Boşanan kadınlar hayatta kalmayi başaramaz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Moms
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Moms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
38
4
1
39
Arkadaslar ben eşimden ayrılmak üzereyim berlinde yaşıyorum bir erkek çocuğum var 4 senelik evliyim anlasamıyoruz kaç kez denedik olmuor yurutemiyoruz evliliği mutsuzum!! Ben çocuğum için herşeyi yuttum bu zamana kadar hakaret şiddet artık kötü bi evlilikte ne varsa yaşadım..yalnız ailem bosanirsam ayakta duramayacagimi söylüyorlar tek başıma yapamazmisim buralarda eşimde intihar edersin diyor bütün cesaretimi kiriyorlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayim özellikle boşanan bayanlara soruyorum hayat nasıl gidiyor sizin için?

Arkadaslar ben eşimden ayrılmak üzereyim berlinde yaşıyorum bir erkek çocuğum var 4 senelik evliyim anlasamıyoruz kaç kez denedik olmuor yurutemiyoruz evliliği mutsuzum!! Ben çocuğum için herşeyi yuttum bu zamana kadar hakaret şiddet artık kötü bi evlilikte ne varsa yaşadım..yalnız ailem bosanirsam ayakta duramayacagimi söylüyorlar tek başıma yapamazmisim buralarda eşimde intihar edersin diyor bütün cesaretimi kiriyorlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayim özellikle boşanan bayanlara soruyorum hayat nasıl gidiyor sizin için?

berlindeymissin oncelikle avrupada bosananlara daha guzel hayat var. devlete gidip ben bosancam ama param yok falan dersen sana is bile bulurlar. dil bilmene bile gerek yok o kadar fazla, heleki almanyada daha rahat olursun. temizlik isine bile girsen ayaklarinin ustunde durabilirsin.

Bosanip ayakta duran bir cok kadin gordum.

Bu aileler insani nasil da etkiliyorlar. Ah ah. Tum o negative goruslerini bize kendi cikarlari icin empoze ediyorlar, sonrada neymis hayatta bizi en cok onlar seviyormusmus. Bende dertliyim bu konuda

Avrupada sartlar cok daha iyi. Buranin garantisini veremezdim ama orada gayette guzel yasarsiniz.
Kimse kocasindam bosandi diye ölmez.
Sizin gozunuzu korkutmaya ve yildirmaya calismislar.
Keske siddet gordugunuzde birde sikayet etseydiniz esiniz cezasini cekseydi.

Avrupads sartlar daha iyi.
turkiyede olsan belki zorlanirsin isin gucun ailen yoksa bide cocugun varsa ama avrupada is olanagi yonunden cocuk parasi issizlik maasi felan gibi seyler var.insan hakkina daha cok onem veriyolar.

Eger bir isin varsa gelirin varsa tabikide basarirsin.Ailen de destek cikmali bence ilk bosanan sen degilsin.Mutsuzsan hayatini yeniden neden mutlu bir sekilde kurmayasin.Bir kadin isterse her seyi basarir

Intihar edeceksen de bari boyle bi adam hayatinda yok diye et...

Tovbe ya. Belki zorlanirsin ama meslegin isin varsa yaparsin. Yoksa bile bi meslek edinirsin..

Eger bir isin varsa gelirin varsa tabikide basarirsin.Ailen de destek cikmali bence ilk bosanan sen degilsin.Mutsuzsan hayatini yeniden neden mutlu bir sekilde kurmayasin.Bir kadin isterse her seyi basarir
Yok çalısmiyorum maalesef

Yapman gereken ilk is bulmak.Almanyada kadinlari savunma dernekleri var onlardan yardim ala bilirsin.is bulana kadar da devlet destek cikiyor neden yararlanmiyorsun?

sevgili M Moms
bosanmis bir annenin evladiyim, annemin hayatinda babamdan sonra yer alan tek varlik ben oldum.
maddi bir sikintisi yoktu, guclu bir kadindi; beni ve kendini de kimseye muhtac etmedi.
ne yazik ki her kadin ayni imkanlara sahip olamiyor.
ancak bu, hayatin mucadeleye degmeyecegi anlamini yok etmiyor.
takdir su ki; her kulun kaderi, kendi gayretine bagli.
gayreti saglam, kaderi ak, yolu hayir olanlardan olmanizi arzu eder; evladi icin dik bir anne, kendi icin pek bir kadin olmanizi umut ederim.

Yapman gereken ilk is bulmak.Almanyada kadinlari savunma dernekleri var onlardan yardim ala bilirsin.is bulana kadar da devlet destek cikiyor neden yararlanmiyorsun?
Bilmiyorum canım nerelere basvuracagimi dilim eksik nasıl nereye gitcem

Benim eski eşimde derdi yapazsın beni boşıyamazsın dedi hamileyken ayrıldım doğum yaptım boşandım.Vallaha herşey çok daha güzel benimde oğlum var sarıldık birbirimize ailemle birlikte yaşıyoruz.Çok şükür huzurumuz yerinde.

sana huzur veren elini kaldirmayan adamdan niye bosanasinki...
niye bu kadın benden bosaniyor deyip özeleştiri yapacağına intihar edermismis..huzuru olan mutlu olan kocasindan korkmayan değil karısı oldugu için insan olduğu için iiçin iyi muamele goren hangi kadin hele cocukluysa ayrılmayı ister.adam olun accik yaa..az vicdan merhamet...

Back
X