BOŞANAN BEBEKLI ANNELER AKIL VERIN......

Dövme için tövbe eden çok ahlaklı bi adammış gerçekten.. Demekki neymiş bu işler öyle değilmiş..
Sevmediyse evlenmeseymiş sonradsn mı gelmiş aklı başına ? Çocuğu yaparken iyiydi bakarken boğuluyormuş beyimiz. Bunları kim yetiştiriyor çok merak ediyorum..
Sana bukadar uzak adama sen niye çocuk doğuruyorsun arkadaşım ? Nasıl sevişiyorsunuz anlayamıyorum ?
Seni istemeyen için uğraşma bukadar. Kim ne derse desin ayrıl ve çocuğuna bak.

buraya yazdıklarımız işe yarar mı bilmiyorum ama birinin bile verdiği iyi bir tavsiye belki bi kapı açar önünüzde.
ben sizde çocuğunu kendisi büyütebilecek bir kadın gücü göremiyorum maalesef. elalem dedi diye çocuk yapan, kovan kocasına beni al diye yalvaran, kaynanasından umar eden kadın güçlü değildir. he naparsınız bundan sonra. kendiniz zaten başka kişileri hayatınıza çok karıştırmışsınız ama bundan sonra çocuğunuzun hayatı da önemli. onun için dik durmayı öğreneceksiniz, aramayın kocanızı, kaynananızı. boşarsa boşasın. nafaka alabilmeniz lazım. onu burdaki hukukçu arkadaşlar anlatır size. anneniz babanız ne kadar laf soksa da yanlarında durup, büyütün yavrunuzu. köylük yerde iş bulabilir misiniz bilmiyorum ama çocuk büyüyünce de onu annenize bırakıp, çalışırsınız.
yoksa elinizden o yavruyu alırlar, sakın müsaade etmeyin buna. bir çocuk anne sevgisinden mahrum kalmamalı asla.

çevrende 1 tane aklı başında insan yok heralde hoca ne be kesin çözüm hemde.

cidden bazen inanasım gelmiyor okuduklarıma..

neyse öncelikle yalvarmayı bırak. 2. eşsin diye kimsenin seni eziklemesinne izin verme ayrıca kilolu göbekli de olabilirsin bu hiç kimseyi ilgilendirmez.
o kendini bi b.k sanan herife de sakın dönme.

çocuğun öyle bir babayla büyüyeceğine babasız kalsın daha iyi.

ayrıca dövmelerim var ve tövbe etmedim dövmem olduğu için niye tövbe etmeliyim onuda anlamadım ya neyse..
her namaz kılan tövbe eden insan olamıyor bunuda unutma insanları böyle kalıplara koyarak bir yere varamazsın.
kaç yaşında kadınsın kendi hayatını kur kimseye minnet etme.

dürüst olalım sen de bu adamı severek evlenmemişsindir evlenmek için evlendiğini düşünüyorum "dul" kalmayım diye
Galiba haklisin
buraya yazdıklarımız işe yarar mı bilmiyorum ama birinin bile verdiği iyi bir tavsiye belki bi kapı açar önünüzde.
ben sizde çocuğunu kendisi büyütebilecek bir kadın gücü göremiyorum maalesef. elalem dedi diye çocuk yapan, kovan kocasına beni al diye yalvaran, kaynanasından umar eden kadın güçlü değildir. he naparsınız bundan sonra. kendiniz zaten başka kişileri hayatınıza çok karıştırmışsınız ama bundan sonra çocuğunuzun hayatı da önemli. onun için dik durmayı öğreneceksiniz, aramayın kocanızı, kaynananızı. boşarsa boşasın. nafaka alabilmeniz lazım. onu burdaki hukukçu arkadaşlar anlatır size. anneniz babanız ne kadar laf soksa da yanlarında durup, büyütün yavrunuzu. köylük yerde iş bulabilir misiniz bilmiyorum ama çocuk büyüyünce de onu annenize bırakıp, çalışırsınız.
yoksa elinizden o yavruyu alırlar, sakın müsaade etmeyin buna. bir çocuk anne sevgisinden mahrum kalmamalı asla.

Ben aslinda cok guclu biriyim sadece ailem icin oglum icin katlanmaya calistim oglum oldugu icin dua ediyorum tekstillerde uzun sure calismisligim var burda bana fikir sunanlar o kadar iyi geldiki sirkelendim baski ne kadar zor dur bilen bilir konu komsu ayse fatma vsy kocandir kocandir yuvandur diye gururumu öldürdüler en kötü acikli jikayeleri anlattilar gelinlerin bende neyse bu sabah biraz daha iyiyim bosicam o adami

çevrende 1 tane aklı başında insan yok heralde hoca ne be kesin çözüm hemde.

cidden bazen inanasım gelmiyor okuduklarıma..

neyse öncelikle yalvarmayı bırak. 2. eşsin diye kimsenin seni eziklemesinne izin verme ayrıca kilolu göbekli de olabilirsin bu hiç kimseyi ilgilendirmez.
o kendini bi b.k sanan herife de sakın dönme.

çocuğun öyle bir babayla büyüyeceğine babasız kalsın daha iyi.

ayrıca dövmelerim var ve tövbe etmedim dövmem olduğu için niye tövbe etmeliyim onuda anlamadım ya neyse..
her namaz kılan tövbe eden insan olamıyor bunuda unutma insanları böyle kalıplara koyarak bir yere varamazsın.
kaç yaşında kadınsın kendi hayatını kur kimseye minnet etme.

siz boşamayın, o boşasın sizi. sanırım bazı hakları talep ederken bu durum önem kazanıyor

Back
X