Boşanan kadınlar hayatta kalmayi başaramaz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Moms
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aklımdayken söyleyim...kadinlar kulubu yurtdisi Almanya bölümüne konu açarsan , oradan daha çok fikir edinebilirsin.
Türkiye'ye dönme.hakların çok avrupada.

Annem var.
Gayet kuvvetli durdu. Ben ufaktım okula giderdim o da çalışıyordu. İş hayatı baya yoğundu, evet daha çok koşturdu daha çok emek verdi ama hep kendi ayakları üstünde durdu. Emekli ikramiyesiyle evini aldı ben de evlenince artık gezme tozma kısmına başladı.
İsteyen kadın her türlü başarır eminim...
Ki Avrupa gibi kadına da insana da değer veren bir ortamda yaşıyorsunuz, devlet de destekler çok daha kolay yaparsınız eminim.

Arkadaslar ben eşimden ayrılmak üzereyim berlinde yaşıyorum bir erkek çocuğum var 4 senelik evliyim anlasamıyoruz kaç kez denedik olmuor yurutemiyoruz evliliği mutsuzum!! Ben çocuğum için herşeyi yuttum bu zamana kadar hakaret şiddet artık kötü bi evlilikte ne varsa yaşadım..yalnız ailem bosanirsam ayakta duramayacagimi söylüyorlar tek başıma yapamazmisim buralarda eşimde intihar edersin diyor bütün cesaretimi kiriyorlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayim özellikle boşanan bayanlara soruyorum hayat nasıl gidiyor sizin için?
Allah in izniyle dimdik de kaldim ayakta.. 24 yaşındaydım ustelik bosandigimda..

Arkadaslar ben eşimden ayrılmak üzereyim berlinde yaşıyorum bir erkek çocuğum var 4 senelik evliyim anlasamıyoruz kaç kez denedik olmuor yurutemiyoruz evliliği mutsuzum!! Ben çocuğum için herşeyi yuttum bu zamana kadar hakaret şiddet artık kötü bi evlilikte ne varsa yaşadım..yalnız ailem bosanirsam ayakta duramayacagimi söylüyorlar tek başıma yapamazmisim buralarda eşimde intihar edersin diyor bütün cesaretimi kiriyorlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayim özellikle boşanan bayanlara soruyorum hayat nasıl gidiyor sizin için?
Öncelikle boşanmış ve çocuklu biri olarak yazıyorum arkadaşım neler yaşasığını bilemiyorum özetlediğin kadarına yorum yapmak istiyorum bi kere bir birey olduğuna inan hiç bişey senden ve evladından daha önemli değil..tabiki boşanmak yeni bi düzen kurmak kolay değil,ama inan şu anki yaşadığın zorluklardan daha kötü olmaz heleki manen,kafan rahat oldumu çocuğunada daha faydalı olursun..artı yurt dışındasın imkanları değerlendir bilmiyorsan araştır..ama emin olmadan hareket etme her ihtimali göz önünde bulundur..bende yurt dışındayım sosyal yardım haklarım var birsürü ama beklediğim gibi olmadı bazıları çalışsam bütün gün olmuyo yada iş saatleri uymayabiliuo..bende bugun iş buldum kendime boşanalı 1,5ay oldu çok şükür halime pişman değilim....insan zorda kalınca mutlaka bi çözüm üretiyo inan bana..bu durumda senin asıl kararın önemli kafanda bittiyse ailenin yada dışardan konuşanların hatta kocanın tehtitleriyle sadece uzatmaları oynarsın..sakince düşün kararından emin ol her türlü olumsuzluklara hazırlıklı ol güçlü ol kadınsın sennnn..annesin herşeyden önce başarabilirsin..ayakta durmak güçlü olmak için bi adama ihtiyacın yok asla kararından eminsen allah büyük de yol al..bende keni konumu burda patlaştım boşanma zamanı bakabilirsin yorumlara moral olur sana..rabbim gönlüne göre versin..

Güçlü ol arkadaşım. İnan ki biz kadınlar onlardan daha dirayetliyiz. Şuan bende 15 yıllık evliliğimi bitirmek üzereyim kolay birşey değil tabiki ergenlik çağında 2 çocuğum var 15 yıllık bir emek ve alışkanlıklar var ama korkma dik dur önce sessiz kal iyice bir düşün ve kararın net olsun sakinliğini ve sessizliğini koru yapacaklarını önceden söyleme zamanı geldiğinde yap emin ol o senden daha zayıf bunu göreceksin. Bakalım ben ne yapacağım Allah yardımcımız olsun..

