- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Kadının da erkeğin de kötü kalplisi, çıkarcısı, kindarı var. Erkeklerin de mağdur olabileceğine inanıyorum.Yaşlı bir amca tanımıştım, ilişkiler üzerine demişti ki "Bir meleğe bir kelek düşer bu dünyada" :)) Etrafımda bu şekilde mağdur olan erkek tanıdıklarım da var. Maalesef kadınlar eşlerine olan öfkelerini nefretlerini göstermek için çocukları kullanabiliyor( Ama en çok zararı çocuğuna veriyor.
sitede alt taraflara dogru iki cocugun konusmasi:
- sonra babam beni aldi lunaparka gittik orda babamin yeni kiz arkadasiyla bulusup sinemaya gittik
sonra annem beni aldi erkek arkadasiyla bowlinge gittik ordan karsiya gecip tantuni yedik. sen ne yaptin hafta sonu
- bizimkiler hala evli biz hep evde oturuyoruz!
ne dusunuyorsunuz bu konuda?
bosanmis aile cocugu arada kalinmis bir durumu var.. babasi annesi kendi hayatinla ilgilenmeye calisiyor.. cocuk gereken aile baba ve anne sevgiyi almadiktan sonra gezme tozma toz pembe gelir ona.. evli aileler cocuklarina daha fazla zaman ayriyor. baba anne beraber olduktan sonra cocuk zaten huzur icinde sevgi alir.. ya uzuluyorum boyle durumlara.. evli insanlar genelikte kucuk sorunlar yuzunden.hemen ayrilmaya kalkiyorlar oturarak biz cozum ariyacaklarina..
kızlar nette dolaşırken geçen şöyle bir oluşuma denk geldim dediklerine göre boşanan ve bir şekilde çocuğunu göremeyen babaların hukuksal zeminde haklarını koruyan bir platformmuş. çok değişik hayat hikayeleri var medyada da çıkmış annesinin göstermediği zorluk çıkarttığı babalar burada toplanıyormuş.
neden boşandılar ya da kadın neyin intikamı için çocuklarını göstermiyor bilemiyorum ama hep mağdur kadınları konuşuruz ya mağdur erkekler de varmış..
Bo_anm1_ Babalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?