- 2 Ağustos 2016
- 24
- 4
- 1
- 39
- Konu Sahibi mizginross
Slm kizlar bu benim ilk konum 1 buçuk yillik evliyim yani ikinci evliligim esimle arkadas araciligiyla tanistim kendisi bekardi benden 3 yas kucuktu biz dogulu onlar laz vs namazinda efendi biriydi tabi o da gecmisinde hatalari olmus dövme falan ama tövbe etmis tanistiktan 3 ay sonra istemeye geldiler zor bi dugun arifesinden sonra yani bosanmis oldugum icin hic bisey yapmadilar evlendik benim sakin kocam ilk aylarda soguk davrandi ne yemekte ne yatakta hic konusmuyordu muhabbet acmaya calissam bagirip susturuyordu sonra hamile kaldim dahada kotu oldu sinir sinir sinir hrp sinirliydi bende ikinci evliligim oldugu icin hic ses cikramadim oda daha cok ustume geldi tabi kaynanamda geri kalmadi kovdular bahane oglum seni sevemiyor dediler sadece ne istedi de yapmadim parasina kiyip bir corap almadim bilezik uc tane almislardi onuda elimden aldilar gik demedim boynum bukuktu araya birileri girdi baristik her sey az yoluna girdi dogum yaptim oglusum kurban olsun annesi ona ve akin yine basladi eve gelmemelere hep sinirlenmeye bahane bebek sesinden bogulmus hamileligimden bogulmus hayalini yasayamamis ama bu arada o sinirlendiginde cvp vermiyorum yine kovar diye benle ayri yatma ya oglumuzla hic ilgilenmemeler mutlulugu eski arkadaslarinda aramalar surekli iş degistirmeler cirkinmisim gobekliymusim tabi ben ezik yine sus en sonunda yine kovdu bir aydir annemlerde oglumlayim kaynanama sigindim oglum istemese bisey yapamam dedi gecenlerde gittom eve almadi ortak ark araya soktum haber yollamis bakamassa versin oglumu diye ailem sagolsun kapiyi bana actilar ama yuzume bakmiyolar laf laf laf sen ettin sen buldun her gun yalvariyorum al eve diye ne hatami gordun diyom tek kelime seni sevemiyorum