Boşanan ve bosanmak uzere olan arkadaslarim yardimci olun lütfen

Myrah68

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
812
717
103
32
Ben suan bosaniyorum dava actim esime, bazen kendmi cok farklı bi dunyanin icinde buluyorum ondan ayrlma asamamda bazen ise kendimi buluyorum.
Sunuda cok merak ediyorum bosanma aşamasında bosanan arkadaslarim ne tur sorunlar yasadi acapa hepimiz ayni sikintilarimi yaşıyoruz?
En önemli sorum ise boşandıktan sonra hayatlariniz ne yönde degisti?
Belki bazilariniz diyeceksiniz ki herkes ayni seyi yasamaz ama bu soru hep kafami kurcalıyor beni mazur gorun

Şimdi boslukta olup evham yapman çok normal ama herşey zamanla öyle yoluna giriyor ki.
Kangreni kesmezsen ölürsün o hesap bu boşanma.

Şimdi boslukta olup evham yapman çok normal ama herşey zamanla öyle yoluna giriyor ki.
Kangreni kesmezsen ölürsün o hesap bu boşanma.
Hayat ne derecede degisiyor onu kafamdan atamadim.bi turlu. Deneyimli.arkadaslarim.bu meselenin icindn nasil.cikmislar öğrenmek.isterim. yoksa o kangreni ben coktan kestim

Hayat ne derecede degisiyor onu kafamdan atamadim.bi turlu. Deneyimli.arkadaslarim.bu meselenin icindn nasil.cikmislar öğrenmek.isterim. yoksa o kangreni ben coktan kestim

1 dakika sonra bile başımıza ne gelecek hayat bize neler sunacak bilmiyoruz.
Aslında çok fazla hesap kitap yapmamak lazım.
Akışına bırak.
Hayatta hersey geçici bu süreçte gececek.
Kendine yeni uğraşlar bul kafan meşgul olsun sevdiklerinle daha sık görüş
Sahil kenarına git kitap oku
Hiç tanımadığın birine yardım et
Sonra gelsin hayat bildiği gibi....

Tüm konularınızi okudum hemen hemen hersey aynı olmasada benzer şeyler yasamisiz bende bosanma surecindeyim ins surundurecegim cunku zavalli esim bunu hakediyo ailesi bitirdi kendide adam olup oglumla bana sahip cikamdi ne varsa evimizi esyalarimizi ailesine verdi ilk başta kaldiramiyodum ama sonra Allahin adaletini düşünüyorum bazen canım yanıyor ama sonraları geçiyo ilkinde daha az acılı bi şekilde evladinizin olması ne deseniz dunyalara bedel ;) iyiki evlatlarimiza var ona sarılarak uyuyun oyunlar oynayın is arayın sınavlara hazırlanın bi gelecek plani yapın ben şu anda öyleyim emin olun açınız hafifliyor umutlarını geleceğe doğru oluyo bi uzmana görüşmüştüm kadinin yaşadıkları benimkinin aynısı ve kadere bakınki ikimizinde oglunun adı bile aynı yaşadıklarmızı benzerliği hariç yanlız o benden 10 yaş büyük bir insandı ve onun tavsiyesine tecrübesine göre bide pskolog oluşundan dolayı size verdigim tavsiyeleri bana onermisti lise mezunuymussunuz sanırım kpss on lisansla memur alımları artacak bu darbe meselesinden dolayı çıkan memurlar sayesinde bi çok açık olacak hem uğraş hem gelecek adına bi şans ayrıca oğlunuzla gidebileceginiz hobi aktivite kursları edinin bulundugunuz şehirde varsa sosyal tesislerde çocuklara kreş eğitimi veriliyor ucretsiz faydalanın derim hem oglunuz kreşe başladığında bi meslek edinme kursuna gidip kendi is imkanınızi arirabilirsiniz :) hayat çok güzel helede bi oglunuz varsa emin olun hesaplarını soracaklar ki benim dileğim yavrularımız bulaşmadan bu pisliklere Allah sorsun tez zamanda hesabimizi önceki konnuza binaende oylesi bi es size blof yapmis resmen kafasını parçaların bırakın siz uzulmeyil n ve en başta evladiizin vesonra siziN menfatinizi düşünün rabbim yar ve yardımcımiz olsn bizimle olsun bundan sonraki yollarımiz aydınlık olsun

Tüm konularınızi okudum hemen hemen hersey aynı olmasada benzer şeyler yasamisiz bende bosanma surecindeyim ins surundurecegim cunku zavalli esim bunu hakediyo ailesi bitirdi kendide adam olup oglumla bana sahip cikamdi ne varsa evimizi esyalarimizi ailesine verdi ilk başta kaldiramiyodum ama sonra Allahin adaletini düşünüyorum bazen canım yanıyor ama sonraları geçiyo ilkinde daha az acılı bi şekilde evladinizin olması ne deseniz dunyalara bedel :KK66: iyiki evlatlarimiza var ona sarılarak uyuyun oyunlar oynayın is arayın sınavlara hazırlanın bi gelecek plani yapın ben şu anda öyleyim emin olun açınız hafifliyor umutlarını geleceğe doğru oluyo bi uzmana görüşmüştüm kadinin yaşadıkları benimkinin aynısı ve kadere bakınki ikimizinde oglunun adı bile aynı yaşadıklarmızı benzerliği hariç yanlız o benden 10 yaş büyük bir insandı ve onun tavsiyesine tecrübesine göre bide pskolog oluşundan dolayı size verdigim tavsiyeleri bana onermisti lise mezunuymussunuz sanırım kpss on lisansla memur alımları artacak bu darbe meselesinden dolayı çıkan memurlar sayesinde bi çok açık olacak hem uğraş hem gelecek adına bi şans ayrıca oğlunuzla gidebileceginiz hobi aktivite kursları edinin bulundugunuz şehirde varsa sosyal tesislerde çocuklara kreş eğitimi veriliyor ucretsiz faydalanın derim hem oglunuz kreşe başladığında bi meslek edinme kursuna gidip kendi is imkanınızi arirabilirsiniz :) hayat çok güzel helede bi oglunuz varsa emin olun hesaplarını soracaklar ki benim dileğim yavrularımız bulaşmadan bu pisliklere Allah sorsun tez zamanda hesabimizi önceki konnuza binaende oylesi bi es size blof yapmis resmen kafasını parçaların bırakın siz uzulmeyil n ve en başta evladiizin vesonra siziN menfatinizi düşünün rabbim yar ve yardımcımiz olsn bizimle olsun bundan sonraki yollarımiz aydınlık olsun
Ayyy size ne desem az o kadar okumussunuz usenmeden cok tesekkur ederim. Bu dediklerinizi bende dusunuyorum yapmayı ama ben arastirdim gecen yil kpss girmedigim icin bunlara girmeye hakkm yok kpss sarti aranmayan memurluklar ise 4 yillik universite istiyor. Ama subat yada mart ayinda ygs var diye biliyorum ona gircm sinava. Aynen iyiku çocuklarımız var ama keske bunlari görmeselerdi böyle olmasaydı

Kadermis ne diyelim hayati çok küçük yaşta ogrenecekler o yüzden yanlarında güçlü bi hem anne hem baba olacak bi ebeveynlere ihtiyaçlari var helede ilerde :) Rabbim bundan sonraki hayatlarında ak bahtlar bol şanslar versin evlatlarimizin yüzüne baksın inş

Back
X