Boşanan veya boşanmak üzere olan arkadaşlar

waterfall79

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
15
0
16
46
Bursa
şubat 2012 de evlendim 8 ay evlilikten sonra ekim ayında evi terkettim. 1 ay önce boşanma dilekçesiyle aile mahkemesine başvurdum daha sonra avukat tuttum. evden ayrılırken sadece kıyafetlerimi aldım ancak birkaç parça kıyafetim ve çeyizlerim halen o evde duruyor. karşı tarafla 3 aydır hiçbir şekilde görüşme olmadı. avukatım eve gidip eşyalarımı alabileceğimi söyledi ama ben herhangi bir haksız iftiraya uğramaktan çekindiğim için bu konuyu araştırmaya çalışıyorum. haber vermeden eve gidip sadece kendi özel eşyalarımı ve çeyizlerimi alsam bunun bana bir zararı olur mu?
ayrıca 3 aylık evliyken MS hastalığı tanısı kondu stresin tetiklediği bir hastalık. eşim sürekli küfür ve hakaret ediyordu çok mutsuz bir evlilik hayatım oldu. hastalık ile ilgili raporlarımı mahkemeye sunmak doğru olur mu?
şimdiden teşekkürler...
lütfen en kısa zamanda cevap bekliyorum

Canim Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin.Hayatini sekillendir ayrildin diye yanlis ustune yanlis yapma.Git esyalarini al bence.

şimdi nerde kalıyon ailenle mi
herşey yoluna girecek endişelenme

evet ailemle kalıyorum. Onlar benim en büyük destekçim. onların yanında çok mutlu ve huzurluyum... Zaten eşyaları almaya giderken asla yalnız gitmem ailemden ve arkadaşlarımdan birileri olacak illaki...

allah inşallah güzel bir kapı açar inşallah.

Evi terketme sebebinizi öğrenebilirmiyiz? Ne olduda evi terketme ihtiyacı duydunuz ve üstellik ondan sonra 3 aydır hiç görüşmediniz?

bende boşanma aşamasındayım ,senin gibi sadece kıyafetlerimi alıp çıktım
ama sana bi arkadaşımın başına geleni anlatayım ;arkadaşım eşi evde yokken girip eşyalarını aldı sonra eşi de polisi aradı evde 20000 tl param vardı karım girip paramı almış dedi :(
kız sonra suçlu durumuna düştü aynı şey seninde başına gelebilir

artık boşanma aşamasındasın sakın kendi kafana göre iş yapma çünkü boşanma işi gerçekten çetrefilli her türlü yalana,iftiraya hazır olmalısın :( çok zor bu işler,o arkadaşım o parayı da ödemek zorunda kaldı malesef:( her zaman aklını kullanıcaksın bu durumda çünkü zor bir yola girdik :( sonuçların hep düşünmek zorundayız

ama sana bi arkadaşımın başına geleni anlatayım ;arkadaşım eşi evde yokken girip eşyalarını aldı sonra eşi de polisi aradı evde 20000 tl param vardı karım girip paramı almış dedi :(

Allah o kocayı bildiği gibi yapsın.. Keşke kızın avukatıda güçlü olsaymışta intikamını alsaymış. benim olayımda avukatım çok dişli. sadece alacaklara ortağım şu anda borçlara hiç karışmıyorum. ben biraz safım az para alıyorum o ayrı ama napayım yıllarca sürmesindende 10bin az alayım erken alayım..

Geçmiş olsun.Dikkat edin kendinize.

Sizin gitmeniz şart mı ? Eğer değilse ailenizden birinin gitmesi daha uygun . Sağlığınız açısından diyorum.Şimdi eşinizle karşılaşırsanız yine size sesini yükseltir canınızı sıkarsa,olan size olur o yüzden söylüyorum.

Kendiniz gitmeyin.Ama benim gitmem daha doğru olur diyorsanız yanınızda mutlaka birisiyle gidin derim.Ne olur ne olmaz
:34:

Anlamadığım kısım adam parası olduğunu ıspatlasın, sonrada kadının aldığını ispat etsin, ne ala memleket delinin biri kuyuya taş atsın.

Allahım bu erkek milleti ne kadar şerefsiz ve adi oldu yaa:47:dünden beri kocama çok kızgınım zaten bunu okuyunca daha da sinir oldum:23:
boşanma durumunda ne kadar çirkinleşebiliyorlar yazık çok yazık:19:

boşanma aşamasında gerçek yüzleri görünüyor benimki cebinden 5 kruş para çıkacak diye 3 aydır beni aramıyor :(

Back
X