• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan babalar platformu

bensibelim2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
3.378
1.597
123
42
kızlar nette dolaşırken geçen şöyle bir oluşuma denk geldim dediklerine göre boşanan ve bir şekilde çocuğunu göremeyen babaların hukuksal zeminde haklarını koruyan bir platformmuş. çok değişik hayat hikayeleri var medyada da çıkmış annesinin göstermediği zorluk çıkarttığı babalar burada toplanıyormuş.

neden boşandılar ya da kadın neyin intikamı için çocuklarını göstermiyor bilemiyorum ama hep mağdur kadınları konuşuruz ya mağdur erkekler de varmış..

Bo_anm1_ Babalar

Ben baktım da, mağdur erkek yoktur, kendini mağdur eden erkek vardır :1: Sitelerini de hic beğenmedim, karışık, bizimki daha güzel :19:

kim bilir ne halt yemişlerdir :) durup dururken bi kadın yuvasını yıkmaz hadi yaptı o onun sorunudur çocuğunu babasından mahrum bırakmaz

ahh erkekler, magdur oldularsa bile islerine oyle geliyordurda o yuzden oyle olmuslardir kesin :19:

Kadının da erkeğin de kötü kalplisi, çıkarcısı, kindarı var. Erkeklerin de mağdur olabileceğine inanıyorum.Yaşlı bir amca tanımıştım, ilişkiler üzerine demişti ki "Bir meleğe bir kelek düşer bu dünyada" :)) Etrafımda bu şekilde mağdur olan erkek tanıdıklarım da var. Maalesef kadınlar eşlerine olan öfkelerini nefretlerini göstermek için çocukları kullanabiliyor :(( Ama en çok zararı çocuğuna veriyor.

sitede alt taraflara dogru iki cocugun konusmasi:

- sonra babam beni aldi lunaparka gittik orda babamin yeni kiz arkadasiyla bulusup sinemaya gittik
sonra annem beni aldi erkek arkadasiyla bowlinge gittik ordan karsiya gecip tantuni yedik. sen ne yaptin hafta sonu

- bizimkiler hala evli biz hep evde oturuyoruz!

ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Kadının da erkeğin de kötü kalplisi, çıkarcısı, kindarı var. Erkeklerin de mağdur olabileceğine inanıyorum.Yaşlı bir amca tanımıştım, ilişkiler üzerine demişti ki "Bir meleğe bir kelek düşer bu dünyada" :)) Etrafımda bu şekilde mağdur olan erkek tanıdıklarım da var. Maalesef kadınlar eşlerine olan öfkelerini nefretlerini göstermek için çocukları kullanabiliyor :(( Ama en çok zararı çocuğuna veriyor.

cok dogru, hay amcam cok yasasin emi :1:

benim annemde babamla gorusmemi 16 senedir yasakladi.. 2 sene evvel babam cikti karsima.. bam baska ulkeden cikti karsima .. annemden nefret ediyorum beni kulandi.. halada devam ediyor sutunu helal etmicekmis babamla gorusmeyi devam edersem..

yalan dunya dglmi bu ?bir hatasi varsa allah affetsin. baba babadir.. bir candir o.

sitede alt taraflara dogru iki cocugun konusmasi:

- sonra babam beni aldi lunaparka gittik orda babamin yeni kiz arkadasiyla bulusup sinemaya gittik
sonra annem beni aldi erkek arkadasiyla bowlinge gittik ordan karsiya gecip tantuni yedik. sen ne yaptin hafta sonu

- bizimkiler hala evli biz hep evde oturuyoruz!

ne dusunuyorsunuz bu konuda?

bosanmis aile cocugu arada kalinmis bir durumu var.. babasi annesi kendi hayatinla ilgilenmeye calisiyor.. cocuk gereken aile baba ve anne sevgiyi almadiktan sonra gezme tozma toz pembe gelir ona.. evli aileler cocuklarina daha fazla zaman ayriyor. baba anne beraber olduktan sonra cocuk zaten huzur icinde sevgi alir.. ya uzuluyorum boyle durumlara.. evli insanlar genelikte kucuk sorunlar yuzunden.hemen ayrilmaya kalkiyorlar oturarak biz cozum ariyacaklarina..

Cinsiyet olarak bakmamak lazım karakter meslesi mağdur olan erkeklerde tanıdım komşumuzun karısı misal aldattı kocasını bütün suçuda adama yıkmaya çalıştı mesela tabi bizde inandık erkek değil mi yapar diye. Sonradan çıktı neler olduğu kendimden utanmışdım o an. Çok uzun süre çocuğu ile bile görüşememiş adam telefon dahil.

Ama olan çocuğa oluyor işte mağdur olan kadında erkekte ama en çok mağdur olan çocuklar.

Kadınlar daha kendi haklarını savunamıyorken, kendi hemcinsine saygı duyamıyorken, erkek sorunlarını düşünmek hiç aklıma gelmez... Önce kendimizden başlasak mesela?

bosanmis aile cocugu arada kalinmis bir durumu var.. babasi annesi kendi hayatinla ilgilenmeye calisiyor.. cocuk gereken aile baba ve anne sevgiyi almadiktan sonra gezme tozma toz pembe gelir ona.. evli aileler cocuklarina daha fazla zaman ayriyor. baba anne beraber olduktan sonra cocuk zaten huzur icinde sevgi alir.. ya uzuluyorum boyle durumlara.. evli insanlar genelikte kucuk sorunlar yuzunden.hemen ayrilmaya kalkiyorlar oturarak biz cozum ariyacaklarina..

evli aileler çocuklarına daha fazla zaman aıyrıyor gibi bir genelleme yanlış. bazı boşanmış bireyler, evlilikleri esnsaında çoçuğu ile daha az ve kalitesiz vakit geçiriyoken, boşandıktan sonra çok daha kaliteli vakit geçirebilir. bu anne ve baba kimliğini nasıl algıladığı ile ilgili bir durum.
ve maalesef pek çok kadın çocukları intikam aracı olarak kullanıyor.en çok da aldatma durumlarında. böyle durumlarda vakur kalabilen kadın sayısı çok azdır. tamam aldatma başlı başına can yakıcı bir durum ama çocukları böyle durumlarda intikam aracı olarak kullanmakta en az o kadar kötü bir durum. bu durumda yalnız baba değil çocukda cezalandırılıyor.

kızlar nette dolaşırken geçen şöyle bir oluşuma denk geldim dediklerine göre boşanan ve bir şekilde çocuğunu göremeyen babaların hukuksal zeminde haklarını koruyan bir platformmuş. çok değişik hayat hikayeleri var medyada da çıkmış annesinin göstermediği zorluk çıkarttığı babalar burada toplanıyormuş.

neden boşandılar ya da kadın neyin intikamı için çocuklarını göstermiyor bilemiyorum ama hep mağdur kadınları konuşuruz ya mağdur erkekler de varmış..

Bo_anm1_ Babalar

Bu şimdi sizin derdiniz mi?
Boşandınızda çocuğunuzu eşinize göstermiyorsunuz oda bu platforma dahil olup hukuk mücadelesi veriyor sizde karşı atak yapmak için tavsiye mi istiyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X