- Konu Sahibi gamzelim2012
boşanalı 1 ay olmak üzere hala bi garip hissediyorum çok mutsuz değilim ama mutlu da değilim. artık uzakta başka şehirdeyim acaba sonra özliycekmiyim bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır çok huysuzdu kaprisli herşeye küsen trip yapan anneci ve aşırı kabaÖncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
Neden ayrıldınız. Çok büyük bişey mi. İhanet, şiddet vs.
Of kötüymüş.hayır çok huysuzdu kaprisli herşeye küsen trip yapan anneci ve aşırı kaba
hayır hiç düzelmek istemedi. işine geliyosa ben böyleyim tavrındaydı. hiç çaba harcamadıOf kötüymüş.
Peki hiç düzeltmek ıstemedı mi.
Böyle erkekler de çocuk gıbı oluyor yahu hıc buyumuyor hıc akıllanmıyor.
Yıllar once boyle bı sevgılım vardıda neysekı ayrıldım dogru bu kararmıs
hamile ve eşinden ayrılmak mı istiyosun peki neden sorun neBende merak ediyorum. Özellikle hamile olanlar eşlerinden ayrılmak isteyenler nasıl toparlanıyor.
yeniden evlendiniz mihakkınızda hayırlısı olsun
ben mutlulugu yakaladım
zamanla su akıyor yolunu buluyor
hiç dert etmeyin hayat devam ediyor yeterki sağlık sıhhat olsun
inşallah teşekür ederim :)Elbette yakalarsin mutlulugu, boyle hissetmen gayet saglikli:) bi cok keyfin yerinde olur, bi gergin olursun, bi hissiz olursun. bunlar teker teker yasanilmasi gerekilen evreler bosanmadan sonra. kalbini dogru tut, hersey guzel olur insallah.
yeniden evlendiniz mi
Ben daha boşanmadan yakaladım, olur mu? :)boşanalı 1 ay olmak üzere hala bi garip hissediyorum çok mutsuz değilim ama mutlu da değilim. artık uzakta başka şehirdeyim acaba sonra özliycekmiyim bilmiyorum.
Ne yakaladiniz anlamadimBen daha boşanmadan yakaladım, olur mu? :)
Senin ne kadar surdu evliligin. Onda bi pismanlik hissettin miBenimde arada mutlu oluyorum sukur kurtuldum diye arada neden bana bunca seyi yasattilar nasil.vicdansizlar diyorum iste gel gitler oluyor ama ozlem yok. Eski fotograflara bakiyorum her birinde bi kavga edilmis, o gun mutkaka huzursuzluk cikartmis, beni uzecek kiracak bir laf soz demis.
Bosananlar ve mutluluğu yakalayanlar yazmışsınız yaNe yakaladiniz anlamadim
Nekadar oldu boşanalı. Evli kalsaydiniz mutlu mu olacaktinizBen mutluluğu hiç yakalayamadım..Boşanmanın her zaman en son çare olduğunu düşünen bir yapıya sahibim..Mesleğimden dolayı her zaman konuştuğum hastalarıma bu şekilde tavsiyelerde bulunuyorum aldatılarak boşandığım haldeBirileri için boşanma tavsiyesinde bulunmak çok kolay ama bir kadın için gerçekten zor bir anne için ise dünyada cehennemi yaşamak gibi birşey...Evlenmeden önce en çok korktuğum şey aldatılmaktı ve bu duyguyu acımasız bir şekilde yaşadım şayet ayrılmasaydım yine içimi kemirmeye devam edecek ve asla eskisi gibi olamayacaktım diye düşünüyorum...