bekar-bosanmis-beraber yasiyor olarak ayriliyor ve ben her bürokratik islemde bosanmis oldugumu belirtmek zorunda kaliyorum. Bazi durumlarda adresini dogum tarihini vs soruyorlar cildiriyorum :KK43:((
Sosyal hayatda da ciddi görüstügüm biri oldugunda bosanmis oldugumu belirtmek üzüyor.
Adres ve doğum tarihine neden çıldırıyorsunuz:(

Adres ve doğum tarihine neden çıldırıyorsunuz:KK43:

Bosandigim adamin dogum tarihini neden hatirlamak zorundayim ? Adresini nicin bilmek zorundayim?! Bana ne yaa cok matah bisey olsaydi bosamazdim. Seytan görsün yüzünü. Hayatimda geriye dönüp biseyi degistirme imkanim olsa onunla tanismamak isterdim.

Bosandigim adamin dogum tarihini neden hatirlamak zorundayim ? Adresini nicin bilmek zorundayim?! Bana ne yaa cok matah bisey olsaydi bosamazdim. Seytan görsün yüzünü. Hayatimda geriye dönüp biseyi degistirme imkanim olsa onunla tanismamak isterdim.
Ha ben sizin dogum tarihini ve yasadigin yeri soruyorlar zannettim :(
Bende tanimiyorum ama caninizi cok sıkmış belliki
Seytan görsün yüzünü. Pis.

Hayat güzel ve elhamdülillah mutlu ve huzurluyum. Tek bir saniye bile boşandığıma pişman olmadım. Tabi bunda arkamda duran bir ailemin ve sosyal çevremin, güzel bir işimin olmasının etkisi var. Nasip olursa eğer ben de yeniden evlenmek ve güzel bir aile kurmak istiyorum, o vakte kadar da sahip olduklarımın kıymetini bilerek yaşıyorum.

Back
X