Boşanma intihar edersin nedir ya koptum burda. Hayatımda duyduğum en komik psikolojik baskı!!!
Yani senle evliyken şiddet gören kadın kendine bişey yapmadıysa sonra niye yapsın
Hala seviyorum pişmanım demek bir yana dursun, dese burnu düşer. Sallıyo bensiz yapamaz da intihar edersin diye

Güçlü ol arkadaşım. İnan ki biz kadınlar onlardan daha dirayetliyiz. Şuan bende 15 yıllık evliliğimi bitirmek üzereyim kolay birşey değil tabiki ergenlik çağında 2 çocuğum var 15 yıllık bir emek ve alışkanlıklar var ama korkma dik dur önce sessiz kal iyice bir düşün ve kararın net olsun sakinliğini ve sessizliğini koru yapacaklarını önceden söyleme zamanı geldiğinde yap emin ol o senden daha zayıf bunu göreceksin. Bakalım ben ne yapacağım Allah yardımcımız olsun..
Sizin uzun sürmüş 15 yıl ama demek ki çok geçerli bi hata yaptı eşiniz, üzüldüm

Sizin uzun sürmüş 15 yıl ama demek ki çok geçerli bi hata yaptı eşiniz, üzüldüm
15 yıllık evlilikte bir çok sorun yaşanıyor ama ben de onun kufurlerinden ve sorumsuzluğundan bıktım bir de inadı var tabi bir çok kez bu aşamaya geldik hatta boşanma davası bile açtım 3 yıl önce ama olmuyor anlasamiyoruz birbirimizi hala sevsek de benim ona olan saygım bitti malesef

15 yıllık evlilikte bir çok sorun yaşanıyor ama ben de onun kufurlerinden ve sorumsuzluğundan bıktım bir de inadı var tabi bir çok kez bu aşamaya geldik hatta boşanma davası bile açtım 3 yıl önce ama olmuyor anlasamiyoruz birbirimizi hala sevsek de benim ona olan saygım bitti malesef
Evet saygı sevgiden de önemli aslında
Hayırlısı olsun hakkınızda
Erkekler şimdiye kadar çektiyse hep çeker diye düşünüyor bence , afallayacaktır

Evet saygı sevgiden de önemli aslında
Hayırlısı olsun hakkınızda
Erkekler şimdiye kadar çektiyse hep çeker diye düşünüyor bence , afallayacaktır
Amin canım sağol. Aynen öyle düşünüyorlar. 2 hafta oldu evden gideli ama kendi rahatlığım beni korkutuyor. Ben şanslıyım kendi evim kendi işim var çocuklarımın da düzeni bozulmadı kolay atlatırım diye düşünüyorum inşallah.Bu arada senin durumun ne evlimisin

Amin canım sağol. Aynen öyle düşünüyorlar. 2 hafta oldu evden gideli ama kendi rahatlığım beni korkutuyor. Ben şanslıyım kendi evim kendi işim var çocuklarımın da düzeni bozulmadı kolay atlatırım diye düşünüyorum inşallah.Bu arada senin durumun ne evlimisin
Süpermiş
Sizin gibi güçlü kadınları görmek beni sevindiriyor
Aman yürüsün gitsin nerde sabahlıyosa sabahlasın, küfürlerini de kahvehane masalarına saklasın

Evet 5 yıllık evliyim bende

Süpermiş
Sizin gibi güçlü kadınları görmek beni sevindiriyor
Aman yürüsün gitsin nerde sabahlıyosa sabahlasın, küfürlerini de kahvehane masalarına saklasın

Evet 5 yıllık evliyim bende
güldürdün beni ama haklısın kendi derdine yansın. Umarım senin evliliğin bir ömür mutlu mesut sürer..

güldürdün beni ama haklısın kendi derdine yansın. Umarım senin evliliğin bir ömür mutlu mesut sürer..

Çok sinirleniyorum böyle şeyler yapanlara ( : ondan kızdım birden

Amin inşallah ama hayat işte, bugün mutlu da olsan yarının ne getireceğini bilemiyor insan. Hele de sizler gibi uzun yıllar evli olanları duyunca daha çok şaşırıyor insan.

Çok sinirleniyorum böyle şeyler yapanlara ( : ondan kızdım birden

Amin inşallah ama hayat işte, bugün mutlu da olsan yarının ne getireceğini bilemiyor insan. Hele de sizler gibi uzun yıllar evli olanları duyunca daha çok şaşırıyor insan.
Ben de çok sinirleniyorum aciz insan küfreder ama yapacak birşey yok kavun değilki koklayasın Sohbetin iyi geldi arkadaşım teşekkür ederim. Hep gülelim inşallah.İyi geceler

Ben de çok sinirleniyorum aciz insan küfreder ama yapacak birşey yok kavun değilki koklayasın Sohbetin iyi geldi arkadaşım teşekkür ederim. Hep gülelim inşallah.İyi geceler
Ben teşekkür ederim asıl cevap verdiğiniz için. Herşey gönlünüzce olsun inşallah, iyi geceler

Herkesin şartları farklı oldugu için herkesin yaşantısı farklı gelişir..

valla 1 yıl oldu boşanalı öylede bir duruyorum ki ayaklarımın üstünde . İyikide boşanmışım asıl boşanmasaydım intihar ederdim heralde :) Huzur varmış , mutluluk varmış
Ne Mutlu size umarım bende iyiki böyle oldu diyeceğim Zaman'lar okur

Back
X