Tüm konularınızi okudum hemen hemen hersey aynı olmasada benzer şeyler yasamisiz bende bosanma surecindeyim ins surundurecegim cunku zavalli esim bunu hakediyo ailesi bitirdi kendide adam olup oglumla bana sahip cikamdi ne varsa evimizi esyalarimizi ailesine verdi ilk başta kaldiramiyodum ama sonra Allahin adaletini düşünüyorum bazen canım yanıyor ama sonraları geçiyo ilkinde daha az acılı bi şekilde evladinizin olması ne deseniz dunyalara bedel

iyiki evlatlarimiza var ona sarılarak uyuyun oyunlar oynayın is arayın sınavlara hazırlanın bi gelecek plani yapın ben şu anda öyleyim emin olun açınız hafifliyor umutlarını geleceğe doğru oluyo bi uzmana görüşmüştüm kadinin yaşadıkları benimkinin aynısı ve kadere bakınki ikimizinde oglunun adı bile aynı yaşadıklarmızı benzerliği hariç yanlız o benden 10 yaş büyük bir insandı ve onun tavsiyesine tecrübesine göre bide pskolog oluşundan dolayı size verdigim tavsiyeleri bana onermisti lise mezunuymussunuz sanırım kpss on lisansla memur alımları artacak bu darbe meselesinden dolayı çıkan memurlar sayesinde bi çok açık olacak hem uğraş hem gelecek adına bi şans ayrıca oğlunuzla gidebileceginiz hobi aktivite kursları edinin bulundugunuz şehirde varsa sosyal tesislerde çocuklara kreş eğitimi veriliyor ucretsiz faydalanın derim hem oglunuz kreşe başladığında bi meslek edinme kursuna gidip kendi is imkanınızi arirabilirsiniz :) hayat çok güzel helede bi oglunuz varsa emin olun hesaplarını soracaklar ki benim dileğim yavrularımız bulaşmadan bu pisliklere Allah sorsun tez zamanda hesabimizi önceki konnuza binaende oylesi bi es size blof yapmis resmen kafasını parçaların bırakın siz uzulmeyil n ve en başta evladiizin vesonra siziN menfatinizi düşünün rabbim yar ve yardımcımiz olsn bizimle olsun bundan sonraki yollarımiz aydınlık olsun