- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- 408
- Konu Sahibi gamzelim2012
Böyle biri ile evliliğin kıyısından döndüm ıyi ki olmadıhayır çok huysuzdu kaprisli herşeye küsen trip yapan anneci ve aşırı kaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle biri ile evliliğin kıyısından döndüm ıyi ki olmadıhayır çok huysuzdu kaprisli herşeye küsen trip yapan anneci ve aşırı kaba
Psikolog musunuz?Ben mutluluğu hiç yakalayamadım..Boşanmanın her zaman en son çare olduğunu düşünen bir yapıya sahibim..Mesleğimden dolayı her zaman konuştuğum hastalarıma bu şekilde tavsiyelerde bulunuyorum aldatılarak boşandığım haldeBirileri için boşanma tavsiyesinde bulunmak çok kolay ama bir kadın için gerçekten zor bir anne için ise dünyada cehennemi yaşamak gibi birşey...Evlenmeden önce en çok korktuğum şey aldatılmaktı ve bu duyguyu acımasız bir şekilde yaşadım şayet ayrılmasaydım yine içimi kemirmeye devam edecek ve asla eskisi gibi olamayacaktım diye düşünüyorum...
Boşanalı 1 yıl oldu 6 yaşının içinde bir oğlum var.Boşanmasam mutlu olacağımı hiç düşünmedim ama şuda bir gerçek ki poligami(çok eşlilik) diye tanımlana şey biz bayanlarda birşey ifade etmezken erkeklerde varoluş nedeni gibi birşey bu nedenle aslında hiç düşündüğümüz gibi değil. Her ilişki gizli saklı yada uzun süre devam etmez.Erkek sınıfı bir şekilde farklı arayışlara girecektir.Mesela paralı olarak yapılan yada bir gecelik aşk diye tabir edilen ilişkileri takip etmek biraz zordur ama duygusal ilişkilerde herkesin gelişen teknoloji ile yakalanması çok kolay gerek bayan gerek erkek için geçerli bu durum. Bunun için bazı fırsatçı girişimciler ashley madison adında bir aldatma sitesi bile kurmayı kendine vazife bilmişler. Ben eşimi uzun süre sonra yakalayabildim aldatırken oda aptalca bir hata yapıp benim kredi kartımla avans ödemesi yapmış bir hayat kadını servisinden.Kısa süre sonrada boşandım eğer aldatma olayı olmasaydı aşk alışkanlık gibi şeyleri çok düşünmezdim çünkü aşk 3 yıl sonra her koşulda bitecek ve bir alışkanlık ortaya çıkacaktır.Nekadar oldu boşanalı. Evli kalsaydiniz mutlu mu olacaktiniz
Boşanalı 1 yıl oldu 6 yaşının içinde bir oğlum var.Boşanmasam mutlu olacağımı hiç düşünmedim ama şuda bir gerçek ki poligami(çok eşlilik) diye tanımlana şey biz bayanlarda birşey ifade etmezken erkeklerde varoluş nedeni gibi birşey bu nedenle aslında hiç düşündüğümüz gibi değil. Her ilişki gizli saklı yada uzun süre devam etmez.Erkek sınıfı bir şekilde farklı arayışlara girecektir.Mesela paralı olarak yapılan yada bir gecelik aşk diye tabir edilen ilişkileri takip etmek biraz zordur ama duygusal ilişkilerde herkesin gelişen teknoloji ile yakalanması çok kolay gerek bayan gerek erkek için geçerli bu durum. Bunun için bazı fırsatçı girişimciler ashley madison adında bir aldatma sitesi bile kurmayı kendine vazife bilmişler. Ben eşimi uzun süre sonra yakalayabildim aldatırken oda aptalca bir hata yapıp benim kredi kartımla avans ödemesi yapmış bir hayat kadını servisinden.Kısa süre sonrada boşandım eğer aldatma olayı olmasaydı aşk alışkanlık gibi şeyleri çok düşünmezdim çünkü aşk 3 yıl sonra her koşulda bitecek ve bir alışkanlık ortaya çıkacaktır.[/QUOTE
Çok eşlilikte erkekler gerçekten 2 kadını sevebiliyormuki, seven insan başka kadınlara yan gözle bakmaz içinden gelmezki ,bu teziniz sevsede aldatır erkek sevsede başkasınıda sever gibi birşey, biz kadınların algısı bunu anlamıyor, anlayamazda..
