- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
derdını paylas ıhtıyacları vardır tasınma vs onlara destek ol bul buluştur yenı evle ilgili ıhtıyaclarını elektrık tesısa t vs elbet kı maddi destege de ıhtıyacı olacak.Ama nasıl
Çokkk ama çook sevdigim kizkardeş dedigim bir akrabam var...
Evlendikten sonra cok icine kapandi ve evliliginde sorun bile olsa anlatmiyor kimseye kendi icine atiyor...
Çok uzuluyordum ama birsey diyemiyordm.
Şmdi eşine bosanma davasi açmis 1 de cocuklari var.
Kaynana sorunsalı malesef severek ayrılıyor...
Destek olucam ama nasil olacagimi bilmiyorrum eşiniii çok ama cok seviyor.
Sizden yani eşinden ayrilanlardan tek bir istegm var
Bu konuyu nasil aştiniz...???
Ben ona nasil davranmaliyim mesela hic oyle bisey olmamis gibi konuyu acmadan guldurmeye mi calisim ?
Yoksa anlatmasi icin konuyu falan mi açim ?
Yardim ederseniz sevinirim
bir makalede okumuştum ama tam hatırlayamıyorum neredeydi o makale
yakınların bu tarz problemlerinde nasıl davranmak gerektiğini anlatıyordu
mesela böyle durumlarda "hiç öyle birşey olmamış gibi davranmak" çok yanlışmış ama sık boğaz edip sorup durmak da
en iyisi ucundan sorup sonra onun tepkisine göre davranmaktı galiba
hani görünce "arkadaşım nasılsın, daha iyi misin" gibi sorup, durumun farkında olduğunuzu gösterip
eğer konuşmayı devam ettiriyorsa konuşmaya devam etmek, yok kestirip atıyorsa daha üstelememek gibi
Daha oncede oldu zaten şans verdi.
O zaman da sordum nasilsin bebegm bi degisiklik varmi diye konusmuyordu bende baska konulardan bahsedip onu neselendirmeye calisiyordum..
Suskun olmasi kirgin oldugu anlamina gelir kizgin olsa susmazdi sayardi soverdi kirardi dokerdi
Ama kirgin isteee
Çok kirgin
24 unde ama cok cok kirgin
Nasil kendine gelir
Hiç bilmiyorum.
Tesekkurler yorumunuz icin
Yanında ol. Yalnız bırakma. Bırak isterse anlatsın. Siz sormayın hiç. Eski eşle görüşmeyin, haberini getirmeyin.
adam demek bır şeylerle sucluyor onu ne dese boş, affettıremıyor da kabullenmıs çöker bünyesi zamanla. hızla da zayıflar ne fena. destek ol wallaha. ne ıyı akrabasın sen.
Bayan ne ya
suc kvdede degil. kocasinda bozalar dahi karsinin arkdasinda duracakti...Suç esinde ama daha çok kv ve kp de...
Onlar bozdular her şeyi.
Bu yuzden suskun.
Tesekkur ederim elimden geldigince vazifem.
Her ne kadar cok ayri duşmuş olsakta onun neler yasadigini anlayabiliyorum
belki adamın suyu eti oradan geliyordur, ondan da dinlerler çok erkekler, kızın ailesi de boşan gel diyorsa sürekli ondan da boşanmak cazip oluyordur bu kadar da desteklememek lazım aslında kızı yani boşanma yanlısı olmamak lazım, ama olmuş olan, erkek de sahip çıkamamış kısmet değiller demek aslında.suc kvdede degil. kocasinda bozalar dahi karsinin arkdasinda duracakti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?