Boşanan Güçlü Kadınlardan örnek Almak istiyorum

valla iyi bir rol model olmadığı kesin ama çocukların da böyle bişeyden haberi olduğunu sanmıyorum zaten, yani benim gördüğüm (büyük kızı şu an 20 yaşında) çok efendi hanım hanımcık bir kız ara sıra yanımıza geliyor üniversitede okuyor.. Kadın aldattı maldattı ama fena yetiştirmedi gibi çocukları.. insanlar hata yapabilir sonuçta, bu onun her zaman çok kötü biri olduğunun kanıtı değildir bana göre.. Bazı insanlar ikili ilişkilerde başarısız olabilir ama hayatın genelinde başarılı olabilirler :KK66:

is arkadaşınız da efendi bir adammış demek ki, annelerine karşı doldurmamis. durumdan çok kötü etkilenebilirlerdi. sevindim gerçekten su an iyi durumda olmalarına.

adam istedimi cocuklarini?
yani velayat icin dava actimi?

cocuklar genelde "Durumu daha stabil ve bakimda daha üstün tarafa" verilir.
kadinin kocasini altdatmasi onu kötü bir anne yapmaz- sadece evlilik kontraktini cözmeye faydasi olur.
aynen açtı velayet davası ama anneye verdiler, büyük çocuğa sormuşlar annesini seçmiş küçük olan da bakıma muhtaç diye anneye verilmiş.. Kadın da çalışıyordu şartları neredeyse eşitti maddi olarak.

is arkadaşınız da efendi bir adammış demek ki, annelerine karşı doldurmamis. durumdan çok kötü etkilenebilirlerdi. sevindim gerçekten su an iyi durumda olmalarına.
valla çocuklar annede olduğu için doldurmaya pek fırsatı olmadı galiba.. yoksa o süreçte elinde öpüşme fotosuyla gezip sokaktaki adama bile gösteriyordu nerdeyse :( Bi gazete ilanı vermediği kalmıştı o öfkeyle tabiki :(

aynen açtı velayet davası ama anneye verdiler, büyük çocuğa sormuşlar annesini seçmiş küçük olan da bakıma muhtaç diye anneye verilmiş.. Kadın da çalışıyordu şartları neredeyse eşitti maddi olarak.

evet- maddi acidan esit olundugunda manevi acidan bakiliyor zaten.
14 yas alti cocuklar genelde anneye veriliyor.

aynen işte aldatmayı çocuklardan bağımsız bir hareket olarak görüyolar mahkemede.. aslında doğru da yapıyolar bence sonuçta aldatılan kişi eş oluyo çocuklar değil..

Aslında o kadar basit değil.
Özellikle 11 yaşındaki çocuk için söyleyeyim,
Bazı çocuklar anlıyor annelerinin aldattiklarini.
Ve anlamlandiramama, hayal kırıklığı, endişe, korku ile yaşıyorlar.
Yani kadin/erkek fark etmeksizin aldatan eşi aldatıyor diyip geçemeyiz.
O çocuk erkek çocuğu ise aldatan baba ise onu örnek alıyor. Kız çocuğu ise erkeklere güvenmiyor yada aldatılmayı normallestiriyor yada tam tersi..

Aslında o kadar basit değil.
Özellikle 11 yaşındaki çocuk için söyleyeyim,
Bazı çocuklar anlıyor annelerinin aldattiklarini.
Ve anlamlandiramama, hayal kırıklığı, endişe, korku ile yaşıyorlar.
Yani kadin/erkek fark etmeksizin aldatan eşi aldatıyor diyip geçemeyiz.
O çocuk erkek çocuğu ise aldatan baba ise onu örnek alıyor. Kız çocuğu ise erkeklere güvenmiyor yada aldatılmayı normallestiriyor yada tam tersi..
yani mutlaka psikolojik olarak bi takım travmalar yaşarlar elbette , keşke kimse kimseyi aldatmasa ama oluyor işte malesef böyle şeyler, büyük resme bakılacak olursa da bilinçaltı kodları kötü olan çocuklarda, bu durumu olumsuz kodlamaları daha olası bi ihtimal, tabiki eğitimin ve çevrenin de bunda rolu büyük..

Çocuğunuz sizde kalır. Delil olarak kullanacağız şeylerde çocuğunuzun babası olduğunu unutmayın. Sevgiler

Back
X