Son zamanlarda boşanmalar çok arttı bu kesin eskiden kadınlar sineye çeker çoluk çocuk vs diye boşanmak söz konusu olmazdı ,şimdilerde kimi duysam çevremde 40 yıllık evli konu komşum genç yaşlı neredeyse yarısı boşanmış durumda, geneli aldatma sebebi ile, artık türk kadınlarıda eskisi gibi çaresiz değil.. Ama toplumda bir ahlak çöküşü oldugu kesin ,..örnek tanıdıgım uzak birisi aldatma sebebi ile boşandı ama bir süre sonra duydukki kendide evli bir adamla ilişki içine girdi ,şimdi bu bakış açısı nedir? aldatılıp o acıyı yaşayan kadının başka bir kadına aynı acıyı yaşatma duygusu nedir? Erkekler zaten geneli avcı gibi malesef, ama toplum tümüyle bozulmaya meyilli gibi sanki siz ne dersiniz?Bunu anlıyorum ama maalesef öyle.Bu ikili ilişkilerde erkekler genelde macera yada adrenalin olsun diye böyle işlere giriyorlar..Birkaç kez aile terapilerindeki aldığım notlarda incelediğim kadarıyla maceracı erkek eşini sevdiğini ve eşek gibi pişman olduğunu söylüyor.Varsayımlardan vazgeçerek genelleme yapayım yaklaşık 10 kişiden 8 i pişman iken 2 kişi maceraya devam etmekte ve bu kişileri artık ıslah etmek mümkün değil en doğru olanı boşayıp kurtulmak diye düşünüyorum yada acaba biryerinden tavana asmak mı çare acaba :) şaka bir yana ben doğru olanı yaptım boşandım çünkü benim eşim bu son yazığım yüzde 20 ye tekabül ediyordu.Acaba türk kadınları gerek dini gerek örfi nedenlerle intikam almadığı içinmi acaba bu adamlar azgınlaşıyor.
Eskiden insanlarda bir ar utanma duygusu vardı bu erkek içinde geçerli idi kadın içinde keza insanlar utandıkları için boşanma aldatma gibi olaylara girmekten kaçınırdı çünkü toplum bu tip şeyleri pek hoş karşılamaz ve insanları dışlardı ama gelişen teknoloji dünya yaşamı ve maneviyatın çöküşü nedeniyle ve en önemlisi teknolojinin her şeye erişimi kolaylaştırması neticesinde ahlaki çöküntüler nomal kabul edilmeye başladı..Son yıllarda çocuk esirgeme kurumundaki kimsesizlerin artışını kimse sorgulamadı çünkü herşey kanıksandı ve normal gibiydi.Ahlaksızlıkla itham edilen batı medeniyeti damarlarımıza bir zehir gibi girdi.Türklerle yabancı kadınların evlenme sebebi aile kültürü güçlü aile bağları gibi nedenlerdi ama dejenerasyonun sonucunda artık o insanlarda bizim insanlarımızın aslında annelerin emekleriyle kadınların fedakarlıkları ile ayak durduğunu çözdü.Düşünün ki yabancı arkadaşlık sitelerinde bekar yazan erkeklerin yüzde 80 i evli ve yabancı evli kadınları taciz edebilme cürretini kendinde bulabiliyor sonucunda istenmeyen hadiseler olduğunu gazetelerde görüyorum..Aslında seviniyorum desem yeridir çünkü ilahi adalet bir şekilde tecelli ediyor ve bu işleri yapanların sonu pek iyi olmuyor.Evli bir kadını taciz eden iki Türk'ün artık aramızda olmayışı gibi.Son zamanlarda boşanmalar çok arttı bu kesin eskiden kadınlar sineye çeker çoluk çocuk vs diye boşanmak söz konusu olmazdı ,şimdilerde kimi duysam çevremde 40 yıllık evli konu komşum genç yaşlı neredeyse yarısı boşanmış durumda, geneli aldatma sebebi ile, artık türk kadınlarıda eskisi gibi çaresiz değil.. Ama toplumda bir ahlak çöküşü oldugu kesin ,..örnek tanıdıgım uzak birisi aldatma sebebi ile boşandı ama bir süre sonra duydukki kendide evli bir adamla ilişki içine girdi ,şimdi bu bakış açısı nedir? aldatılıp o acıyı yaşayan kadının başka bir kadına aynı acıyı yaşatma duygusu nedir? Erkekler zaten geneli avcı gibi malesef, ama toplum tümüyle bozulmaya meyilli gibi sanki siz ne dersiniz?
