boşananlar ve mutluluğu yakalayanlar

Of kötüymüş.
Peki hiç düzeltmek ıstemedı mi.
Böyle erkekler de çocuk gıbı oluyor yahu hıc buyumuyor hıc akıllanmıyor.
Yıllar once boyle bı sevgılım vardıda neysekı ayrıldım dogru bu kararmıs
hayır hiç düzelmek istemedi. işine geliyosa ben böyleyim tavrındaydı. hiç çaba harcamadı

Benimde arada mutlu oluyorum sukur kurtuldum diye arada neden bana bunca seyi yasattilar nasil.vicdansizlar diyorum iste gel gitler oluyor ama ozlem yok. Eski fotograflara bakiyorum her birinde bi kavga edilmis, o gun mutkaka huzursuzluk cikartmis, beni uzecek kiracak bir laf soz demis.

Benimde arada mutlu oluyorum sukur kurtuldum diye arada neden bana bunca seyi yasattilar nasil.vicdansizlar diyorum iste gel gitler oluyor ama ozlem yok. Eski fotograflara bakiyorum her birinde bi kavga edilmis, o gun mutkaka huzursuzluk cikartmis, beni uzecek kiracak bir laf soz demis.
Senin ne kadar surdu evliligin. Onda bi pismanlik hissettin mi

Ben mutluluğu hiç yakalayamadım..Boşanmanın her zaman en son çare olduğunu düşünen bir yapıya sahibim..Mesleğimden dolayı her zaman konuştuğum hastalarıma bu şekilde tavsiyelerde bulunuyorum aldatılarak boşandığım halde :( Birileri için boşanma tavsiyesinde bulunmak çok kolay ama bir kadın için gerçekten zor bir anne için ise dünyada cehennemi yaşamak gibi birşey...Evlenmeden önce en çok korktuğum şey aldatılmaktı ve bu duyguyu acımasız bir şekilde yaşadım şayet ayrılmasaydım yine içimi kemirmeye devam edecek ve asla eskisi gibi olamayacaktım diye düşünüyorum...

Ben mutluluğu hiç yakalayamadım..Boşanmanın her zaman en son çare olduğunu düşünen bir yapıya sahibim..Mesleğimden dolayı her zaman konuştuğum hastalarıma bu şekilde tavsiyelerde bulunuyorum aldatılarak boşandığım halde :KK43: Birileri için boşanma tavsiyesinde bulunmak çok kolay ama bir kadın için gerçekten zor bir anne için ise dünyada cehennemi yaşamak gibi birşey...Evlenmeden önce en çok korktuğum şey aldatılmaktı ve bu duyguyu acımasız bir şekilde yaşadım şayet ayrılmasaydım yine içimi kemirmeye devam edecek ve asla eskisi gibi olamayacaktım diye düşünüyorum...
Nekadar oldu boşanalı. Evli kalsaydiniz mutlu mu olacaktiniz

Back
X