Bu konuda şunu söyleyebilirim maalesef fıtratımız yüzünden herşeye kolayca inanma gibi bir hataya düşebiliyoruz.Burdaki bayanda hata yapmış olabilir yada birlikte olduğu adam ona yalan söylemiş oda aşık olduğu için farkında olmadan böyle bir ilişki yaşamış olabilir.Çok duyduğum bir olay.Bu işte hatanın başlangıcı erkeklerin hainliğiyle alçaklığıyla ilgili.İnsanların safl duygularıyla oynayacak kadar alçaklaşabiliyorlar Ben şu an bir ilişki yaşamıyorum ama araştırmadan emin olmadan bir erkeğin kollarına kendimi atabilecek kadar saf değilim. Eğer sonunda üzülmek istemiyorsak bunu dikkate almak gerekiyor.örnek tanıdıgım uzak birisi aldatma sebebi ile boşandı ama bir süre sonra duydukki kendide evli bir adamla ilişki içine girdi
Kandırılan kadınlara tabiki sözüm yok bahsettiğim konudaki bayan adamın eşi ve çocuklarını tanıyan kendincede evlilik planı yapan bir bayandı yani yuva yıkma temalı bir bayan..ama olay duyulunca yine kocası tarafından terkedildiği gibi evli sevgilisi tarafından da terkedildi çünkü adamın dediği evlilik olmayacak ama 2.eş, metres gizli ilişki modunda sürecek kadında bunu bile isteye kabul etmiş sonra tabiki sıkılmış ve evlilik baskısı yapmış bu şekilde ilerlemiş (ikiside eski iş arkadaşımdı, ikiside bu sebeple işten çıkarıldı).. Şimdi burada sadece adammı suçlu ben ikisinide suçlu görüyorum, zaten adamı karısı boşamış adam yinede diğer kadına gitmemiş belliki gerçekten ciddi düşünmemiş söylediği gibi ikinci kadın modunda görmüş, bu konudaki kadın adamdan daha suçlu bence çünkü erkekleri bu konuda acımasız bulurkenki zaten boşamarak cezasını çekmiş, peki diğer kadın o aynı şekilde hayatına devam ediyor hiç birşey yokmuş gibi insan hemcinsine bu kötülüğü nasıl yapabilir nasıl yapıyor biz eskilerde böyle değildik ki ,şimdi kadınlarda erkekler kadar kıskanç ve acımasız bana göre..yani hain erkek değil erkek kadın farketmiyor geneli vicdansızBu konuda şunu söyleyebilirim maalesef fıtratımız yüzünden herşeye kolayca inanma gibi bir hataya düşebiliyoruz.Burdaki bayanda hata yapmış olabilir yada birlikte olduğu adam ona yalan söylemiş oda aşık olduğu için farkında olmadan böyle bir ilişki yaşamış olabilir.Çok duyduğum bir olay.Bu işte hatanın başlangıcı erkeklerin hainliğiyle alçaklığıyla ilgili.İnsanların safl duygularıyla oynayacak kadar alçaklaşabiliyorlar Ben şu an bir ilişki yaşamıyorum ama araştırmadan emin olmadan bir erkeğin kollarına kendimi atabilecek kadar saf değilim. Eğer sonunda üzülmek istemiyorsak bunu dikkate almak gerekiyor.
Ahahahha çok iyiSICAK AHIRI BUZAĞI TERKETMEZ . . .
Sadece aldatma bosanma sebebi degil ki hatta affedilebilir bence. Ama saygisizlik huzursuzluk kabalik bencillik daimse mutsuzlukla yasanmiyo. Yoksa aldatsa ben affederdim belkideBoşanalı 1 yıl oldu 6 yaşının içinde bir oğlum var.Boşanmasam mutlu olacağımı hiç düşünmedim ama şuda bir gerçek ki poligami(çok eşlilik) diye tanımlana şey biz bayanlarda birşey ifade etmezken erkeklerde varoluş nedeni gibi birşey bu nedenle aslında hiç düşündüğümüz gibi değil. Her ilişki gizli saklı yada uzun süre devam etmez.Erkek sınıfı bir şekilde farklı arayışlara girecektir.Mesela paralı olarak yapılan yada bir gecelik aşk diye tabir edilen ilişkileri takip etmek biraz zordur ama duygusal ilişkilerde herkesin gelişen teknoloji ile yakalanması çok kolay gerek bayan gerek erkek için geçerli bu durum. Bunun için bazı fırsatçı girişimciler ashley madison adında bir aldatma sitesi bile kurmayı kendine vazife bilmişler. Ben eşimi uzun süre sonra yakalayabildim aldatırken oda aptalca bir hata yapıp benim kredi kartımla avans ödemesi yapmış bir hayat kadını servisinden.Kısa süre sonrada boşandım eğer aldatma olayı olmasaydı aşk alışkanlık gibi şeyleri çok düşünmezdim çünkü aşk 3 yıl sonra her koşulda bitecek ve bir alışkanlık ortaya çıkacaktır.
tespitiniz doğru..Tüm ev işini bir kişiden beklemek konusunda şikayetçi olan sayısız birey var. Mutsuzluğun ana sebebi ilgisizlik ve yok sayılmak..saygisizlik huzursuzluk kabalik bencillik